iza121 Napisano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz91 Napisano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Dzieki za odpowiedz Iza. Apropos Czy u was też jest jeszcze po pare sztuk kasków w sklepie? (Zdecydowanie za mało ludzi czyta to forum ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iza121 Napisano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 u mnie ostatnio jak byłam (w poniedziałek) było jeszcze kilka tych za 90 i jeden junior z poprzedniego rzutu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patus Napisano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Kupilem torebke pod siodełko, koszulke rowerową, a dzis dokupiłem jeszcze tą koszulke termoaktywną. Torebka solidna i idealnie pasuje, narzędzia wyjąłem i woże tam telefon i kilka pierdółek Koszulka bardzo fajna jak za takie pieniądze. Termoaktywnej jeszcze nie miałem okazji sprawdzic ale leży bardzo dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jokulus25 Napisano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 bruce95 warto tą torbę kupić bo za 23zł to nawet jeśli jesteś jakimś profesjonalistą to nie masz się co czepiać bo to tylko taka mała kasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruce95 Napisano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Tylko kiedy następnego rzutu się doczekam... U mnie w Białymstoku chyba po 4-5 dniach znikły... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iza121 Napisano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 no ciekawe, te dwa rzuty były bardzo dziwne (krótki odstęp czasu), więc może teraz dopiero na jesień być jakaś oferta, chyba, że zwiększą częstotliwość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikavior Napisano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Witam! Kupiłem w Lidlu koszulkę z dodatkowymi rękawkami, z biało żółto niebieskimi paskami na bokach - za tę cenę po prostu super! Polecam! Pozdrawiam, K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vroobell Napisano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Pompka stacjonarna z Lidla siadła Użyłem jej dosłownie kilka razy, dzisiaj zakładam i zaworek nie działa, Shreader. Zapinam na wentyl i powietrze idzie jedynie Prestą. Ehh, mam nadzieję że nie będzie problemów z oddaniem kasy w Lidlu chyba że lepiej kupić ten zaworek do Beto za piątaka? Albo dołożyć kolejne 5zeta za pompkę Beto, myślę że ta wystarczy PROMOCJA! POMPKA BETO CMP-074SG Z MANOMETREM! (2272819913) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. a nie droższa aluminiowa, może choć manometr będzie działał prawidłowo... Ps. Najlepsze jest to że właśnie zmieniłem opony z MTB na slicki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebciu Napisano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Ja byłem 10. kwietnia kolo 16 (Kraków) i tlumy niewielkie, wybor jeszcze calkiem spory. Kupilem koszulke funkcyjna z krotkimi rekawkami i na to tę wierzchnią z suwaczkiem i stójką. Sprawują się przyzwoicie, przynajmniej w porownaniu do zestawu "zwykly" t-shirt + "zwykla" bluza, ktorego uzywalem do tej pory. Jedyne co, to przedluzane rękawy od tej zewnętrznej są jakby za luzne. Znaczy sam w sobie jestem dosc chudy, ale ten "rękaw" nie spadalby tylko wtedy gdybym trzymal go na... lydce. Kamizelka wydala mi sie lekko bezsensowna w zestawieniu z koszulka zewnetrzna. Jako zamiennik też słabo. Rozmiarówka dziwna. Funkcyjna nadawala się tylko XL, zaś zewnętrzna nejlepiej leżała M. (mam 193 cm i 77 kg) Jesli chodzi o przymierzanie to nie bylo wiekszych problemow z ochroną. Gaci nie brałem, bo te by już ciężko było przymierzać a na oko to niezdrowo brać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Jak jest z reklamacjami w Lidlu? Bo pompka znaczy zawór Schreadera czasem działa ale rzadko i nie chcę żeby zadziałał jak sprawdzą pompkę w sklepie. Sprawdzają dokładnie co im się oddaje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iza121 Napisano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 jak ja oddawałam z powodu wady to oglądała co jest nie tak i w którym miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ol3k Napisano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Co do tych spodenek ostatnich za 50 zl to lipa straszna. Po drugim wyjezdzie 50 km poszly szwy na d.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoboD Napisano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Jak jest z reklamacjami w Lidlu? Bo pompka znaczy zawór Schreadera czasem działa ale rzadko i nie chcę żeby zadziałał jak sprawdzą pompkę w sklepie. Sprawdzają dokładnie co im się oddaje? Jak wymieniałem czołówkę, to nie sprawdzali jaka jest wada. Co do zaworka, to nie wiem jaki zamierzasz kupić, ale bierz taki, który jest zrobiony w całości z metalu. Zmieniłem na taki u siebie i działa OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Poszło bez problemów, gościu tylko obejrzał zaworek bo mówię że nie działa i jak coś dętkę mam żeby sobie luknął, pieniądze zwrócone, kupuję Beto, może w niej manometr będzie w miarę wiarygodne wskazania dawał, a zoworek jak padnie to wymienię, tylko jeszcze nie wiem czy CMP-074SG czy CMP-069. Także w temacie pompek stacjonarnych z Lidla - manometr Lipa, zaworek do wymiany ale jako w miarę tania pompka do pompowania miejskich rowerów czy MTB nada się bo ogólnie jakość wykonania na pewno lepsza niż tanich pompek które miałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruce95 Napisano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Fajna pompka była w biedronce, kupiłem i jestem zadowolony. Pompuje na kamień i kosztowała 10zł. Tyle że to mała bez manometru do mocowania na podsiodłówkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luck Napisano 1 Maja 2012 Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Ma ktoś może licznik rowerowy (http://allegro.pl/uniwersalny-komputer-rowerowy-crivit-sports-i2312424215.html) który był w rzucie z 15 marca? Jest w nim możliwość przy montażu i wymianie baterii wpisanie dotychczasowych przebytych kilometrów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jokulus25 Napisano 1 Maja 2012 Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 niestety nie ma możliwości wpisania dotychczasowo przebytych kilometrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kitwie Napisano 5 Maja 2012 Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 · Ukryte przez durnykot, 5 Maja 2012 - Próba sprzedaży poza giełdą Ukryte przez durnykot, 5 Maja 2012 - Próba sprzedaży poza giełdą Siema może ktoś jest zainteresowany kupnem oksów czerownych z biedry? Bo znalazłem w innej biedronce czarne i to z tymi szkiełkami, że każde osobno więc moze bd lepiej pasować do mojej twarzy (ktoś miał wstawić zdjęcia tych własnie okularów). A kurczę 2 pary mi totalnie nei potrzebne niby 30zł ale to np. dwie dętki. Odnośnik do komentarza
tymooteusz Napisano 27 Maja 2012 Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Zameldowałem się dzisiaj w progu Lidla punktualnie o godzinie 7.00 rano. Bez kolejki, towar nie przebrany Zakupiłem szorty rowerowe, całkiem przyjemny materiał, wygląda na dobre wykonanie, na mnie 176cm wzrostu 74 kg wagi idealnie pasuje rozmiarówka M. Jak się będą sprawować okaże się oczywiście w trakcie sezonu letniego. Wziąłem też kamizelkę rowerową w rozmiarze M, który pasuje na mnie tak dobrze jak szorty. Kilkanaście jazd na MTB i lidlowskie szorty nadają się tylko do reklamacji ... :/ Do lata nie doczekały Idę oddać spodnie, mam nadzieję na zwrot kasy, dokładam parę groszy i kupuję porządne szorty z cordury marki Endura. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 27 Maja 2012 Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Qrde, w zeszłym roku zakupiłem w lidlu spodnie rowerowe z odpinanymi nogawkami. Jeżdzę w nich cały czas. Fakt rozeszły sie na zadku, ale od początku tam była mała wada (były ostatnie, więc wziąłem). Katowane stosunkowo ostro dają rade do dzisiaj tfu, tfu. Jestem naprawdę zadowolony. Widocznie i jakość Lidlowskich wdzianek schodzi na psy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szych Napisano 27 Maja 2012 Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Nie jakość schodzi na psy, tylko produkty są kierowane do innej grupy odbiorców. Mi zeszłorczone szorty rozeszły się na szwach po 2 wyjazdach w teren (~120km), a dziewczyna i teściu jeżdżą w takich samych 2 lata już i sobie bardzo chwalą. W tym roku znowu kupiłem szorty, nie miałem jeszcze szansy w nich pojeździć, ale widzę, że wytrzymają tyle samo co poprzednie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruce95 Napisano 27 Maja 2012 Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Ja kupiłem w Lidlu krótkie obcisłe spodenki z wkładką i jak na razie nie ma żadnych oznak zużycia, wyglądają jak nówki... Według mnie jest to kwestia przyjrzenia się egzemplarzowi przed kupnem, bo po prostu część ciuchów ma źle zszyte miejsca i właśnie te sztuki się rozlatują... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iza121 Napisano 27 Maja 2012 Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Nie jakość schodzi na psy, tylko produkty są kierowane do innej grupy odbiorców. Zawsze były kierowane do amatorów. Aktualnie za to wykończenie tych produktów zaczyna schodzić na psy, krzywo zszyte (albo nie zszyte wcale, mi się trafiły skarpety z dziurą ) Produkt zyskał "markę" dzięki pozytywnym opinią to teraz jakość zapewne będzie stopniowo spadać - normalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.