Freud Napisano 23 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Nie działa komentowanie zdjęć w galerii. Wysypuje się jakiś błąd JavaScript. Ogólnie nie mogę dodać komentarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 23 Listopada 2011 Root Admin Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 błąd po Twojej stronie. Komentowanie działa prawidłowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Freud Napisano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 błąd po Twojej stronie. Komentowanie działa prawidłowo. Aha - czyli jeśli uruchamiam zdjęcie z galerii w:- Firefox- IE9- Opera i w ządnej z nich nie mogę dodać komentarza to mój błąd?To może powiesz mi jaki popełniam błąd bo robię tak:- wpisuję treść - przyciskam DODAJ KOMENTARZJeśli w tych 2 krokach gdzieś popełniam błąd to proszę o info jaki. Dodam, że entery też mi się nie dodają po dodaniu posta: jak widać powyżej w listowaniu rodzajów przeglądarek. Dodam, że pod IE8 niektóre elementy się rozjeżdzają gdzieniegdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 24 Listopada 2011 Root Admin Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 No Twój bład. http://www.forumrowerowe.org/gallery/album/1451-starty-2011/ - tutaj jakoś userzy mogą komentować zdjęcia. Komentowanie działa na safari, chromie, operze, ff3.6 i 4, ie9. Sprawdzałem w domu i w pracy, nikt poza tobą nie zgłasza problemu, więc... dochodź do problemu sam. A to, że się rozjeżdża pod ie 8... mówi się trudno. Gdybyś widzial jakie mamy problemy w pracy z dostosowaniem różnych serwisów TYLKO pod IE, to byś się za głowę złapał. Jest darmowy upgrade do ie 9, który może w 10% trzyma jakiś standard i rozumie co to CSS. Na niej nie stwierdziłem większych anomalii. I nie sprawdzałem na FF7 i 8. Ponoć mają problemy wydajnościowe i większość dodatków developerskich na nich nie działa. Życzę powodzenia w rozwiązywaniu problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 24 Listopada 2011 Root Admin Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Problem ROZWIĄZANY. Użyj funkcji 'ZGŁOŚ', jeżeli posiadasz wątpliwości/zażalenia/reklamacje lub ponownie otworzyć temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.