terry Napisano 2 Marca 2012 Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Raczej watpie ze znajdziesz jeszcze choc jedna w jakimkolwiek rozmiarze na sklepie... Okazuje się, że jeszcze można trafić. Gdyby ktoś zgapił to w Lidlu (Warszawa, ul. Conrada) nadal są te koszulki - niestety rozmiary tylko M-XL. XXL nie było. Sprawdzę w okolicznych sklepach, ale nie daję sobie dużych nadziei. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mfabry Napisano 2 Marca 2012 Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Okazuje się, że jeszcze można trafić. Gdyby ktoś zgapił to w Lidlu (Warszawa, ul. Conrada) nadal są te koszulki - niestety rozmiary tylko M-XL. XXL nie było. Sprawdzę w okolicznych sklepach, ale nie daję sobie dużych nadziei. Z moich doświadczeć w kupowaniu lidlowych ciuszków wynika, że XXL nie uświadczysz. Rozmiarówkę mają prostą - S, M, L, XL (nie zawsze) i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peterp079 Napisano 2 Marca 2012 Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Eee. Ja tam zawsze widzialem XXL. Oczywiscie nie po tygodniu od wejscia promocji ale w pierwszych dniach zawsze są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 2 Marca 2012 Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Zgadzam się z przedmówcą XXL i XL jest zawsze. Inna sprawa że wymiarówka nieco zaniżona, więc to najpopularniejszy rozmiar, tym samym kupowane jest najszybciej.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neverhood Napisano 3 Marca 2012 Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Wychodzi, że w najbliższym rzucie, będą żarówkowe światełka za około 40zł. Czyli dużo gorzej od ostatniej ledowej za 35zł. A szkoda, bo bym kupił jeszcze jedną. O ile w poprzedniej edycji w wielu krajach lampki były identyczne, to teraz są widoczne różnice. Przykładowo http://www.lidl.dk/cps/rde/xchg/SID-6F2AD1BE-A25EDA43/lidl_dk/hs.xsl/index_14961.htm http://www.lidl.de/de/Ab-nach-draussen/Profex-Batterie-Beleuchtungs-Set-10-Lux-Krypton Zgadza się jedynie led z tyłu, a przednia ma żarówkę... Jeśli są takie różnice, to u nas będzie najgorszy chłam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 3 Marca 2012 Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 To jest oferta "nur online" i raczej nie ma przełożenia na ofertę w sklepach stacjonarnych. A online to nawet rowery w Lidlu można kupić :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szych Napisano 4 Marca 2012 Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Odnośnie oddawana, "obowiązkiem sprzedawcy jest zapewnienie w miejscu sprzedaży odpowiednich warunków techniczno-organizacyjnych umożliwiających dokonanie wyboru odpowiedniego towaru konsumpcyjnego, a następnie sprawdzenie jego jakości, kompletności oraz funkcjonowania głównych mechanizmów i podstawowych podzespołów." Kupowanie ubrań w Lidlu odbywa się z pominięciem tego obowiązku, więc zwrot muszą uznać. Czy to robią to inna sprawa. Jak wspomniano wymiana i reklamacje są bezproblemowe. Sam wymieniłem kilka ciuchów i oddałem kilka przedmiotów na gwarancję. Zawsze 100% zwrót gotówki do ręki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo3642 Napisano 4 Marca 2012 Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Podobno pojawiła się nowa oferta rowerowa (sprawdzone w jednym z wrocławskich lidlów), ale jakoś nie mogę znaleźć wersji online tej ulotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 4 Marca 2012 Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 A to: http://www.lidl.de/de/Sportlich-auf-2-Raedern-ab-12-03 będzie niedługo w Lidlach niemieckich (tylko produkty bez metki "nur im internet") Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luk33 Napisano 5 Marca 2012 Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 W Polsce od 15 marca, widziałem dzisiaj gazetkę. Praktycznie to samo, co zawsze. http://www.lidl-pageflip.com/pl.html?kid=s43OtR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santaa Napisano 5 Marca 2012 Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Czy kaski to ponownie "zamaskowany" Cratoni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekfpc Napisano 5 Marca 2012 Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 widze że będą kaski znowu, ktoś poznaje czy to te co były? łyknę chyba też koszulkę ;] 35zł i długie rękawy może być ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terry Napisano 5 Marca 2012 Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 A co sądzicie o tych spodenkach z wkładką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mfabry Napisano 5 Marca 2012 Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 A co sądzicie o tych spodenkach z wkładką? Mam 2 pary takich ze starych edycji. Za tą cenę jak najbardziej ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garownik Napisano 5 Marca 2012 Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 mfabry guma nie uciska w brzuch ,ani nie spadają?Bo tez mam na nie ochote. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy1995 Napisano 5 Marca 2012 Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Chyba się skuszę na t-shircik hm.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crazyk Napisano 5 Marca 2012 Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 W tych z tamtego roku nie. Bardzo fajny materiał, wykończenie. Jedynie wkładka słaba w stosunku do droższych spodenek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christophorus Napisano 5 Marca 2012 Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 http://allegro.pl/kask-cratoni-crivit-in-mold-l-xl-z-tyl-swiatlem-i2172339910.html w tamtym roku takie były kaski... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass3 Napisano 5 Marca 2012 Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Później były również inne kaski bez światełka z tyłu. Prezentowały się ładniej od tych ze światełkiem, miały okleine imitująca carbon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santaa Napisano 5 Marca 2012 Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 A tam, pies trącał te okleiny Krótkie pytanie: Czy ktoś ma taki kask jak ma się pojawić od 15 teraz? Jakieś wrażenia/porady/wady/zalety/cokolwiek? Przymierzam się do zakupu pierwszego kasku, w studenckim budżecie, na jakieś śmiganie po lesie itp Będę wdzięczny za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubWelnowski Napisano 5 Marca 2012 Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Skuszę się chyba na koszulkę i spodnie. W upalne dni nie jest za ciepło w długim rękawie i długich nogawkach w tych ciuchach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krychood Napisano 5 Marca 2012 Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Ja używam takiego kasku, co będzie teraz w ofercie Lidla. Ogólnie mówiąc wrażenia bardzo pozytywne, jeżdżę w nim od września - jest dość wygodny posiada dobrą regulację obwodu. Kask jest też dość przewiewny więc nie ma problemów z przegrzaniem głowy jeśli chodzi o okres letni, jeździłem w nim i chuście w temp -2 do 3 stopni i też się dobrze sprawował. Nic w nim nie uwiera tylko trzeba go dobrze poustawiać i koniecznie przymierzyć w sklepie żeby się dobrać odpowiedni rozmiar. Jak za tę cenę to można go śmiało brać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion84 Napisano 5 Marca 2012 Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Czy ta koszulka za 34,99 ma w komplecie rękawki? Bo na pierwszy rzut oka, tak wygląda. I drugie pytanie, czy ktoś może miał wcześniej do czynienia z ta bielizną termoaktywną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 5 Marca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Nie ma maszynek do czyszczenia łańcucha, czy ja ślepy jestem? Kurde, czekałem na te maszynki a tu lipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekfpc Napisano 5 Marca 2012 Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 w gazetce nie było nic do czyszczenia łańcucha niestety:) także z Twoim wzrokiem wszystko ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.