LUK83 Napisano 14 Czerwca 2022 Napisano 14 Czerwca 2022 Znalazłem coś takiego w mojej okolicy. Cena chyba dość ok. Tylko nie wiem czy to nie jest jakiś stary napęd jeszcze chyba kaseta 36t z tyłu plus 34t z przodu. https://www.olx.pl/d/oferta/trek-fuel-ex5-l-29-trail-CID767-IDKF7gK.html Co o tym rowerze myślicie ? Czy przyda się do jazdy na Bike Park , ścieżki enduro i podjazdy ? Cytuj
Acidos29 Napisano 22 Stycznia Napisano 22 Stycznia Nie będę zakładał nowego tematu wiec podbijam tutaj. Chcę kupić rower mtb, zróżnicowany teren krótkie podjazdy, sporo zakretow, korzenie piach. Chciałbym też czasem wystartować, głównie centrum, 185/86 przekrok 92. Moje typy, kellys gate 90, merida big nine pro, giant xtc, trek procaliber 8, superior xp 939. Celuje w ramę L pomijam decathlon bo to nie moja rozmiarowka. Coś ktoś? Z góry dzięki. Cytuj
Mod Team KrissDeValnor Napisano 23 Stycznia Mod Team Napisano 23 Stycznia Sup jest w CR za 5 k, więc w tytułowym budżecie można zmienić koła, albo amor. Pewnie jakby dobrze poszukać, to można trafić wyższy model (za podobne pieniądze mam od 4 miesięcy Team Elite - co prawda używany, ale ze sklepu, po przeglądzie i na gwarancji). Cytuj
Acidos29 Napisano 23 Stycznia Napisano 23 Stycznia Czy ten sup po modyfikacjach będzie rzeczywiście naj? Cytuj
Mod Team KrissDeValnor Napisano 23 Stycznia Mod Team Napisano 23 Stycznia Zależy dla kogo... Na pewno będzie bardzo przyzwoity w kategorii aluminiowych XC. Dobrą bazą byłby też np. Specialized Chisel - ma jedną z lżejszych ram aluminiowych. W ogóle, to dobrze jest wklejać linki producentów, bo niby z grubsza wiadomo jaki poziom prezentują pozostałe wymienione modele, ale np. poszczególne roczniki Treka mogą się nieco różnić osprzętem... Cytuj
wr81 Napisano 23 Stycznia Napisano 23 Stycznia Co do marki Superior to ostatnio delikatnie zdziwił mnie taki widok zaobserwowany w Centrum Rowerowym.. Rower full suspension (nie najwyższy model co prawda) w kategorii 2.... Cytuj
Mod Team KrissDeValnor Napisano 23 Stycznia Mod Team Napisano 23 Stycznia Bez jaj - 15 cm to można przypadkiem zaliczyć mieszczuchem z wysokiego krawężnika Tu gravel, czy tam szosa road+ w kat. 2, ale full ? W HT mam kategorię 3, która jest dość powszechna w rowerach z klasy średniej... EDIT to musi być jakiś błąd, skoro w modelu 2021 jest kat. 3 : https://superiorbikes.com/resources/common/assets/15379-technicky-manual-sup-su-02-eng-web.pdf Cytuj
wr81 Napisano 23 Stycznia Napisano 23 Stycznia (edytowane) Przed finalnym zakupem Trance 1 przymierzyłem się do chyba wszystkich fulli do 10tyś i max 140mm z przodu w CR Wrocław i zobaczenie tej naklejki to było naprawdę zaskakujące.. Mój HT (Big Nine Lite 300) również ma kategorię 3... Edytowane 23 Stycznia przez wr81 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi