tomekvolvo240 Napisano 2 Grudnia 2011 Napisano 2 Grudnia 2011 znajda się chętni potowarzyszyć mi w niedziele w TPK, planuje spotkanie koło Lot-u, lub KFC dworzec w godzinach 10-11, można się dogadać co do godziny.Jak pada nie jedziemy, nie będzie to jakieś katowanie MTB ale myślałem aby TPK pojechać do Sopotu na łysą Górę Sudecka Górę itp.
SilverXC Napisano 2 Grudnia 2011 Napisano 2 Grudnia 2011 Wstępnie byłbym zainteresowany, ale godzina pasowała by mi wcześniejsza 9-10 "mostek" w Oliwie ?
tomekvolvo240 Napisano 4 Grudnia 2011 Autor Napisano 4 Grudnia 2011 Wstępnie byłbym zainteresowany, ale godzina pasowała by mi wcześniejsza 9-10 "mostek" w Oliwie ? dobrze ze przeczytałem wcześniej mejla F**k...nie dojadę na 9-10 juz dziś kowale się kłaniają. Moze za tydzień????
SilverXC Napisano 4 Grudnia 2011 Napisano 4 Grudnia 2011 Moze być za tydzien, kto wie moze będzie pierwsza jazda w śniegu ?
tomekvolvo240 Napisano 4 Grudnia 2011 Autor Napisano 4 Grudnia 2011 fakt oponki nie na śnieg będzie frajda właśnie dla tego, to będziemy zaglądać na forum, i może na sobotę będzie bardziej ok co?? z jakiej dzielnicy jesteś 3city??? podaje nowy termin Sobota 10.12.2011 rok, miejsca gdzie się spotkamy proszę wpisywać w drodze losowanie wybierzemy miejsce Spotu :-)
SilverXC Napisano 4 Grudnia 2011 Napisano 4 Grudnia 2011 Sobota lub niedziela, zalezy jaka bedzie pogoda. Ja okolice Auchan, wiec kierując się do TPK nie mam specjalnie po drodze do Lot'u czy KFC Z mojej strony proponuje Oliwe
tomekvolvo240 Napisano 4 Grudnia 2011 Autor Napisano 4 Grudnia 2011 Sobota lub niedziela, zalezy jaka bedzie pogoda. Ja okolice Auchan, wiec kierując się do TPK nie mam specjalnie po drodze do Lot'u czy KFC Z mojej strony proponuje Oliwe SilverXC tez mi pasuje auchan, mam blisko z Kowal a tam juz wpadamy do TPK...wiec teraz pogoda tylko...
SilverXC Napisano 4 Grudnia 2011 Napisano 4 Grudnia 2011 Przypomniało mi się że sobota u mnie odpada bo zapisałem się na 3godzinny maraton spinnigowy Więc niedziela wchodzi tylko w grę Ew jakas nocna jazda w tygodniu...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.