Pionek Napisano 24 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Bo chce kupic suport o wymiarach 113mm x 68mm ale na aukcji jest tylko napisane 113mm i rodzaj gwintu jakiegoś m12 To ta aukcja http://www.zico-bike.pl/shop,show,86 może jestem ślepy albo coś ale nie jest chyba napisane ile ma szerokości jest tylko napisane 113mm a ile szerokosci? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 24 Listopada 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Ale o co chodzi? M12 to średnica gwinu śruby, którą przykręcasz korby. 68 mm to szerokość suportu (nie osi) - czyli musisz mieć mufę 68 mm. 113 mm to całkowita długość osi. Jakiego jeszcze wymiaru potrzebujesz? To wszystko co trzeba wiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionek Napisano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 to wszystko, dzieki nie musiałes pisac wszystkiego nawet bo chodzilo mi tylko o wymiar 68mm bo wlasnie mam taka mufe dzieki za wytlumaczenie tego m12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.