arek_wro Napisano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Panowie, wniosek prosty, czas się odchudzać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Oy, słusznie. Tylko nie bardzo mam z czego Pozostaje celować w marki zza oceanu - masz przynajmniej pewność że robią je pod solidnego chłopa, a nie jakiegoś - nie ubliżając - makarona, żabojada czy innego Chińczyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RTUT Napisano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 nie wiem gdzie wyczytałeś o tak wyśrubowanych limitach bo akurat karbonowa o.nine ma limit 120 kg przy wadze ok 950 g. Takie rzeczy wyczytałem w Karta gwarancyjna i instrukcja obsługi rowerów, która dostałem razem z moją szosa Road Lita 905 com. Dokładnie 3 strona punkt pierwszy rozdziału przed pierwszą jazdą" Z tego co mi wiadomo nie ważne czy kupujesz szosę mtb czy rower dla dziecka karta gwarancyjna jest taka sama. Zanim kupiłem jakiś rok temu ta szosę to jeszcze pisałem do Meridy meila i dokładnie to samo mi napisali (przepisali zdanie z instrukcji obsługi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sivydym Napisano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 fakt - kart gwarancyjna jest jedna, ale już chyba lekko nieaktualna... http://singletrackworld.com/2009/05/the-merida-onine-carbon-930g-frame/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RTUT Napisano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 A tak w ogóle to szkoda, że nikt się nie ujawnił do tej pory co na one twenty jeździ. Jest jeszcze jeden bike Specialized Camber na 26 calowych kołach. Jest z ameryki pod dużego chłopa tylko jak działa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 O tak http://www.bikeradar.com/gear/category/bikes/mountain/product/review-specialized-camber-fsr-elite-11-42273 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RTUT Napisano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Mam takie szybkie pytanie. Czy do zawieszenia Gianta Maestro dla takiego klocka jak ja (98kg) damper FOX Float R bez platformy tylko z regulacja tłumienia jest wystarczający? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peterp079 Napisano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Maestro da radę z Foxem R. Nawet z tym Giantowskim damperem myslę ze by sobie poradzil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 26 Grudnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 Giant Trance X Advanced SL 1 2011 Bike - Bedi Sports Może mi ktoś powiedzieć w czym jest haczyk? Rower po przeliczeniu kosztuje 5 000 zł. Jest ponad trzykrotnie tańszy niż podaje strona producenta Trance X Advanced SL 1 (2011) - Bikes | Giant Bicycles | United States Co tu jest grane? Jeżeli rzeczywiście to jest takie tanie, to ja biegnę jutro po kredyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek87 Napisano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 Ściema. Takich stron jest sporo. Ta strona jest na liscie: http://resources.alibaba.com/topic/801099568/LIST_OF_INDONESIA_SCAM_WEBSITE_UPDATE_ALWAYS_CHECK_MY_LIST_BEFORE_BUY/5.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dancio84 Napisano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 ... Kupie caly rower. ... Jest sobie na allegro taki rowerek w S-ce. http://allegro.pl/giant-trance-x4-xt-i2018855587.html Rozmiar ramy ok... Do tego w komplecie bezprzewodowy łańcuch. Może by tak zrobić sobie prezent na nowy rok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 27 Grudnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Widzieliśmy już ten rower. Aukcja dodana do obserwowanych szczególnie ze względu na bardzo dobry stan i telepatyczne przeniesienie napędu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.