Skocz do zawartości

Komentowanie zdjęć - ROZWIĄZANY

Freud

Rekomendowane odpowiedzi

błąd po Twojej stronie. Komentowanie działa prawidłowo.

Aha - czyli jeśli uruchamiam zdjęcie z galerii w:- Firefox- IE9- Opera i w ządnej z nich nie mogę dodać komentarza to mój błąd?To może powiesz mi jaki popełniam błąd bo robię tak:- wpisuję treść - przyciskam DODAJ KOMENTARZJeśli w tych 2 krokach gdzieś popełniam błąd to proszę o info jaki.

Dodam, że entery też mi się nie dodają po dodaniu posta: jak widać powyżej w listowaniu rodzajów przeglądarek.

Dodam, że pod IE8 niektóre elementy się rozjeżdzają gdzieniegdzie.

• Root Admin

No Twój bład.

http://www.forumrowerowe.org/gallery/album/1451-starty-2011/ - tutaj jakoś userzy mogą komentować zdjęcia.

Komentowanie działa na safari, chromie, operze, ff3.6 i 4, ie9. Sprawdzałem w domu i w pracy, nikt poza tobą nie zgłasza problemu, więc... dochodź do problemu sam.

A to, że się rozjeżdża pod ie 8... mówi się trudno. Gdybyś widzial jakie mamy problemy w pracy z dostosowaniem różnych serwisów TYLKO pod IE, to byś się za głowę złapał. Jest darmowy upgrade do ie 9, który może w 10% trzyma jakiś standard i rozumie co to CSS. Na niej nie stwierdziłem większych anomalii.

I nie sprawdzałem na FF7 i 8. Ponoć mają problemy wydajnościowe i większość dodatków developerskich na nich nie działa. Życzę powodzenia w rozwiązywaniu problemu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...