berkas97 Napisano 24 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Witajcie, mam problem. Otóż nie zajarzyłem jak zmienić linkę w X9, i odkręciłem dolną wajchę. No i się zaczęło... wyskoczyła z gniazda sprężyna, mechanizm w dźwigni się rozsypał. Udało mi się przywrócić to wszystko znajdujące się bezpośrednio w dźwigni, ale teraz kwestia jest taka że muszę założyć wajchę do korpusu, i wyczytałem gdzieś że sprężynę trzeba nawinąć dookoła "głowicy" tej dźwigni. Otóż problem jest taki, że widoczna na zdjęciach plastikowa klapka odpada, w momencie gdy próbuję nawinąć dookoła niej sprężynę. Wszystko jest na zdjęciach - link poniżej. Proszę was o rady co, i jak robić . Główną przeszkodą jest to że ta plastikowa klapka odpada, gdyby nie to to podejrzewam że nie byłoby problemu z nawinięciem. Myślę czy by jej nie przykleić do korpusu dźwigni. Co o tym sądzicie? https://picasaweb.google.com/100009495468496362963/X9Serwis?authkey=Gv1sRgCP6Pouzqw8rKaw Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adas651 Napisano 29 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 próbuj aż sie uda, poproś kogoś żeby trzymał tą kalpke miałem kiedyś podobny problem i po godzinach prób sie udało, więc wiedz że da się to manualnie zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.