Skocz do zawartości

[Pomoc] Konkurs fotograficzny

Sonix

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Koledzy i koleżanki mam do Was wielką prośbę biorę udział w konkursie fotograficznym i potrzebuję waszych głosów. Za każdy oddany głos będę wielce wdzięczny.

Dodam jeszcze że osoby głosujące otrzymują 3% rabatu w sklepie z owej strony co jest głosowanie.

Link do zdjęcia http://konkurs2011.dolasu.pl/public/photo/show/id/809

Warunki głosowania :

Wybierz liczbę gwiazdek,wpisz e-mail oraz wybierz przycisk GŁOSUJ

Możesz głosować maksymalnie na 5 zdjęć. Po zagłosowaniu na pierwsze zdjęcie, otrzymasz e-mail z linkiem aktywacyjnym do potwierdzenia oddanego głosu.

Ogółem możesz głosować na 5 zdjęć, e-mail aktywacyjny wysyłany jest tylko raz.

Wszystkim biorącym udział w konkursie, zarówno przysyłającym zdjęcia jak i głosującym przysługuje prawo do uzyskania rabatu na zakupy w sklepie internetowym Organizatora www.dolasu.pl w wysokości 3%. Rabat jest udzielany w przypadku dokonania jednostkowego zakupu w wysokości minimum 600 zł brutto. Rabat może być wykorzystany do dnia 31 stycznia 2011 roku.

Napisano

Jesteś myśliwym czy tylko strzelasz z aparatu?

Z aparatu.

Więc jak mogę liczyć na Wasze głosy?

Napisano

Nikomu nie chce się wspomóc forumowicza? Dodam jeszcze że myśliwym jestem tylko z aparatem nie jestem za zabijaniem zwierząt.

Napisano

Dziękuję wszystkim za głosy i wstawiam tylko małą uwagę bo nie wszyscy czytają warunki głosowania tak więc po zagłosowaniu przychodzi e-mail z liniem gdzie trzeba kliknąć by aktywować głos. Dzięki jeszcze raz wszystkim.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...