tomekvolvo240 Napisano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 znajda się chętni potowarzyszyć mi w niedziele w TPK, planuje spotkanie koło Lot-u, lub KFC dworzec w godzinach 10-11, można się dogadać co do godziny.Jak pada nie jedziemy, nie będzie to jakieś katowanie MTB ale myślałem aby TPK pojechać do Sopotu na łysą Górę Sudecka Górę itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SilverXC Napisano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Wstępnie byłbym zainteresowany, ale godzina pasowała by mi wcześniejsza 9-10 "mostek" w Oliwie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekvolvo240 Napisano 4 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Wstępnie byłbym zainteresowany, ale godzina pasowała by mi wcześniejsza 9-10 "mostek" w Oliwie ? dobrze ze przeczytałem wcześniej mejla F**k...nie dojadę na 9-10 juz dziś kowale się kłaniają. Moze za tydzień???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SilverXC Napisano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Moze być za tydzien, kto wie moze będzie pierwsza jazda w śniegu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekvolvo240 Napisano 4 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 fakt oponki nie na śnieg będzie frajda właśnie dla tego, to będziemy zaglądać na forum, i może na sobotę będzie bardziej ok co?? z jakiej dzielnicy jesteś 3city??? podaje nowy termin Sobota 10.12.2011 rok, miejsca gdzie się spotkamy proszę wpisywać w drodze losowanie wybierzemy miejsce Spotu :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SilverXC Napisano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Sobota lub niedziela, zalezy jaka bedzie pogoda. Ja okolice Auchan, wiec kierując się do TPK nie mam specjalnie po drodze do Lot'u czy KFC Z mojej strony proponuje Oliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekvolvo240 Napisano 4 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Sobota lub niedziela, zalezy jaka bedzie pogoda. Ja okolice Auchan, wiec kierując się do TPK nie mam specjalnie po drodze do Lot'u czy KFC Z mojej strony proponuje Oliwe SilverXC tez mi pasuje auchan, mam blisko z Kowal a tam juz wpadamy do TPK...wiec teraz pogoda tylko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SilverXC Napisano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Przypomniało mi się że sobota u mnie odpada bo zapisałem się na 3godzinny maraton spinnigowy Więc niedziela wchodzi tylko w grę Ew jakas nocna jazda w tygodniu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.