1415chris Napisano 11 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Wyglada ladnie i jak dla mnie przy korbie 2-blatowej, szosowa przerzutka to najsluszniejsze rozwiazanie, oczywiscie tam gdzie konstrukcja ramy na to pozwala. Jak Ci to dziala z manetkami shimano? Mogles zrobic lepszy myk, kupic przerzutke z mocowaniem na hak i do tego karbonowa obejme, byloby nieco milej Mozesz rowniez wymienic srubki regulujace i ta spinajaca wozek na pomaranczowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lotr16 Napisano 11 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 (edytowane) Myślałem na rowiązaniem z karbonową obejmą, jednak znajomy tak miał i strasznie się gięła co nawet uniemożliwiało poprawną pracę przerzutki.. Z manetką bez problemu, działa perfekcyjnie, trochę było zabawy z regulacją, ale wszystko działa jak należy. W sumie zastanawiam się nad HT Edytowane 11 Lutego 2012 przez safian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qleek Napisano 12 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Piękny!! U mnie by... chyba spał obok mnie w łóżku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosma Napisano 12 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Ooo i na allegro wyladowal , ale cena kosmos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jokulus25 Napisano 15 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Super rower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordon91 Napisano 15 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Rower jest świetny. Zastanawiam się czy dobierając komponenty kierowałeś się bardziej wagą czy estetyką,bo zarówno pod jednym i drugim względem jest delikatnie mówiąc bardzo dobrze! Nie sprzedałbym go za żadne skarby! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alexracing Napisano 16 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 TO nie kurde rower ! to BESTIA... wygląda jak nakoksowany sprinter z USA w blokach startowych , a wszystkie inne bicykle to wysuszeni kenijscy maratończycy ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YgreK Napisano 16 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Czemu sprzedajesz tak piękny rowerek? Aż szkoda. http://allegro.pl/simplon-stomp-rotor-xtr-reynolds-fox-i2109967775.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pacholski Napisano 16 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 UP, bylo o tym pisane kilka postow wyzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klon Napisano 16 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Rower bardzo fajny, ale zdjęcia pachną mi mocno Photoshopem Ten pomarańcz przypadkiem nie jest w realu czerwony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosma Napisano 16 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Dobrze zrobione zdjecie to połowa sukcesu, nawet ze średniego roweka zrobiły by gwiazde. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lotr16 Napisano 16 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Pisałem w pierwszych postach, że to jest czerwone, tylko na zdjęciach tak wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 16 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 A ja Ci tu nadaje o jakis pomaranczowych srubkach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa23 Napisano 16 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Eee, wizualny "doping"... Się nie liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 17 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 (edytowane) padlem na twarz z tymi kolorami...po co kupowales komponenty, jak mozna bylo je dokleic? co nie zmienia faktu, ze w internecie rower wyglada rewelacyjnie Edytowane 17 Lutego 2012 przez nabial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosma Napisano 17 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Dobre Jajkownico! Heh niezła demaskacja wyszła z tematu. Czyli kolega ma czarno-czerwony rower z do niczego nie pasującymi pomarańczowymi częściami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 18 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Poprosimy o zdjęcie bez dopingu. Wysłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lotr16 Napisano 18 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 (edytowane) Zaznaczam, że pisałem na początku, że rower jest czerwony z czerwonymi dodatkami i nie widzę sensu, żeby pisać coś dwa razy. Edytowane 18 Lutego 2012 przez lotr16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa23 Napisano 18 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Mniejsza z tym, ale zdjęcie bez tuningu chętnie bym zobaczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 19 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 No to czekamy na czyste zdjęcie Bo upiększony wygląda pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KosteQ Napisano 19 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Foty masz świetne, ale szkoda, że nie odzwierciedlają prawdziwych kolorów... Prosimy o foty z nie zmienionym kolorem Trochę dziwne dla mnie, bo zrobiłeś pomarańcz, na allegro wystawiłeś a na aukcji nic nie wspomniałeś o zmianie koloru. I człowiek by sobie kupił rower z ekstra pomarańczowymi dodatkami, a po rozpakowaniu paczki był by rower z ekstra czerwonymi dodatkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosma Napisano 19 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 (edytowane) Pozwolę sobie podsumować: Panie autorze tematu , czujemy się oszukani! Edytowane 19 Lutego 2012 przez Kosma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa23 Napisano 19 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 ^Mów za siebie. Ja po prostu chcę zobaczyć ten rower w naturalnych kolorach i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 19 Lutego 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Kosa93, dopiero co praktycznie identycznego posta napisałeś: Mniejsza z tym, ale zdjęcie bez tuningu chętnie bym zobaczył. Postonabijactwo? Kosma to samo.. Jak autor będzie chciał wstawić zdjęcie, to je wstawi. Cierpliwości. Nie powielajcie już postów z prośbami o foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa23 Napisano 19 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Postonabijactwo? Naprawdę, nie Chodziło mi o to: czujemy się oszukani! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi