GRDIRT Napisano 21 Listopada 2011 Napisano 21 Listopada 2011 Nie wiem czy moj rower to wytrzyma (najbardziej boje sie o niego). Skacze na dragstarze 2011 dirt parade i robie to od ok.4 miesiecy. Do tej pory skakalem na takich malych lub sredniawych i le cialem dobrze Dodam ze bunnego umiem ,nie rewalacyjnie ale jest Po prostu chce sie dowiedziec czy nie skatuje rowerku i nie polamie sie ;(
Resty Napisano 23 Listopada 2011 Napisano 23 Listopada 2011 to zależy jaka to hopka, czy dirt czy na odległość, i czy wybicie bez problemu pozwoli Ci na dolecenie do lądowania. Inni skaczą? jeśli tak to przypatrz się dobrze, posłuchaj rad... Jeżeli wylądujesz lekko (o ile lądowanie na to pozwala) to nic z rowerem nie powinno się stać. Pamiętaj aby zawsze nosić ochraniacze i kask!
wikrap1 Napisano 29 Listopada 2011 Napisano 29 Listopada 2011 Ja na standardowych XC niższej klasy, J4 80-120 i SR Axon 100 latałem z około metra na płasko, ale to nie było główne zastosowanie roweru, tylko sporadyczny skok...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.