Bl1nk Napisano 3 Czerwca 2009 Napisano 3 Czerwca 2009 Witam, moglibyście polecić mi z Łodzi jakiś duzy sklep rowerowy, lub najlepiej kilka? Chodzi mi o taki gdzie moglbym obejrzec i przymierzyc sie do ramy rowerow MTB XC takich firm jak Kross, Merida i Kelly's. Pozdrawiam
FaRadek Napisano 13 Czerwca 2009 Napisano 13 Czerwca 2009 Cześć! Kross chyba jest na Łagiewnickiej za Julianowską, niestety nie znam nazwy firmy. Możesz podjechać do Dynamo, tam mają na pewno Gianty i coś jeszcze (Kilińskiego, wpiszesz w gogle i znajdzie). FR Shop Frańciszkańska 53, ale tam głównie DH (chociaż coś XC też mają, np Meridy). Magnum na zgierskiej, przed Murarską (skrzyżowanie). A masz już coś na oku? Czy np chcesz przymierzyć tylko rozmiar, bo masz upatrzone na allegro;) To tyle co wiem, że istnieją
Xanagaz Napisano 13 Czerwca 2009 Napisano 13 Czerwca 2009 Kelly's to Go Sport, Merida również. Piasta ma dużo Merid.
kusak Napisano 15 Czerwca 2009 Napisano 15 Czerwca 2009 maxxbike róg gdańskiej i żwirki, bardzo miła obsługa i bardzo dobry serwis - szczerze powiedziawszy chyba najlepszy w łodzi. jakie marki mają niestety nie pamiętam ale mają duży salon i dużo rowerów, głownie xc i turystyka. no i na piotrkowskiej 22 mają GT
shaddy Napisano 6 Lipca 2009 Napisano 6 Lipca 2009 Duży sklep rowerowy na Łagiewnickiej to Exim-Bike. Na stronie znajdziesz mapkę dojazdu. Link: Rowery Exim-Bike Mają dobre rowery dla początkujących.
LeeS Napisano 6 Lipca 2009 Napisano 6 Lipca 2009 Maxxbike ma Focusa. I szczerze polecam obejrzeć i podpisuje się pod wszystkim co napisał Kusak
padlock Napisano 15 Sierpnia 2009 Napisano 15 Sierpnia 2009 Kross, oprócz Piasty, na brukowej ileśtam jest sklepik vel blaszana buda.. i z tego co pamiętam mają kilka rowerów kross'a. na Frańciszkańskiej głównie unibike ,author i merida. Merida jest jeszcze na Rzgowskiej za uniwersalem (przed żabką) dymamo (Kilińskiego 3), giant, norco(??), cannondale kelly's tylko go-sport
gandalfbialy Napisano 7 Maja 2010 Napisano 7 Maja 2010 Jest jeszcze jeden fajny sklep na Kopernika koło komisariatu. Mają tam Authora, Accenta i jeszcze jakieś inne marki. Generalnie duży wybór z Velo.com.pl
BUBUs Napisano 10 Maja 2010 Napisano 10 Maja 2010 nie chcę zakładać nowego tematu, to napisze tutaj. Gdzie w Łodzi jest duży wybór rzeczy rowerowych ? Chciałbym przed zakupem przymierzyć, czy dobrze leży, więc kupno przez internet odpada
Mod Team Pixon Napisano 12 Maja 2010 Mod Team Napisano 12 Maja 2010 lista sklepów A tak swoją drogą przestudiuj ten temat i znajdziesz sklepy rowerowe godne uwagi
Tomato Napisano 12 Maja 2010 Napisano 12 Maja 2010 Może tak nie całkiem w temacie ale likwidują GoSport w Realu na Piłsudskiego. Są wyprzedaże do 50% może warto zajrzeć czy nie czegoś ciekawego okazyjnie.
gam Napisano 3 Lipca 2010 Napisano 3 Lipca 2010 W FR SHOP na Franciszkańskiej najlepiej szukać informacji u Jerre'o spoko koleś znający się na rzeczy.
Mod Team Pixon Napisano 4 Lipca 2010 Mod Team Napisano 4 Lipca 2010 Jerry rzeczywiście jest w porządku, ma sporą wiedzę, ale nie zapominajmy, że on jeździ na bmx'ie i to jest jego główna tematyka. Nie we wszystkich problemach rowerowych jest tak biegły. Ponad to trzeba jeszcze dorzucić, że jest mocno zakręcony i czasem ciężko jest się z nim dogadać.
Agressiva Napisano 23 Lipca 2010 Napisano 23 Lipca 2010 Tutaj znajduje się ładna lista łódzkich sklepów: http://www.cyklomaniak.pl/index.php?option=sklepy_rowerowe
Mod Team Pixon Napisano 24 Lipca 2010 Mod Team Napisano 24 Lipca 2010 Agressiva 4 posty wyżej masz ją podaną
Agressiva Napisano 26 Lipca 2010 Napisano 26 Lipca 2010 Pixon - zdarza się najlepszym Sklep, który ja mogę polecić z własnego doświadczenia do Gold Sport na Żeromskiego - kupić tu można rowery Scotta, Cube'a i Treka. Obsługa jest bardzo sympatyczna i pomocna. Tutaj ich sklep www: http://goldsport.pl/
fiqs Napisano 27 Lutego 2011 Napisano 27 Lutego 2011 A czy sklep Cyklista jest godny polecenia??? bo znalazłem tam rowerek którego szukałem. "Cyklista Łódź" ul. Kilińskiego 158
Mod Team Pixon Napisano 28 Lutego 2011 Mod Team Napisano 28 Lutego 2011 Nigdy nie byłem w tym sklepie. Jeżeli tylko obsługa jest miła ponad to posiada wiedzę o rowerach, to jasne, że można go polecić.
premier2 Napisano 28 Lutego 2011 Napisano 28 Lutego 2011 Porozmawiaj z @Cuberider, pracuje w tym sklepie
janaro Napisano 7 Marca 2011 Napisano 7 Marca 2011 maxxbike róg gdańskiej i żwirki- chciałem tylko dodać że się właśnie przenieśli na róg Wschodniej i Narutowicza
brt0555 Napisano 6 Maja 2011 Napisano 6 Maja 2011 Przepraszam, ze odswiezam ale nie chce zakladac kolejnego tematu, w ktorym sklepie w Lodzi znajde rowery:kross a2 level i kross a6 level, na tych najbardziej mi zalezy bo chcialbym dopasowac rame. Bylbym wdzieczny za adresy/nazwe sklepu.
Nrv Napisano 6 Grudnia 2011 Napisano 6 Grudnia 2011 Czy możecie polecić mi jakieś sklepy rowerowe w Łodzi? Na razie korzystałem z hurtowni Piasta na Puszkina bo najbliżej ale mają tam dość zaporowe ceny stąd moje pytanie. Chciałbym kupić sobie parę części na przyszły sezon między innymi rogi których cena na allegro to 80zł(z przesyłką) i nie wiem czy nie znajdę czegoś taniej w jakimś sklepie stacjonarnym. Z góry dzięki za wszystkie informacje. Najlepiej nazwy sklepów i adresy ew. kontakt żebym mógł przedzwonić i dowiedzieć się przez telefon bez jeżdżenia po całym mieście Pzdr.
Mod Team Pixon Napisano 6 Grudnia 2011 Mod Team Napisano 6 Grudnia 2011 Połączyłem oba tematy, zerknij na rozpiskę ze strony cyklomniaka: lista sklepów
Nrv Napisano 6 Grudnia 2011 Napisano 6 Grudnia 2011 Dzięki. A czy do któregoś z tych sklepów z listy szczególnie warto zajrzeć?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.