Sonix Napisano 23 Listopada 2011 Napisano 23 Listopada 2011 Witam. Koledzy i koleżanki mam do Was wielką prośbę biorę udział w konkursie fotograficznym i potrzebuję waszych głosów. Za każdy oddany głos będę wielce wdzięczny. Dodam jeszcze że osoby głosujące otrzymują 3% rabatu w sklepie z owej strony co jest głosowanie. Link do zdjęcia http://konkurs2011.dolasu.pl/public/photo/show/id/809 Warunki głosowania : Wybierz liczbę gwiazdek,wpisz e-mail oraz wybierz przycisk GŁOSUJ Możesz głosować maksymalnie na 5 zdjęć. Po zagłosowaniu na pierwsze zdjęcie, otrzymasz e-mail z linkiem aktywacyjnym do potwierdzenia oddanego głosu. Ogółem możesz głosować na 5 zdjęć, e-mail aktywacyjny wysyłany jest tylko raz. Wszystkim biorącym udział w konkursie, zarówno przysyłającym zdjęcia jak i głosującym przysługuje prawo do uzyskania rabatu na zakupy w sklepie internetowym Organizatora www.dolasu.pl w wysokości 3%. Rabat jest udzielany w przypadku dokonania jednostkowego zakupu w wysokości minimum 600 zł brutto. Rabat może być wykorzystany do dnia 31 stycznia 2011 roku.
kadargo Napisano 23 Listopada 2011 Napisano 23 Listopada 2011 Jesteś myśliwym czy tylko strzelasz z aparatu?
Sonix Napisano 23 Listopada 2011 Autor Napisano 23 Listopada 2011 Jesteś myśliwym czy tylko strzelasz z aparatu? Z aparatu. Więc jak mogę liczyć na Wasze głosy?
kadargo Napisano 23 Listopada 2011 Napisano 23 Listopada 2011 Jak z aparatem to możesz Mój głos poszedł.
Sonix Napisano 23 Listopada 2011 Autor Napisano 23 Listopada 2011 Dzięki czekam na kolejnych miłych którzy pomogą
Sonix Napisano 24 Listopada 2011 Autor Napisano 24 Listopada 2011 Nikomu nie chce się wspomóc forumowicza? Dodam jeszcze że myśliwym jestem tylko z aparatem nie jestem za zabijaniem zwierząt.
Mod Team Franio Napisano 24 Listopada 2011 Mod Team Napisano 24 Listopada 2011 Głos oddany, panie szybalski.
Sonix Napisano 25 Listopada 2011 Autor Napisano 25 Listopada 2011 Dziękuję wszystkim za głosy i wstawiam tylko małą uwagę bo nie wszyscy czytają warunki głosowania tak więc po zagłosowaniu przychodzi e-mail z liniem gdzie trzeba kliknąć by aktywować głos. Dzięki jeszcze raz wszystkim.
Kretek Napisano 6 Grudnia 2011 Napisano 6 Grudnia 2011 A ja się zbuntuję i nie zagłosuję. Sorry, nie podoba mi się fotka.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.