marcinmaniak Napisano 13 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Witam Chcaiłbym kupić pasty pod tarcze ale żeby byly naprawde ciche. obecnie mam formula e-hub i są ciche.Zasatanawiam sie nad shimano xt ma ktoś jej, jak działają pod względem odgłosów.Może znacnie inne paisaty. Cena do 350zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macrianus2 Napisano 13 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 na przod czy na tyl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmaniak Napisano 13 Lutego 2006 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 komplet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macrianus2 Napisano 13 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 komplet za 350 to najlepiej xt, o ile nie przeszkadza ci koniecznosc przesmarowania lozysk od czasu do czasu. a jak chcesz na maszybkach to poszukaj w archiwach- bylo mnoooooostwo takich dyskusji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin5611 Napisano 13 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Ja jeszcze polece Sram9 ale te akurat trudno dostac... szczegolnie wersje disc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaska Napisano 13 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Polecam piasty XT - solidne i wytrzymale zarowno w wersji Center Lock jak i na 6 srub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 13 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 mam tylnia XT od ponad 5000km czyli ponad roku i jest git a lekko ze mna nie ma specjalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cdan Napisano 13 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 A ja mam nową Sram 9.0 na tył do sprzedania (jak w podpisie) Drugą taką na przód co jakiś czas można dostać na allegro, więc w sumie powinieneś się zamknąć w kwocie 250 zł za obie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmaniak Napisano 13 Lutego 2006 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 a jak one pracują pod względem chłośności??? Głośne są . kolega ma lx i twierdzi że bardzo chałasują ja używam formula e-hub są dobre na tylko na kulkach wolałbym na maszynach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macrianus2 Napisano 14 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 jak masz kulki to wszystko jest kwestia regulacji. z maszynkami nie mam doswiadczen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 15 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 ale tu nie chodzi o lozyska i glosnosc tylko o tykanie sprzegla jak sadze i glosnosc jego pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hellsing Napisano 15 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Jak koledzy powyżej pochwalam Deore XT Mam ją od roku i nie narzekam,tylko od czasu do czasu trzeba jej łożyska przesmarować ,ale dla każdego maniaka to przecież czysta przyjemność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macrianus2 Napisano 15 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 ale tu nie chodzi o lozyska i glosnosc tylko o tykanie sprzegla jak sadze i glosnosc jego pracy wink.gif w sumie racja ale tutaj tez jest problem: na poczatku kazde bedzie chodzilo cicho, ale z czasem praca bedzie sie stawala coraz glosniejsza. trzeba je chyba smarowac od czasu do czasu to nie bedzie "cykac", a przynajmniej nie tak glosno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.