Mlodziutki Napisano 9 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Pomocy ! Jak wyciągnąć szkiełka w okularach nie chcę ich połamać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llancer Napisano 9 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Pomocy ! Jak wyciągnąć szkiełka w okularach nie chcę ich połamać. Jedną ręką trzymasz szkiełko przy nosku,a drugą odginasz nosek,ciągniesz lekko za szkło i powinno wyjść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodziutki Napisano 9 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Dzięki za pomoc szkiełka wyszły ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darasekpoz Napisano 9 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Rękawiczki mam z poprzedniego rzutu - nie wyglądają jakoś super, a jakość wykończenia masakryczna, ale za 15 zł dają radę. Lepiej takie coś niż goła ręka, nawet dłuższe wycieczki dają radę Koszulkę kupiłem w poprzednim rzucie - tą czarno niebiesko-żółtą, która się cała rozpina. Jeździ się w niej świetnie, kieszeń na plecach mega przydatna. Tyle tylko, że rozwaliłem zamek - plastikowy i dość tandetny. Tym razem kupiłem dwie koszulki - te same, a nie z nowego rzutu. Zachowałem jednak paragony jakby coś Kupiłem też spodenki z wkładką, jako pierwsze moje tego typu. Przejechałem kilka razy po 20 km - były ok. Aż w piątek wyruszyłem trasę, 148 km. Gdzieś w połowie spodenki się skończyły, a jak dotarłem na miejsce łącznie po 8 godzinach, to w ogóle nie było różnicy między spodenkami z lidla, a normalnymi. Nie wiem czy po praniu nadal będą pełnić swoją funkcję. Kupiłem również torbę podsiodłową - nie mam zastrzeżeń. Trzyma się pewnie, jest duża, oprócz narzędzi z kompetu wożę tam zapasową dętkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llancer Napisano 9 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Kupiłem też spodenki z wkładką, jako pierwsze moje tego typu. Przejechałem kilka razy po 20 km - były ok. Aż w piątek wyruszyłem trasę, 148 km. Gdzieś w połowie spodenki się skończyły, a jak dotarłem na miejsce łącznie po 8 godzinach, to w ogóle nie było różnicy między spodenkami z lidla, a normalnymi. Nie wiem czy po praniu nadal będą pełnić swoją funkcję. Kupiłem również torbę podsiodłową - nie mam zastrzeżeń. Trzyma się pewnie, jest duża, oprócz narzędzi z kompetu wożę tam zapasową dętkę No właśnie ja jak przejechałem 2 dni w nich 40km było ok ale jak nastepnego dnia p;po praniu zrobiłem więcej km to masakra,zainwestuje z jakieś droższe bo te to szajs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 9 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Chłopie, dwa dni pojeździłeś w spodenkach z Lidla i już piszesz że to szajs? Jak coś z Twoimi nie tak to możesz oddać na reklamację albo wymienić, nie mów od razu że są do niczego pamiętając ile za nie zapłaciłeś. I porównywanie Twoich dystansów (choć więcej niż 40km w dwa dni może oznaczać nawet 500) do machnięcia 150km na raz to lekkie przegięcie. Zmieniłem wczoraj siodełko, na próbę, kanapę na mniejsze i nieco twardsze które z obecnego roweru od razu po zakupie wyrzuciłem i od paru lat jeździłem na starym w myśl zasady że "spasowało" się z tyłkiem. I muszę przyznać że jechało się o wiele lepiej, także to też swoje robi. Spodenki z Lidla kto wie jakie nie są ale tyle osób nie tylko w tym temacie ale na pewno nieforumowych amatorów je chwali. Wg mnie dystanse do kilkudziesięciu kilometrów da się robić, wczoraj bez bólu na innym siodełku machnąłem 70. Ale fakt faktem kto wie jak przewiewne nie są więc na obecne upały średnio się nadają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
endless11 Napisano 10 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Czy próbował ktoś ścisnąć trójkątną ramę kross-a level A4 w tym stojaku? czy da się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrzecieKolo Napisano 10 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Myślę, że najlepiej będzie za sztycę, zamiast za ramę, jak tu: http://forfunbike.blogspot.com/2012/07/stojak-serwisowy-z-lidla-zdjecia-i.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llancer Napisano 10 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Chłopie, dwa dni pojeździłeś w spodenkach z Lidla i już piszesz że to szajs? Jak coś z Twoimi nie tak to możesz oddać na reklamację albo wymienić, nie mów od razu że są do niczego pamiętając ile za nie zapłaciłeś. I porównywanie Twoich dystansów (choć więcej niż 40km w dwa dni może oznaczać nawet 500) do machnięcia 150km na raz to lekkie przegięcie. Heh kupiłem rower wieczorem to z 20 na probe zrobiłem,nastepnego dnia wieczorem też tyle bo była cały dzień burza,dobrze się jeździło,a 3 dnia po praniu nawet po 20 km juz nie wygodnie a po 100 to 2 dni mój tyłek odpoczywał wiec jak dla mnie ta wkładka jest niedobra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 10 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Heh kupiłem rower wieczorem to z 20 na probe zrobiłem,nastepnego dnia wieczorem też tyle bo była cały dzień burza,dobrze się jeździło,a 3 dnia po praniu nawet po 20 km juz nie wygodnie a po 100 to 2 dni mój tyłek odpoczywał wiec jak dla mnie ta wkładka jest niedobra... Zauważalne jest wyraźne rozdwojenie jaźni ... teraz nie wiem jak odbierac to co piszesz ... Tu niepasują ci gatki z Lidla a w innym dziale: http://www.forumrowerowe.org/topic/116871-siodelko-bardzo-wygodne-do-a2/ szukasz wygodnego siodła bo fabryczne ci nie pasi ... Nawet najlepsze gacie na niewygodnym siodle nie uratują tyłka przed bólem ... Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormtrooper Napisano 11 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Czy komuś udało się upolować pulsometr w Krakowie? Objechałem w tamtym tygodniu wszystkie Lidle w mieście i nigdzie nawet jednego nie widziałem. Chyba, że aż takie branie miały. Jak myślicie, jest jeszcze szansa żeby gdzieś dostać ten pulsometr? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczympek Napisano 11 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Mały tutek do pompki z poprzedniego rzutu Otóż, niestety pompka na niżej zamieszczonym obrazku ma bardzo pompuje na wentyl presta. Bardzo prosto to jednak zmienić. Mianowicie: ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting Z tej oto pompeczki wykręcamy końcówkę: http://imageshack.us/photo/my-images/10/p7110122.jpg/ Po czym sam wężyk głęboko nakładamy na wentyl: http://imageshack.us/photo/my-images/19/p7110123.jpg/ I pompujemy spokojnie do 8 atmosfer: http://imageshack.us/photo/my-images/39/p7110124.jpg/ Po czym szybko wyrywamy rurkę z wentyla . Voila Niestety nie potrafię umieścić zdjęć więc jeśli ktoś z wyższych rangą uzna to za przydatne niech edytuje post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymooteusz Napisano 11 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Czy komuś udało się upolować pulsometr w Krakowie? Objechałem w tamtym tygodniu wszystkie Lidle w mieście i nigdzie nawet jednego nie widziałem. Chyba, że aż takie branie miały. Jak myślicie, jest jeszcze szansa żeby gdzieś dostać ten pulsometr? Przybywaj nad morze do Koszalina, tutaj pulsometry jeszcze leżą na półkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brt0555 Napisano 11 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Kupilem niebieskie spodenki z dopinanym do srodka pampersem, ale to chyba poprzedni rzut jeszcze byl, bo zostaly 2 pary. Z nowszych rzeczy to koszulka czarno-zolta, przejechalem w niej 20km i jest ok, kolejna z crivita i jestem zadowolony:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 11 Lipca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Dalszą dyskusję proszę prowadzić w części trzeciej. http://www.forumrowerowe.org/topic/117173-lidl-oferta-rowerowa-cz3/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.