kos Napisano 13 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 witam. chcę kupic buty shm038 ktore są starą kolekcją, i wyprze je model shm040(ktory mi sie nie podoba). mierzyłem w sklepie go sport, rozmiar 44, który był ciut przyciasny, zaznaczam jednak, ze miałem wtedy grubszą skarpetę. niestety rozmiaru 45 z jakiegokolwiek modelu nie było mi dane przymeirzyc spowodu braku towaru. zastanawiam sie między rozmiarem 45 a 44, jednak mam kilka obaw. nie wiem czy rozmiar 44, rozbije się troszeczkę tak by idealnie pasował do stopy ( a przeciez o to w tym chodzi) oraz, nie wiem czy rozmiar 45 nie będzie zbyt DUŻY ! : < prosze was, pomóżcie mi. ps. chodzę w butach cywilnych rozmiar 44 i pasują idealnie. długość mojej stopy to 281 mm( w cienkiej skarpetce : ) )) prosze o jaknajszybsze odpowiedzi ; ) bardzo bardzo dziękuję za jakiekolwiek próby. pozdrawiam. kos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żbik Napisano 13 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Z mojej strony mogę tylko powiedzieć, że ja również mam rozmiar buta zwykłego 44. Mam już drugą parę butów rowerowych Shimano i zawsze musiałem kupić rozmiar 45, gdyż 44 był ciasny. But raczej się nie rozejdzie więc radziłbym kupić 45. Nawet jeśli będą troszkę za duże, to wstawiasz dodatkową wkładkę "antypotową" i but lepiej leży na nodze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kos Napisano 13 Lutego 2006 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 jesli mowi tak czlowiek ktory zajezdza juz drugą parę ; ) to zapewne masz racje . dodam tylko ze, Arni tez mi tak doradził . dziękuje żbiku za odpowiedz . ps. buty juz zamówiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.