Vader Napisano 14 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 witam!!! 2 pytanka:) czy obrecz mavic XM 317 rozni sie czyms od X221?? i czy sprzychy DT revolution sa w kaplecie z aluminiowymi nyplami?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 14 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 wg mojej wiedzy nie rozni sie niczym a co do szprych to zalezy od sprzedawcy jedni daja w komplecie alu nypelni inni nie-trzeba zawsze dopytac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żbik Napisano 14 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Dokładnie, tak jak pisze szakq: 1. X317 to następca X221, niczym się technicznie nie różni 2. Różnie, ja kupowałem osobno, 4,5zl/szt DT Revo + 1,2zl/szt DT Alu nypel... A w katalogu opisane jest, że ma nypel w komplecie... :angry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marc1n Napisano 15 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 No bo ma w komplecie, przynajmniej u mnie sklepie dawali a cena była 3PLN za srebrną i 4PLN za czarną, więc u Ciebie drożyzna XM317 od X221 różni się tylko i wyłącznie naklejką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juhas Napisano 18 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 Czarne DT Revolution mozna juz dorwac za 3zl/szt z alu nyplem. Ja nie wiedzialem i placilem po 3,5zl/szt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.