Skocz do zawartości

[zakup staruszka] Czy warto?

Ryki

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ale marka Bałtyk mówi wam coś?Ja znam tylko pewien alkohol o takiej nazwie :thumbsup: , tez jest już zabytkiem.

Napisano

Za przeproszeniem, ale tego sprzedającego chyba porąbało, toż to wrak, a nie rower.

No chyba, ze ktoś nie traktuje tego użytkowo, lecz np. kolekcjonuje stare rowery i szuka "białych kruków" :)

To tak jak ze starymi znaczkami pocztowymi - "białego kruka" filatelista potrafi kupić za ogromne pieniądze, a wartość użytkowa żadna, na pocztówkę z nad morza do cioci Jadzi takiego znaczka nie nakleisz :)

Napisano

Ja kupiłem oryginalną ukraine z 1972 roku za 4 ropak browara była w idealnym stanie, chromy na kierownicy i obręczach takie że pryszcze można wyciskać, a na oponach jeszcze "igiełki", jedynie co zmieniłem to dętki bo sparciałe, gripy bo nie było, i jarzemko siodełka bo też nie było, śmiga aż miło, a siodełko tak tłumi nierówności ze nie jeden full by chciał tak wybierać :)

Moim zdaniem to przesadzona cena i to baaaaaardzo choć firma znana swojego czasu, jak byś napisał do bikeboardu to kiedyś mieli taki dział tematyczny o starych firmach rowerowych w polsce może ci coś więcej powiedzą na ten temat, lub też widziałem kiedyś na tvn turbo program legendy PRL i był odcinek o polskich rowerach.

Napisano

Bałtyki uchodziły za dobre rowery wg mojego znajomego, nazwa obiła mi się o uszy, faktycznie może o nie być ciężko. Ale cena i tak przesadzona. Za rower w takim stanie może 1/10 tego co w ogłoszeniu...

Dla kolekcjonerów lepszy byłby rower Kamińskiego.

Jeśli retro to Ykpaina [ukraina] :D tania i dobra

• 2 tygodnie później...
Napisano

zgadzam się z kolegami

frajera szykają

flaszkę to może bym dał

ale nic więcej

zgadzam się z kolegami

frajera szykają

flaszkę to może bym dał

ale nic więcej

ps. u mnie w piwnicy stoi mesko dziadka z 55 roku , w stanie idealnym

chyba go sprzedam za 25 000....

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...