Skocz do zawartości

[obręcze]

makaron

Rekomendowane odpowiedzi

witajcie

pewnie juz o tym było, ale sprobuje jeszcze raz: mam kolo 90kg i bede jezdził po lasach,lekkich górkach, rower hardtail...i tak sie zastanawiam którą obrecz wybrać na tył co bym po 1 sezonie nie musiał wymieniać. w moim zasiegu cenowym są dwa typy: sun rims ryhno lite(87pln u arnika) i alex supra N(89pln....co radzicie...sugestie????

pozdr śnieżne

ja mam na tyle rhyno litea xl juz pod ponad roku waze ponad 85kg mam hardtaila i nieraz przesadzilem na zjezdzie(np snake itp)a obrecz dalej nie byla centrowana-tylko szprychy podciagnalem po okolo 200km przebiegu(aktualnie bedize ponad 5000km).

jest na 32 championach na 3 krzyze i juz drugi raz jej nie kupie bo stwierdzam ze nie potrzebuje chyba az tak ciezkiej obreczy-poprzednio mialme o 100gr lzejszego mavica f519(ale tez o 70zł drozszgo :rolleyes: )i tez bylo ok

mam obrecze SUPR A - D

i nie mam zastrzezen

sa prawie okragle na tyle ,mimo moich skokow na schody czy jakis dropow w terenie

przod jest okraglutki :D tyl juz raczej mniej :D

aha odradzam ten sklep

http://www.markus.wroc.pl/sklep/

kiedys opisywalem z nim przygode

w skrocie zamowilem obrecz,po 1,5tyg nie bylo jeszcze paczki

dzwonie - tak tak zaraz wysla,tydzien czekam - dzwonie

no wiem pan paczka poszla w inne miejsce niz powinna ale wreszcie dojdzie

mija 3 czy 4 tydzien - wie pan tych obreczy juz nie ma

@$*&$(@%*$#%&(#$5 !!!!!!!

aha odradzam ten sklep

http://www.markus.wroc.pl/sklep/

... - wie pan tych obreczy juz nie ma

@$*&$(@%*$#%&(#$5 !!!!!!!

Bo tego sklepu juz nie ma :D Likwidowali się juz w zeszłym sezonie i wyprzedawali to co im zostało, tak więc nie radzę sugerować się ich ofertą "wyprzedażową" :D Pozdrowerek ALL :P :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...