Zdzislaw45 Napisano 26 Listopada 2011 Napisano 26 Listopada 2011 Witam wszystkich forumowiczów.Jestem tu po raz pierwszym i nie ukrywam ze jestem pełen podziwu dla Waszych fachowych wiadomości.Jeśli mogę poprosić o doradztwo to mam zamiar kupić sobie rower do jazdy po mieście na działkę i do garażu.Ponieważ mam już swoje lata więc nie ukrywam ze damka byłaby najlepszym rozwiązaniem.Chciałbym mieć 3 biegi w piaście a resztę nie wiem czy w ogóle brać pod uwagę? /chodzi o amortyzatory lub dynamo w piaście?/ Proszę o rade co kupić - używany holender,niemiec czy może jakąś nówkę z salonu a jeśli to co jest dobrego ? Za rady wszelkie dziękuję Wam jako znawcom - chciałbym żeby rower mi posłużył trochę.Pozdrawiam.
EpicPoznan Napisano 26 Listopada 2011 Napisano 26 Listopada 2011 po tani rower idź do decathlonu są od 569zł
Zdzislaw45 Napisano 26 Listopada 2011 Autor Napisano 26 Listopada 2011 A,może taki ? ROWER SENATOR ALU 3 BIEGI MIEJSKI DAMKA 28 LED (1958357025) - Aukcje internetowe Allegro Co o nim sądzicie?mam 175 cm wzrostu i okolo 95kg wagi - bedzie dobra rama?A moze jednak inny? Prosze o propozycje.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.