don Napisano 27 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Witam, jak w temacie szykuję się na małą wycieczkę. Poszukuję chętnych do dołączenia się na kilka kilometerków podczas mojej trasy na Śląsk. Start --> Sompolno, Wielkopolska Koniec --> Wisła Wielka k. Pszczyny / Rybnik Najprawdopodobniej będę jechał przez okolice miast takich jak: Koło -- Dąbie -- Uniejów -- Łask -- Częstochowa -- Chorzów Jeżeli ktoś mieszka w okolicach, albo mieszka daleko, ale interesuje go taka wycieczka bądź jej część, czuje się na siłach i chce jechać zemną to proszę o zgłaszanie się tutaj lub pisanie na e-mail; janicki.m@hotmail.com wyjaśnimy sobie resztę. Fajnie byłoby gdybyście do maila dołączyli link do bikestats o ile posiadacie. Ta trasa, którą podałem będzie wykonywana w 1 dzień. Dokładnej daty nie znam, na pewno będzie to lipiec lub sierpień. Dokładną datę będę w stanie określić za dwa miesiące. Na pewno podam ją w tym temacie. Jeśli ktoś nie czuje się na siłach, a chciałby zaproponować herbatkę to chętnie skorzystam. Co do Słowacji i Czech to sprawa do dokładniejszego zaplanowania i ustalenia, na pewno chciałbym zawitać do Cadcy, Tesina, Ostravy, Mój sprzęt: Scott Speedster S40 + sakwa/plecak. Każdy rower mile widziany o ile nadąży moim tempem. Jakimś katem nie jestem, ale za wolno nie lubię jeździć. Nie mam zamiaru czekać na turystów, także przemyślcie decyzję. Mój bikestats: http://www.bikestats.pl/rowerzysta/madu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloch89 Napisano 27 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Ja bym był może chętny, ale gdzie tam wakacje Rozumiem że 1 dzień z Czechami i Słowacją? a jak powrót? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don Napisano 27 Listopada 2011 Autor Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Ja bym był może chętny, ale gdzie tam wakacje Rozumiem że 1 dzień z Czechami i Słowacją? a jak powrót? Ja aktualnie nie posiadam namiotu więc pewnie 1 dzień i wracałbym do kumpla do Wisły Wielkiej lub do cioci do Rybnika. Osobiście żadnego noclegu nie mogę nikomu zapewnić. Jeżeli ktoś miałby namiot i by mnie przygarnął to spokojnie można tam spędzić kilka dni. Co do powrotu to kwestia ustalenia i podzwonienia w kilka miejsc. Chciałbym z Rybnika przez Wrocław do Lubina, tam nocować i dalej przez Leszno, Poznań i z Poznania do Sompolna. Mam nadzieję, że starczy sił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don Napisano 10 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Planuję 1 lipca być w Pszczynie. Trasa, którą wytyczyłem ma ok. 336 km. Ile dni tam spędzę to jeszcze dam znać. Planowane trasy także niebawem wrzucę. Jak kogoś ciekawi którędy będę jechał - niech da znać, napiszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurek Napisano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Witam Ja mieszkam w Suszcu 14 km od Pszczyny w stronę Żor/Rybnika. Serdecznie zapraszam na herbatke (nocleg też jeżeli byłby potrzebny, służe pomocą). A co do trasy to byłbym zainteresowany, Czechy i Słowacja bardzo mi odpowiadaja tym bardziej że wybieram się w tamte rejony od 2 lat. Na ten rok nie mam jeszcze planów a mój kolega z którym jeździlem niestety odpadł... ;/ http://www.bikestats.pl/rowerzysta/kurek91 coś tam pisałem o moich wycieczkach, ale nie dodałem jeszcze zeszłorocznej, zajechałem wlasnie z kumplem nad Bałtyk. Tak jak ty nie jeżdże wolno, więc tempa ci dotrzymam. Jezeli bylbyś zainteresowany moją osobą i herbatką albo noclegiem i jak będziesz znał jakies szczegóły pisz wojtus1296@wp.pl albo 603903091. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don Napisano 28 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Dzięki za odzew. Na pewno dam znać wiosną z dokładniejszym planem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don Napisano 30 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Niestety plany uległy zmianie. Wyprawa odłożona na czas nieokreślony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.