Mod Team durnykot Napisano 28 Listopada 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Kilka dni temu pojawiła się finalna wersja filmu Enduro Me, w tworzenie którego wkład wnieśli Tomek Dębiec i Mariusz Brian Bryja. Nie będę silił się na słowa i achyochy-- jeśli ktoś z Was ma w sobie przynajmniej odrobinkę Enduro to musi to zobaczyć. Z mojej strony pełny szacunek dla Panów Tomka i Mariusza. http://vimeo.com/32447309 Warto także zajrzeć na ich stronę http://www.endurome.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enkoder Napisano 28 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Respect! Zastanawiam się tylko, czy mój "góral" da rade w takim terenie, świetna miejscówka, aż się chce tam jechać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dancio84 Napisano 28 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Oglądałem kilka dni temu zapowiedź, jest świetna. Cieszy mnie, że to polskie dzieło i polskie miejscówki. Jestem jak najbardziej za. Dla mnie nie ma minusów tej produkcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nrv Napisano 28 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 I like it.! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marpok Napisano 28 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Piekna sprawa...a filmik naprawde za...ebiaszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adii22 Napisano 28 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Aż chce się tam pojechać, zwłaszcza, że samochodem to jakieś 2,5h góra ode mnie kusi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 28 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Ja mam trochę mieszane uczucia. Z jednej strony - jako osobie dotkniętej ciężką cyklozą - film mi się podoba, ale głównie dlatego, że w fajny sposób pokazuje miejsca w które można uderzyć. Z drugiej, jeżeli targetem miał być przeciętny zjadacz chleba, to obawiam się że forma filmowego przewodnika po enduro-miejscówkach (bo tak postrzegam końcowy rezultat) to trochę za mało żeby wywołać zainteresowanie. Ale mimo wszystko na plus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 28 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Same zdjęcia i jazda rewelka (nie czaję początku). Muzyka...kompletnie nie moje klimaty i po chwili zaczęła grać mi na nerwach. Zapewne autorzy chcieli zrobić podkład nieco inny niż w innych tego typu produkcjach, no ale są gusta i guściki. Ciekaw jestem na jakiej zasadzie "działają" na tym filmie odgłosy jazdy (np. dźwięk bębenka), czy były jakoś uwydatnianie w obróbce ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach34 Napisano 29 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Świetny film ! Zwykle ogląda się filmy o podobnym wykonaniu i przebiegu z tym że mają one miejsce gdzieś w innych krajach. A tu Polscy riderzy o polskich szlakach i to bradzo ciekawie , nie za dużo gadania nie za mało, napisy dla obcokrajowców - no poprostu super, odemnie 6/6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grindz0ne Napisano 29 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Film jest dobry : montaż na wielki plus. Co do nuty to niezbyt mi pasuje do klimatu w filmie... Czekam na kolejną część i planuje zakupić drugi rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 30 Listopada 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Bardzo dobry materiał reklamujący ciekawe miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yoshimitsu9 Napisano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Bardzo fajnie skręcone video, do tego piekna reklama, piękne maszyny. Baardzo ładne zaproszenie dla użytkowników rowerków Endruo. Sam o takim marzę jak tak patrzę na Wasze rowerki uśmiech mam od ucha do ucha. "Good Job !" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 4 Grudnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Świetna polska produkcja. Fantastyczne miejsca. Pełen szacun dla twórców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P3NNY Napisano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Ależ przyjemna produkcja:) tak właśnie spędzać czas, to jest to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybka33 Napisano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Oglądaj ąc to wyglądało mniej więcej to tak: "Ja pierd**e". Górę "Piotruś" widzę z okna i na niej często jeżdżę, góra Cergowa jest ode mnie jakieś 6/7km i jeżdżę na niej jeszcze częściej. Ale oczywiście nie tak jak oni, są naprawdę dobrzy Chyba muszę zakupić ramę z większym skokiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 12 Grudnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 W tym filmie początek jest fajny, jak oni po ciemku zjeżdżają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 14 Grudnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 "Piotrusia" kiedyś zdobywałem w nocy i zimą od strony Zawadki Rymanowskiej. Ciężko było iść, a rower wepchnąć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timex550 Napisano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Super. Jak widać - Polak potrafi. Gdybym tylko miał odpowiedni rowerek, to z chęcią wybrałbym się w tamte strony. Ciekawi mnie tylko jedna rzecz. Mianowicie - ile oni rowerów oni mięli ze sobą. Bo praktycznie w każdym epizodzie na innych maszynkach śmigali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Mi się filmik bardzo podobał, może muzyka jest trochę dyskusyjna, ale w sam raz pasuje do tego, aby tak spojrzeć na ten film na luzie. Po prostu taka luźna jazda po górach, pokazane dobre miejscówki, małe komentarze - przyjemnie się oglądało Najbardziej podobał mi się początek, jak zasuwali nocą tylko z czołówkami oraz równie klimatyczne są wstawki z namiotem powiewającym nocą na wietrze, dobra robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrekMJ Napisano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Jakie rowery oni ujeżdżają? Ten zielony to pasi mi na Specialized'a, a czarny Reign(?). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 30 Grudnia 2011 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Przypuszczam ,że jest Ibis Mojo ( stawiam na model HD), Commencal Meta 55 i Cove G-spot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enkoder Napisano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Stawiam na Mojo HD, a drugi to Commencal Meta 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 30 Grudnia 2011 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Meta 6? Coś takiego istnieje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Istniało bodaj do tego roku http://www.commencal.com/web/bicycles/model/meta/meta-6 Nie wiem czy jest w planach na przyszły sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 30 Grudnia 2011 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Ano faktycznie- spojrzałem na kolekcję 2012 Patrząc na Metę 6 to chyba Enkoder rację miał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.