tekilateks Napisano 25 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Witam Mam pytanie dotyczące koła a dokładniej obręczy Maddux (zdj.). Wiem, że jest ona typu V-deep (wysoki stożek) i przeznaczona jest pod hamulec tarczowy, natomiast ja chciałbym wykorzystać do niej zwykły hamulec szczękowy. Stąd moje pytanie, czy jest taka możliwość czy materiał z którego zrobiona jest obręcz wytrzyma? Nie mam w ramie podejścia na tarczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nemo2009 Napisano 25 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Obręcz bez paska(nie szlifowana),tylko do hamulców tarczowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tekilateks Napisano 26 Listopada 2011 Autor Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Obręcz bez paska(nie szlifowana),tylko do hamulców tarczowych. Dzięki za odpowiedź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 26 Listopada 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Hamować by hamowało ale porysujesz obrecz a i skuteczność bedzie wątpliwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tekilateks Napisano 26 Listopada 2011 Autor Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Hamować by hamowało ale porysujesz obrecz a i skuteczność bedzie wątpliwa. Tak też myślę, no mam z tym problem.Nie mam mocowania na tarczę także zostaje bez tylnego hamulca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.