Mod Team Pixon Napisano 22 Listopada 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Zapraszam osoby chętne do wystartowania w Akademickich Mistrzostwach Polski, wspólnych treningów zarówno rowerowych jak i na siłowni w sezonie zimowym, a także poznania wspaniałych ludzi do przystąpienia do sekcji kolarskiej AZS PŁ. Sekcja ma treningi we wtorek i czwartek o 18 (nie obowiązkowo) - siłownia, w weekendy umawiamy się na jakieś wspólne jazdy. Preferowani są rowerzyści ścigający się na rowerach MTB. Szosowcy są również mile widziani podczas treningów po szosie. Członkostwo w sekcji jest bezpłatne. Zapisy do sekcji u mnie: Łukasz Sompoliński luksom88@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 4 Kwietnia 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Są tutaj jacyś studenci PŁ? Którzy chcieliby jechać w góry na 2 dni (weekend) na wyścig. Impreza sponsorowana przez uczelnię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 7 Maja 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 PILNE! Potrzebuję dwóch chłopaków studiujących na PŁ na wyjazd do Przesieki na wyścig XC. Impreza odbędzie się w dniach 25-27 maj, udział jest całkowicie bezpłatny, wszystkie koszta pokrywa uczelnia. Wymagania to wyrobienie sobie legitymacji AZSu za 50 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiew Napisano 7 Maja 2012 Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Siema, Pisze się. Kabza to organizuje? Czy to te grupowe? A legitka teraz 60 zł...jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 8 Maja 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Organizator Jeleni Góra, Legitka 50 zł. Resztę informacji podałem ci na gg. Jeśli jest jakaś chętna dziewczyna na wyjazd do Przesieki na wyścig xc, to zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiew Napisano 8 Maja 2012 Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 legitka 60 teraz nie 50. Niby drobnostka ale dostajesz koszulkę za to ;p i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BJan Napisano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Nie studenci, amatorzy też są mile widziani ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 31 Sierpnia 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Nie, jest to sekcja typowo uczelniana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BJan Napisano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 No szkoda... bo chętnie bym dołączył do jakiejś grupy, która trenuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebel Napisano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 http://www.team.marpar.com.pl/ Pogadaj z nimi... jeszcze "klub" cyklomaniak jeździ regularnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BJan Napisano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 O ! Dziękuje bardzo za podpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 9 Listopada 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Sekcja PŁ prowadzi nabór studentów trenujących kolarstwo górskie do swoich szeregów Przyjdź a przekonasz się że było warto! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wikrap1 Napisano 13 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Na stronach AZS trochę ciężko znaleźć info.Jak teraz sekcja trenuje?Jakie treningi są obowiązkowe(do zaliczenia W-F) a jakie opcjonalne. Jak to wygląda w zimie i w lecie?Czy nadal są sponsorowane wyjazdy na wyścigi? W jakich maratonach?Czy trzeba wówczas startować w koszulce uczelni(Czy jest to koszulka typowo kolarska, czy nie?)Ile osób jeździ w sekcji? Są jakieś grupy?Czy ta sekcja w ogóle jeszcze istnieje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 19 Lutego 2014 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Odpowiem w tym temacie żeby zostało dla potomnych. Treningi sekcji są we wtorki i czwartki o 18.00. Dodatkowo każdy na rowerze trenuje indywidualnie wedle własnego uznania, planu treningowego i przede wszystkim czasu jakim dysponuje. Ja go nie mam, więc póki co wcale nie trenuje Wyjazdy sponsorowane już się pokończyły, ponieważ AZS nie ma juz pieniędzy, zeby nam dawać na bilety pkp. Pozostaje raz w roku start w Akademickich Mistrzostwach Polski w kolarstwie górskim. Jest to impreza 3 dniowa z wyjazdem w piątek na cały weekend. Sekcja posiada stój kolarski z nadrukami pł oraz azs. Obecnie w sekcji są 4 osoby. Trwa nabór z uwagi na rozpoczęcie niebawem nowego semestru i rozpoczynanie się wf'u dla pierwszoroczniaczków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wikrap1 Napisano 19 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Dzięki za odpowiedź. Pozostaje mi trzymać kciuki, żeby plan podpasował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BUBUs Napisano 24 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Na szosie też można się zapisać ? Fajni byłoby tak zaliczy WF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 24 Lutego 2014 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Owszem możesz się zapisać. Co do samego zaliczenia z wf'u poprzez samo przystąpienie do sekcji to...cóż każdy chciałby jakoś pójść na skróty, jednak w niektórych przypadkach jest to nieosiągalne. Polecam na poważnie przedyskutować temat z trenerem Gabrielem Kabzą, który powie jak to wygląda z jego strony. Generalnie osoby zaangażowane w sekcje kolarską nie mają problemu, żeby zaliczyć wf Nigdy z tego przywileju nie korzystałem, ponieważ lubilem chodzić na wf i nie potrzebowałem dodatkowych zwolnień. Jednak wiem, że jest taka opcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BUBUs Napisano 24 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Nie chodzi mi oczywiście o to, żeby się zapisać i olać, bo to bez sensu. Chcę po prostu zamiast na ogólny WF iść na sekcję kolarską i przyjeżdżać na treningi i takim oto sposobem w miły sposób zaliczyć wf Jak wyglądają treningi, gdy nie sprzyja pogoda ? Jak zapisać się do sekcji ? Czy podczas zaczynających się dzisiaj zapisów na zajęcia sportowe muszę coś zaznaczyć, jeśli chciałbym zapisać się do tej sekcji ? EDIT: Odpisał do mnie Pan Kabza i napisał, że prowadzi tylko sekcję kolarstwa górskiego, więc chyba nic z tego nie będzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 24 Lutego 2014 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Kiedy nie sprzyja pogoda mamy treningi na siłowni we wtorki i czwartki o 18.00. Zapisać się możesz idąc do klubu uczelnianego AZS PŁ. Godziny otwarcia znajdziesz na stronie. Przy okazji wyrobisz sobie legitymację AZS. No i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wikrap1 Napisano 25 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Ale przystąpienie i oczywiście trenowanie w sekcji zalicza W-F?Mam postępować według instrukcji tu: http://azs.p.lodz.pl/legitymacja-isic-azs/ i olać rekrutację na "normalne" grupy W-F? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 25 Lutego 2014 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Tak, powinieneś wpłacić składkę za ubezpieczenie w AZS, która jest jednocześnie opłatą za legitymację. Proponuje jednak iść na te pierwsze zajęcia wf'u i zgłosić się do trenera Gabriela Kabzy, przedstawić mu sytuację jak to wygląda i on Ciebie dalej pokieruje. Ja nie podpisuje kart ocen i nie zaliczam wf'u, w związku z tym nie powiem Ci "nie chodź tam bo to bez sensu". Nie chce mieć Ciebie na sumieniu, że wfu nie zaliczyłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wikrap1 Napisano 3 Marca 2014 Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Gdzie jest zbiórka? Dobra, trener ma OWF do jakiejś 17.45 czy jakoś tak, więc będę czatował na niego gdzieś w centrum sportu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 29 Stycznia 2016 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 Studia skończyłem dwa lata temu, jednak z sekcją jakoś ciężko mi się rozstać. Nowy nabór do sekcji w 2016 roku! Wszystkie chętne osoby do wspólnych treningów na szosie, w terenie, na siłowni itp. zapraszamy do sekcji. W tej chwili sekcja liczy 5 STUDENTEK I STUDENTÓW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.