lotr16 Napisano 17 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Nie jeździłem na kółeczkach jeszcze. Kolor bardzo podobny do zdjęć, mi osobiście się bardzo podoba. Taki mały bonus w postaci filmiku -www.youtube.com/watch?v=NCJgdmCnaT4 Wiem ze jakość słaba, ale program obniżył strasznie i przycina nie wiedzieć czemu :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Te zdjecie bardziej oddaje ich kolor: Tak wygladaja po sezonie. IMO zdecydowanie lepsza opcja sa kolka z delrinu AFC. lotr16 jak chcesz sie zabawic w bizuterie to np. mozesz wymienic wszystkie srubki shadowa na alu w kolorze, ewentualnie 2 glowne sruby, mocujaca i piwotu na alu lub tytan i lacznik na karbonowy. Tak to wyglada, sruba mocujaca i piwotu tu byly jeszcze oryginalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lotr16 Napisano 17 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 1415chris gdzie można dostać takie śruby? Poprawiłem link do filmiku : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Masz na myśli identyczne śruby jak te ze zdjęcia? Jeżeli tak to tu: http://www.nano-bike-parts.de/anodized-aluminum-screws lub http://r2-bike.com.pt/index.php?k=285 Natomiast alu śruby bez łebków tapered dostaniesz w vincere. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lotr16 Napisano 23 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Życzę wszystkim wesołych, pogodnych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia i sukcesów w przyszłym roku. Takie tak świąteczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackiwan Napisano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 chyba se na tapete ustawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lotr16 Napisano 23 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 chyba se na tapete ustawie Ja mam ustawione Jak ktoś chce, to w lepszej rozdzielczości - http://img696.imageshack.us/img696/5328/christmassimplon.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 24 Grudnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 Najładniejsza choinka, jaką widziałem! .. tylko cukierasów brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUBATRIX Napisano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 A ścigasz się na nim w maratonach czy tylko stoi w domu lub używasz gdy jedziesz po bułki ?? Szkoda że tą ramke ale w rozmiarze 21 cali jest bardzo ciężko dostać. 19 jest sporo ale to dla małych osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lotr16 Napisano 10 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 (edytowane) A ścigasz się na nim w maratonach czy tylko stoi w domu lub używasz gdy jedziesz po bułki ?? Szkoda że tą ramke ale w rozmiarze 21 cali jest bardzo ciężko dostać. 19 jest sporo ale to dla małych osób. Czy ja wiem czy dla małych osób.. Ja mam 187cm, sztyce 350 i jeździ się idealnie. Tak, w tym sezonie będę się w XC i maratonach na nim ścigać. Edytowane 10 Stycznia 2012 przez lotr16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa23 Napisano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Jeszcze raz podkreślę, że bardzo podoba mi się dobór kolorów w tym rowerze! A korba to już w szczególności P.s. Nowa, rzecz jasna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chickenowa Napisano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 DLaczego juz go sprzedajesz? Pytam z czystej ciekawosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lotr16 Napisano 31 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Witam po długiej przerwie. Słyszałem, że niezłe zamieszanie zrobiło się w związku z aukcją. Co do ceny, to jeśli nie zależy mi na sprzedaży, to chyba mogę dać cenę nawet bardzo wygórowaną za którą sprzedam od ręki. Rowerku nie sprzedaję, wystawiłem z ciekawości, jakie będzie zainteresowanie. W ostatnim czasie było parę zmian: 1. Korba na Rotor 3D+ 26-40 2. Zębatka FRM do kasety 3. Śruby do tarcz alu-ti 4. Siodełko na Selle Italia Titanium obdarte ze skóry (z 150 na 121g) 5. Pedały na XTR PD-M980 6. Przerzutka przednia na Sram RED (gdzieś w Polsce się wysyła...) Zdjęcia: Rower będzie ważyć z przerzutką ok : 9350g,przeliczę dokładnie jak przyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yoshimitsu9 Napisano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Piękna korba i akcenty kolorystyczne - pozazdrościć o wadze nic nie mówie bo po co Swoja droga ładne foty strzelasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slababateria Napisano 1 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 W tej chwili rower wygląda IDEALNIE. Pomarańczowe akcenty wybrałeś z wyjątkowym gustem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 1 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Nie masz czterech zębów na największej koronce kasety.Zmiana korby zdecydowanie na plus.Śrubki od tarczy to kombinacja alu/stal czy alu/tytan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 1 Lutego 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Piksel, tam ma brakować czterech zębów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simonello Napisano 1 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 (edytowane) Żartujesz sobie teraz? Tych 4 zębów ma tam nie być. Edit: Kot mnie uprzedził... Edytowane 1 Lutego 2012 przez Simonello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 1 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Tutaj brakuje 6 zebow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lotr16 Napisano 2 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Dokładnie, tych zębów ma brakować Śruby do tarcz to mieszanka alu i tytanu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mixchris Napisano 2 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Przerzutka przód - Shimano XTR M971 - 107g Wyjątkowo lekka wersja Ci się trawiła bo śrubkami raczej nie zbiłeś 40g? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lotr16 Napisano 2 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Wyjątkowo lekka wersja Ci się trawiła bo śrubkami raczej nie zbiłeś 40g? Tutaj jest błąd, aczkolwiek przeruztka już sprzedana i czekam na Sram'a Red'a 71g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 2 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 (edytowane) Mój błąd z koronką, muszę się douczyć Nie planujesz zmiany siodełka?Obecne obdarte ze skóry chyba nie jest zbyt wygodne, więc może pomyśl nad jego wymianą na Tune, albo Smuda, komfort pewnie podobny, a kilkadziesiąt gram gramów mniej. Edytowane 5 Lutego 2012 przez Franio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chickenowa Napisano 4 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Wygląda kosmicznie... Jakbym go widziala na ulicy to na pewno bym sie obejrzala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lotr16 Napisano 11 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Doszła w końcu przerzutka na przód, po zamontowaniu wygląda całkiem przyzwoicie moim zdaniem, a działa jeszcze lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi