Skocz do zawartości

[Łódź] Sklepy rowerowe

Bl1nk

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, moglibyście polecić mi z Łodzi jakiś duzy sklep rowerowy, lub najlepiej kilka? Chodzi mi o taki gdzie moglbym obejrzec i przymierzyc sie do ramy rowerow MTB XC takich firm jak Kross, Merida i Kelly's. Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Napisano

Cześć!

Kross chyba jest na Łagiewnickiej za Julianowską, niestety nie znam nazwy firmy. Możesz podjechać do Dynamo, tam mają na pewno Gianty i coś jeszcze (Kilińskiego, wpiszesz w gogle i znajdzie). FR Shop Frańciszkańska 53, ale tam głównie DH (chociaż coś XC też mają, np Meridy). Magnum na zgierskiej, przed Murarską (skrzyżowanie). A masz już coś na oku? Czy np chcesz przymierzyć tylko rozmiar, bo masz upatrzone na allegro;)

To tyle co wiem, że istnieją:D

Napisano

maxxbike róg gdańskiej i żwirki, bardzo miła obsługa i bardzo dobry serwis - szczerze powiedziawszy chyba najlepszy w łodzi.

jakie marki mają niestety nie pamiętam ale mają duży salon i dużo rowerów, głownie xc i turystyka.

no i na piotrkowskiej 22 mają GT

• 3 tygodnie później...
Napisano

Maxxbike ma Focusa. I szczerze polecam obejrzeć i podpisuje się pod wszystkim co napisał Kusak :huh:

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Kross, oprócz Piasty, na brukowej ileśtam jest sklepik vel blaszana buda.. i z tego co pamiętam mają kilka rowerów kross'a.

na Frańciszkańskiej głównie unibike ,author i merida. Merida jest jeszcze na Rzgowskiej za uniwersalem (przed żabką)

dymamo (Kilińskiego 3), giant, norco(??), cannondale

kelly's tylko go-sport

• 8 miesięcy temu...
Napisano

Jest jeszcze jeden fajny sklep na Kopernika koło komisariatu. Mają tam Authora, Accenta i jeszcze jakieś inne marki.

Generalnie duży wybór z Velo.com.pl

Napisano

nie chcę zakładać nowego tematu, to napisze tutaj. Gdzie w Łodzi jest duży wybór rzeczy rowerowych ? Chciałbym przed zakupem przymierzyć, czy dobrze leży, więc kupno przez internet odpada :icon_mrgreen:

Napisano

Może tak nie całkiem w temacie ale likwidują GoSport w Realu na Piłsudskiego. Są wyprzedaże do 50% może warto zajrzeć czy nie czegoś ciekawego okazyjnie.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

W FR SHOP na Franciszkańskiej najlepiej szukać informacji u Jerre'o spoko koleś znający się na rzeczy.

• Mod Team
Napisano

Jerry rzeczywiście jest w porządku, ma sporą wiedzę, ale nie zapominajmy, że on jeździ na bmx'ie i to jest jego główna tematyka. Nie we wszystkich problemach rowerowych jest tak biegły. Ponad to trzeba jeszcze dorzucić, że jest mocno zakręcony i czasem ciężko jest się z nim dogadać.

• 3 tygodnie później...
Napisano

Pixon - zdarza się najlepszym :P

Sklep, który ja mogę polecić z własnego doświadczenia do Gold Sport na Żeromskiego - kupić tu można rowery Scotta, Cube'a i Treka.

Obsługa jest bardzo sympatyczna i pomocna.

Tutaj ich sklep www: http://goldsport.pl/

• 7 miesięcy temu...
Napisano

A czy sklep Cyklista jest godny polecenia??? bo znalazłem tam rowerek którego szukałem.

"Cyklista Łódź"

ul. Kilińskiego 158

• Mod Team
Napisano

Nigdy nie byłem w tym sklepie.

Jeżeli tylko obsługa jest miła ponad to posiada wiedzę o rowerach, to jasne, że można go polecić.

Napisano

maxxbike róg gdańskiej i żwirki- chciałem tylko dodać że się właśnie przenieśli na róg Wschodniej i Narutowicza

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Przepraszam, ze odswiezam ale nie chce zakladac kolejnego tematu, w ktorym sklepie w Lodzi znajde rowery:kross a2 level i kross a6 level, na tych najbardziej mi zalezy bo chcialbym dopasowac rame. Bylbym wdzieczny za adresy/nazwe sklepu.

• 6 miesięcy temu...
Napisano

Czy możecie polecić mi jakieś sklepy rowerowe w Łodzi? Na razie korzystałem z hurtowni Piasta na Puszkina bo najbliżej ale mają tam dość zaporowe ceny stąd moje pytanie. Chciałbym kupić sobie parę części na przyszły sezon między innymi rogi których cena na allegro to 80zł(z przesyłką) i nie wiem czy nie znajdę czegoś taniej w jakimś sklepie stacjonarnym. Z góry dzięki za wszystkie informacje. Najlepiej nazwy sklepów i adresy ew. kontakt żebym mógł przedzwonić i dowiedzieć się przez telefon bez jeżdżenia po całym mieście :)

Pzdr.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...