Marix Napisano 19 Marca 2006 Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Matzel, epy leże :lol: ale przynajmniej profesjonalna odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 19 Marca 2006 Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Ja jem codziennie od 16 lat rano i wieczór po pół litra mleka z corn flakesami i jestem raczej zdrowy. . Jak głosi reklama z Lindą pij mleko będziesz wielki więc jak mleko może wypłukiwać wapń. Co do żarcia pod kątem śmigania na biku to mięso, jajecznica daje mi powera. A na traskach wiadomo batony, czekolady, bułki. Czesław Lang poleca bułki z dżemem. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matzel Napisano 19 Marca 2006 Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Matzel, epy leże ale przynajmniej profesjonalna odpowiedź nie zalapalem do konca. a raczej nie zrozumialem co napisales Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marix Napisano 19 Marca 2006 Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 wlasnie zaleca sie spozywac okolo litra mleka, a tu...wyplukuje wapn unsure.gif mellow.gif glare.gif huh.gif angry.gif noo tak mleko wypłukuje wapń, jakżeby inaczej! Przecież samo w sobie zawiera dużo wapnia więc musi go wypłukiwać! A taki cielak wyrasta na dużego byka albo krowe bo mu się kości od mleka odwapniają... Ta Wasza konwersacja mnie powaliła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość MMM Napisano 24 Marca 2006 Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Ja też jestem przeciwny mleku. A dlaczego? Proste: jest niedostosowane dla człowieka! Przecież to co jest dobre dla byka czy cielaka na pewno nie jest odpowiednio zbilansowane dla ludzi. Sprubójcie wepchnąć małemu dziecku(mniej niż 2 lata) mleko, prędzej się pożyga niż to zje! Co do diety to ja plecam niskowęglowodanowe :-). Jestem od ponad roku na takiej i jest super. 2 krotnie zwiększyła mi się wytrzymałość, szybciej się regeneruję, a co wam będę pisał, sami spróbujcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.