Skocz do zawartości

[Licznik] jaki licznik do 70zł

jazur

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Ostatnio ukradli mi licznik z go sport za 24,99 :( w związku z tym chce kupić sobie nowy co polecicie tak do 70zł

Napisano

VDO A8, trochę droższy ale to dość ciekaw wybór. Jeśli cena 70zł jest nie do przeskoczenia to poszukaj wersji A4. Są to liczniki bezprzewodowe. Bardzo wytrzymałe, raz swój zgubiłem przy nocny śmiganiu po lesie. Następnego dnia po kilkugodzinnym deszczu pojechałem w to miejsce i trzykrotnie odtwarzając trasę znalazłem swoją zgubę. Liczniki leżał pół dnia cały w kałuży pod wodą i nie ucierpiał ...

:thumbsup:

Napisano

1606L - w tej cenie nie znajdziesz nic lepszego, dodatkowo posiada możliwość podłączenia czujnika kadencji.

Zamiast BC509 lepiej brać SPEEDMASTER'a 5000, takie same funkcje i tą samą podstawkę co nowsze liczniki sigmy, jest o 1/3 tańszy.

• Mod Team
Napisano

Mam licznik BC906 i śmiało polecam Sigmę. Moja jest nieśmiertelna. Jedyne co musiałem przy niej zrobić po setkach kilometrów, to wymienić podstawkę, od której urwał się kabelek (oczywiście z mojej winy). Przypadkiem znalazłem przecenioną Sigmę 1106 w limitowanej edycji TdF 2008. Zerknij sobie: http://www.mudserwis.com/licznik-sigma-1106-tdf-p-1482.html?osCsid=dec699a701947b678ff751d0a6bfdddc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...