Alpek Napisano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Siema. Nie wiem jaki amorek do przodu jest lepszy. 1.XCM v3 czy XCM 2.XCR 011 czy XCR L.O. 3.RST omega T czy Omega TNL Z góry dzięki za pomoc P.S.1 i 2 to Suntour Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 XCM v3 bo to najnowsza wersja tego amortyzatora. XCM to typ a v to wersja. XCR 011, albo po prostu 2011, bo się zmieniła goleń górna. nie XCR LO a lepiej z manetką na kierownicy, ale nie pamiętam jak się nazywa ta wersja. Chyba R-LOD czy jakoś tak. Trzeciego nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 3 Grudnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Omege sobie odpuść jak masz wybierać a widze budżet tak do 250 zł to bierz najlepszą wersje XCRa jaka mieści sie w twojej skarbonce. XCR nie wystepował w odmianie LOD niestery rożne mixy LO były LO, RL ale LOD nie. W tym skrócie LOD oznacza hydraulic lock out and damping adjustment a po ludzku blokada i regulacja tłumienia odbicia a jest to jednak dosć ważne pokrętło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky Napisano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 W tej kwocie rozglądałbym się tylko za XCR. Rozsądny stosunek ceny do możliwości amortyzatora. Ale przemyślałbym dozbieranie troszkę grosza i poszukania czegoś "lepszego" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alpek Napisano 4 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Rocki co miałeś na myśli [jaki amorek]. To XCR 011 czy XCR L.O ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 XCR LO 011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alpek Napisano 5 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Wiem że to jeden i ten sam ale czy wziąć 2011 czy 2008/9 rocznik ? Wiem że to jeden i ten sam ale czy wziąć 2011 czy 2008/9 rocznik ? Wiem że to jeden i ten sam ale czy wziąć 2011 czy 2008/9 rocznik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Nie do końca to jeden i ten sam, ponieważ różni się powłoką na górnych goleniach. Zdecydowanie rocznik 2011. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alpek Napisano 5 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Ok dzięki za pomoc Temat zamknięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.