Garownik Napisano 27 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Bardzo proszę o usunięcie roweru z mojego garażu Kross Level A2 gdzie zdjęcie jest małe a w kolorze pisze:CZra.Pomyliłem sie i kliknałem jakos dwa razy. Przepraszam za kłopoty administracje i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 27 Listopada 2011 Root Admin Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 sam nie możesz? wysil się chwilkę i znajdź opcję USUŃ ROWER Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garownik Napisano 29 Listopada 2011 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 A czy to nie jest logiczne ,że jak bym znalazł tą opcje to by nie było tego tematu? Edit:Właśnie pojawiła mi się opcja usuń rower ,której od początku nie było. Temat do zamkniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 29 Listopada 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Problem ROZWIĄZANY. Użyj funkcji 'ZGŁOŚ', jeżeli posiadasz wątpliwości/zażalenia/reklamacje lub chcesz ponownie otworzyć temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.