Gość Adrian Napisano 26 Listopada 2011 Napisano 26 Listopada 2011 Mam takie pytanko bo mam od 2 lat nieużywane prawie buty, bloki i pedały do roweru szosowego (wykorzystałem je może z 4 razy) Buty to Shimano SH-R076G Bloki zółte pod buty patrz wyżej. Pedały PD-R540 Chciałbym to wystawić na allegro i sprzedać jako komplet ale niewiem ile to jest warte proszę o wycenę.
Gość Adrian Napisano 28 Listopada 2011 Napisano 28 Listopada 2011 Widze coś brak odzewu.... Może zatem ktoś chce kupić rozmiar jak co 45 butów, do ceny myślę się dogadamy.... (moge wysłać zdjęcia kompletu) Mogę nawet podrzucić komplet jak ktoś jest z Górnego Śląska (Gliwice, Zabrze. Tychy, Katowice, Bytom i okolice) gg 7274022 email: ricken_gk@op.pl
Pytanie
Gość Adrian
Mam takie pytanko bo mam od 2 lat nieużywane prawie buty, bloki i pedały do roweru szosowego (wykorzystałem je może z 4 razy)
Buty to Shimano SH-R076G
Bloki zółte pod buty patrz wyżej.
Pedały PD-R540
Chciałbym to wystawić na allegro i sprzedać jako komplet ale niewiem ile to jest warte proszę o wycenę.
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.