RafalSBK Napisano 22 Grudnia 2011 Napisano 22 Grudnia 2011 Oj piotrek431 wyczuwam jakieś niedowierzanie, sarkazm, czy coś... Złożenie roweru kosztowało mnie dokładnie 800zł, gram zioła (nie powiem jakiego) i trochę czasu spędzonego nad szukaniem gratów na allegro dodam jeszcze że rower wjeżdża pod takie górki gdzie inne rowery lub riderzy nie dają rady:p
bigos97 Napisano 22 Grudnia 2011 Napisano 22 Grudnia 2011 Velo | Wyprzedaż | Rowery | Author | A-GANG 9mm Myślę że to by była dobra propozycja, obok masz taki za 2tyś
kubson1226 Napisano 23 Grudnia 2011 Napisano 23 Grudnia 2011 Ale składasz rowerek, czy NA rowerek? Ja pierwszy rower z ramą HT złożyłem za 800zł miesiąc czasu, teraz składam fula i jak do tej pory wydałem też 800zł i pół litra, brakuje mi tylko amorka z przodu i myślę że z 1000 wydam na używkę. Ogólnie rzecz biorąc popieram składanie rowerów i opisywanie tej czynności na forum może załóż nowy wątek, bo składanie roweru jest trochę nie w temacie Zakup roweru z przedziału cenowego składam Ale składasz rowerek, czy NA rowerek? Ja pierwszy rower z ramą HT złożyłem za 800zł miesiąc czasu, teraz składam fula i jak do tej pory wydałem też 800zł i pół litra, brakuje mi tylko amorka z przodu i myślę że z 1000 wydam na używkę. Ogólnie rzecz biorąc popieram składanie rowerów i opisywanie tej czynności na forum może załóż nowy wątek, bo składanie roweru jest trochę nie w temacie Zakup roweru z przedziału cenowego Ale składasz rowerek, czy NA rowerek? Ja pierwszy rower z ramą HT złożyłem za 800zł miesiąc czasu, teraz składam fula i jak do tej pory wydałem też 800zł i pół litra, brakuje mi tylko amorka z przodu i myślę że z 1000 wydam na używkę. Ogólnie rzecz biorąc popieram składanie rowerów i opisywanie tej czynności na forum może załóż nowy wątek, bo składanie roweru jest trochę nie w temacie Zakup roweru z przedziału cenowego składam od początku
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.