marcinBB Napisano 5 Grudnia 2011 Napisano 5 Grudnia 2011 witam,w moim nowm rowerze crossowym jest przykrecony do ramy taki dziwny,bialy prostokatny koszyk(miesci sie w nim princepolo;p) moze ktos wie od czego on jest???lub do czego jest;p z góry dziekuje za pomoc!
Sol Napisano 5 Grudnia 2011 Napisano 5 Grudnia 2011 OMG, przecież to oczywiste. Jest to koszyk na Prince Polo.
marcinBB Napisano 5 Grudnia 2011 Autor Napisano 5 Grudnia 2011 zdiecie zapodam po 8:00,na razie nie mam dostepu do roweru...co do tego princepolo to mzilwe brdzo XD
Mod Team Franio Napisano 5 Grudnia 2011 Mod Team Napisano 5 Grudnia 2011 A gdzie ten koszyk przykręcony masz? W miejscu koszyka na bidon?
ukaniex Napisano 5 Grudnia 2011 Napisano 5 Grudnia 2011 OMG, przecież to oczywiste. Jest to koszyk na Prince Polo. Bartku dla Ciebie Za dedukcję godną najznamienitszych... Oby Ci się w koszyku nie zmieściło!
Sol Napisano 5 Grudnia 2011 Napisano 5 Grudnia 2011 Ojej dziękuję. Ale ty nie kupuj słodyczy, ty oszczędzaj na piastę
marcinBB Napisano 5 Grudnia 2011 Autor Napisano 5 Grudnia 2011 Oto zdiecia koszyka princepolo,tudziez inne lakocie i witaminy
marcinBB Napisano 5 Grudnia 2011 Autor Napisano 5 Grudnia 2011 yyy,jak dodac grafike???cos mi nie wychodzi
pomirot Napisano 5 Grudnia 2011 Napisano 5 Grudnia 2011 Widziałem taki koszyk, ale razem z bidonem. Jest on płaski, w przekroju prostokąt. Stosowany głównie w rowerach do jazdy na czas. Prawdopodobnie masz właśnie taki koszyk. Zestaw, który widziałem mieli w AirBike na ul. KEN w Wa-wie, prod. Specialized. Znalazłem jedynie foto bidonu. http://www.specialized.com/us/en/bc/SBCEqProduct.jsp?spid=64401
marcinBB Napisano 5 Grudnia 2011 Autor Napisano 5 Grudnia 2011 hmm,mozliwe,w moim jest jeszcze taka czarna gumka która spina calosc,jeszcze kombinuje z fotami;p
pomirot Napisano 5 Grudnia 2011 Napisano 5 Grudnia 2011 Eh, nawet nie zauważyłem, że bidon z linku jest z koszykiem
Mod Team Franio Napisano 5 Grudnia 2011 Mod Team Napisano 5 Grudnia 2011 yyy,jak dodac grafike???cos mi nie wychodzi Uploadujesz fotkę na jakieś hosta (np. http://imageshack.us/), kopiujesz adres obrazka i wklejasz na forum.
marcinBB Napisano 5 Grudnia 2011 Autor Napisano 5 Grudnia 2011 Eh, nawet nie zauważyłem, że bidon z linku jest z koszykiem ten koszyk to taki czarny trójkat???,co od mojego tajemnioczego koszyka-jest to koszyk na u-locka;p
Kretek Napisano 6 Grudnia 2011 Napisano 6 Grudnia 2011 Eee, zabawa zepsuta! Odpowiedzi z Prince Polo baardziej mi się podobały.
lajtspid Napisano 7 Grudnia 2011 Napisano 7 Grudnia 2011 Kupiłeś rower w którym już było to mocowanie do u-locka?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.