kresowiak Napisano 24 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Witam. Krótko: bloki od spd wrzynają się w gumową podeszwę zostawiąjąc przy tym ślady, wyżłobienia, rowki. Czy znacie przyjaciele jakąś metodę zapobiegania takiemu procesowi? np, podkładki jak pod eggbeatery czy coś w tym rodzaju? Załączem zdjęcie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 24 Listopada 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Można pomiędzy blok i podeszwę założyć blachę ale nie wiem czy to nie spowoduje przesuwania się bloku. Też mam odcisk na podeszwie ale to zapobiega przestawianiu się bloku.Jak znajdziesz odpowiednie ustawienie to nie zmieniasz Nie wiem czy warto z tym walczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 24 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Ja bym się tym nie przejmował, po prostu bloki dobrze się osadziły i mocno w sumie też dzięki temu się trzymają. Dziurki są punktowe więc nie widać, aby cały blok się ruszał i wycierał non stop podeszwę. Jakbyś zobaczył wytartą podeszwę w Time'ach/Crank'ach od klatki - to jest przy tym nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 24 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Jest to normalne.Przy prawidłowym ustawieniu bloków nawet przydatne, bo np. podczas czyszczenia, montujemy później blok w to samo miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kresowiak Napisano 25 Listopada 2011 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Diziękuje Wam! Teraz bede spokojniejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artwro Napisano 25 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Można pomiędzy blok i podeszwę założyć blachę/ Ja bym się tym nie przejmował/Jest to normalne/Pierwsze z księżyca,drugie normalne,trzecie prawidłowe.Czasami posty na forum przypominają NK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.