Mod Team Franio Napisano 20 Lutego 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Zakupiłem przed chwilą owe koszulki o które pytałem wyżej i po pierwszym pomacaniu wrażenia bardzo pozytywne. Porządnie wykonana i fajnie leżąca koszulka. Jeśli tylko będzie służyć tak dobrze jak się prezentuje w wykonaniu to myślę że warto kupić. To chyba jutro albo pojutrze skoczę do Buska i też kupię. Byłem dzisiaj w Kielcach, ale zapomaniełm o tej ofercie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peterp079 Napisano 20 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Zwracam tylko uwage na rozmiarowke. Nosze wszystko XL i ta tez zakupilem XL. No i jest troszke przymala. Kolega kupil M i ma ten sam problem. Na szczescie udalo sie nam wymienic obie na rozmiar wieksze no i jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaszter Napisano 21 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 A wracając do słuchawek to myślę że te 12.99 to nie jest żadna fortuna i chyba na dniach je sobie kupie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kenjisan Napisano 21 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Kupiłem koszulkę funkcyjną (bez rękawów). Wykonanie podobne do wersji z krótkimi rękawami którą zakupiłem jakiś czas temu. Też zwracam uwagę na rozmiarówkę, najczęściej kupuję koszulki M, lidlowe Lki są zaś obcisłe. Pomacałem również koszulki sportowe za 19,90. Fajny materiał, jak bym nie posiadał już pełnej szafy koszulek to bym sobie sprawił. Nie wiem czy na rower się nadadzą bo nie patrzyłem czy mają dłuższy tył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaszter Napisano 21 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Słuchawki pomimo ceny wyglądają całkiem dobrze i solidnie, ale cudów nie ma(i w tym przedziale cenowym nie będzie)myślę że jeśli będę o nie dbał to wytrzymają do września lub listopada , jeśli chodzi o dźwięk to dla przeciętnego zjadacza chleba będą OK. Po 10 min używania bolą mnie od nich uszy ale myślę że to kwestia odzwyczajenia od tego typu słuchawek, bo do tej pory używałem na usznych, a te są do kanałowe. ostatecznie moja ocena (stosunek jakość/cena) to 7/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioG Napisano 21 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Koszulki nie maja przedluzanego tylu, ale maja na dole sciagacz ktory calkiem dobrze trzyma, kupilem wczoraj 2 i po sesjach spinningowych moge powiedziec ze 'dzialaja' jak napisano na opakowaniu Kupilem jeszcze skarpetki, troche cieple, ale dolna czesc jest grubsza i dosyc miekka, sa bardziej do biegania niz na rower moim zdaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gczarnocki Napisano 26 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Oferta LIDLa od czwartku - "Trekking" - http://www.lidl.pl/c...offerdate=24980. Co sądzicie o latarce czołowej? Warta swej ceny? Niby 20 zł to nie majątek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 26 Lutego 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Kwestia słuchawek - w owadzie (Biedrona) ostatnio rzuciły mi się w oczy słuchawki Phillipsa. Co prawda jest niby bojkot holenderskich towarów za chamskie zagrywki do naszych rodaków tam pracujących, ale te produkty robiły raczej małe żółte rączki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tysia87 Napisano 27 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Oferta LIDLa od czwartku - "Trekking" - http://www.lidl.pl/c...offerdate=24980. Co sądzicie o latarce czołowej? Warta swej ceny? Niby 20 zł to nie majątek... no właśnie też się zastanawiam czy to warte zakupu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sosna119 Napisano 27 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Co sądzicie o latarce czołowej? Warta swej ceny? Niby 20 zł to nie majątek... Latarka to za dużo powiedziane. To raczej lampka - zresztą tak jest opisana na stronie Lidla. Myślę, że sprawdzi się tylko jako lampka pozycyjna - do asfalty światło nie doleci ;] Z drugiej strony trzeba się zastanowić, czy lampka pozycyjna na takiej wysokości to dobry pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 27 Lutego 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 średnio też widzę ją w roli czołówki - nie podają wagi, ale ten klocek pewnie waży min 300 gram plus baterie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 27 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 A w "państwie duńskim" już oferta rowerowa nadchodzi: http://www.lidl.dk/cps/rde/xchg/SID-B50C8ABC-B995773C/lidl_dk/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=14834 Ciekawe, czy podobne artykuły będą i u nas, bo bywają drobne różnice w poszczególnych krajach :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 27 Lutego 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 tyla że ten hełm trochę inaczej wygląda od produktu Cratoni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 27 Lutego 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Faktycznie zewnętrznie w stosunku do poprzednich kasków z Lidla ten z oferty duńskiej to inna bajka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebaw11 Napisano 27 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Faktycznie zewnętrznie w stosunku do poprzednich kasków z Lidla ten z oferty duńskiej to inna bajka. Czekan na polską ofertę LIDLa i kupuję swój pierwszy kask na ten sezon. W zeszłym roku kiedy była oferta rowerowa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tor23 Napisano 27 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 to ten sam kask, który był u nas w zeszłym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M1n1s7eR Napisano 28 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Kask w 99% ten sam. Ta czołówka to conajwyżej do jakichś napraw po ciemku a i to jakoś szału nie będzie z ilością światła ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terry Napisano 28 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Też nabyłem tę koszulkę funkcyjną. Rozmiar XL (95% przypadków wybieram XL). Po założeniu pomyślałem - ciasne cholerstwo... Zastanawiałem się czy nie za mała ta koszulka. I uznałem że jednak nie. Opina, przylega blisko ciała, ale taki w sumie jej cel. Ogólne wrażenia dobre, materiał wydaje się niezły. Martwi mnie jedynie czy nie będzie mnie obcierała pod pachami, bo jakoś tak odczuwałem mały dyskomfort. Może dlatego, że mało kiedy noszę koszulki bez rękawków. Zobaczymy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebaw11 Napisano 28 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Mogli by już u nas dać ofertę rowerową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pacholski Napisano 28 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Kaski pamietam byly w wakacje, Lipiec/Sierpnien rok temu i dwa lata temu. Pewnie bedzie tak samo jak w poprzednich latach :X. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebaw11 Napisano 28 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 A to dziwne, wkońcu powinny dać na początku sezonu rowerowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 28 Lutego 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 co do kasku - pozwolę się nie zgodzić - mam akurat swój pod ręką(kupowany jakoś na wiosnę). Tylne otwory, naklejki zupełnie inaczej wyglądają. No ale koniec offtopa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filippo Napisano 28 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 W zeszłym roku "edycja" wiosenna była ok 10 marca, w tym roku też może byc podobnie. @ kolega wyżej Na wiosnę były inne kaski niż latem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczympek Napisano 28 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Również kupiłem koszulkę funkcyjną, z tym, że normalnie noszę L ewentualnie XL, ale z doświadczeń z lidlem, zakupiłem XXL i pasuje idealnie W razie czego to wymieniają bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gczarnocki Napisano 28 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 3 oferty w LIDLu są aktualnie dostępne. Zmiana ofert następuje zawsze w poniedziałki i czwartki, więc pojutrze powinna na stronie pojawić się ewentualna oferta rowerowa. Pośrednio rowerowa oferta będzie dostępna od 5. marca w niemieckich LIDLach - http://www.lidl.de/de/Mit-Schwung-in-den-Fruehling-ab-05-03. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.