Maggot Napisano 14 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Witam! Jak w temacie- co sądzicie o tej firmie (pod kątem butów) ? Czy ktos jezdzi w takich, jak sie sprawują itd. I drugie pytanie: przymierzam sie do zakupu takich bucików KLIK (Stad tez moje pytanie odnosnie firmy...) Cena nowych to 390zl a moge je miec za 350zl i prosze o porade czy warto a jesli nie to jakie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosmita Napisano 15 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Pearl Izumi jest jedną z lepszych firm produkujących buty na rower Polecić nie mogę, bo nie jeździłem. Jednak sam przymierzałem się do modelu VAGABOND, który u mnie mogę dostać za 319zł Buty jednak okazały się "niewpsółgrające" z moimi stopami, więc z nich zrezygnowałem. Szkoda, bo bardzo fajnie się prezentowały, nie rzucały się jakoś w oczy (czarne z białymi wstawkami), wykończenie było na dobrym poziomie, a podeszwa posiadała ciekawie wyglądający protektor podaj dokładny link, bo Twój odnośnik przenosi na stronę główną (a raczej sklepową Pearl Izumi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta Napisano 15 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 kupiłem u Arnika GROOVE sprawdzają się bardzo pozytywnie - dobre szycie, dobra podeszwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.