szliri Napisano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Witam nie wiecie może czy można dostać tą opaskę w łodzi ? Jak tak to prosił bym o namiary Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nrv Napisano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Szczerze mówiąc to już dosyć dawno nie widziałem tych opasek w sklepach. Teraz to raczej można spotkać te magnetyczne cuda czy co to tam jest dokładnie nie wiem. A tutaj ktoś sprzedaje: http://www.forumrowerowe.org/topic/102832-akcesoria-opaska-livestrong/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szliri Napisano 3 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 dzięki za link ale z wysyłką też widziałem, ciekaw jestem czy w łodzi można dostać coś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nrv Napisano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Jakiś rok temu to chyba jeszcze widziałem w sportowych sklepach gdzieś w Galerii czy Manu. Musiał byś się przejść po nich, zajrzeć do sklepu nike, ale niczego nie gwarantuję. Tak jak pisałem teraz to raczej te opaski energetyczne m-balance. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szliri Napisano 3 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 zastanawiałem się nad m-balance ale odstrasza duża ilość podróbek przejdę się jutro do manu i popatrzę może gdzieś znajdę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.