Pinio46 Napisano 5 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Okulary są całkiem całkiem wczoraj kupiłem zaliczyły już dwie małe wycieczki i dają radę także mogę polecić. Chciałem kupić pulsometr ale niestety u mnie w okolicy już brakło niestety >_> Czy ktoś się orientuje jak była jego cena ? Wysłane z Ace za pomocą Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terefere Napisano 5 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-89672E8E-250EDAC6/lidl_pl/hs.xsl/index_28042.htm 59.90 zł Ja nie kupiłem tych okularów, ale mama kupiła i dziś używałem ich w aucie i całkiem spoko leżą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arthuryankovski Napisano 5 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 co do mejla to ciekawe czy odpisza, czy w ogole maja jakis monitoring gdzie co rzucaja Meldunek z frontu. No więc odpisali. Mają 3 sztuki w Nowym Dworze Mazowieckim. Ściągną na moje nazwisko jeden stojak do Lidla na Tarchominie w Warszawie, ale będzie dopiero we wtorek wieczorem. Więc się chyba przejadę w sobotę do tego Piaseczna. Jak będzie, to odwołam akcję. Jak nie będzie, to poczekam do tego wtorku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thened Napisano 5 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 potwierdzam opinie przedmówców odnośnie pulsometru - póki co sprawdzone przy "lekkim truchcie" 10 minut - wyniki wyglądają realnie. Nie mam żadnego innego pulsometru, ale porównywałem tętno spoczynkowe oraz po 50 pompkach ( ) ze zmierzonym ciśnieniomierzem "zdrowotnym" i wyglądają dość podobnie. Aha Przy dobrze ułożonej opasce piersiowej nie potrzeba żadnych żeli EKG i innych tego typu historii. Do tego warto zauważyć, że oprócz pulsometru to sam zegarek też ma całkiem znośne funkcje (podświetlenie, budzik, stoper i tego typu) więc jak za taką cenę do zastosowań amatorskich to jak najbardziej kupować (a jak nie ma to brać przykład z kolegi powyżej i pisać maile i ściągać do pobliskich Lidlów ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magik2208 Napisano 6 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 W poprzednich rzutach były zgrabnie zapakowane tak, że się nie dało. Choć niektóre modele w którymś rzucie pamiętam, że leżały na wierzchu. He, wszystko można Może nie leżały luźno, ale były rozpakowane i co najciekawsze - każdy kolor inny: niebieskie najwygodniejsze i najłatwiejsza wymiana szkieł, srebrne nadal wygodne, szkła obejmują więcej obszaru, a czarne to totalna porażka - niewygodne, można się namordować ze szkłami... Ja kupiłem cały zestaw: okulary, rękawiczki, koszulki, spodenki, kurtke... Jak się będzie sprawować to się okaże, choć jedynie sceptycznie nastawiony jestem do rękawiczek, bo w maju i czerwcu machnąłem łącznie ponad 2tys km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_ostrów Napisano 6 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Ja w końcu po małych negocjacjach z obsługą Lidla dobrałem pasujące szkła do szarych M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
99tomcat Napisano 6 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 @ dni temu kupiłem koszulkę rowerowa czarno- czerwoną. Była ostatnia L-ka i niezłe jaja. Przy kasie 39zeta. Sprawdzam inny kod na opakowaniu. Sprawdziłem kod na metce i 24.99. No to kupiłem koszulkę z komentarzem przy kasie, że za folię i tekturkę nie będę płacił 15zł i mogą sobie zostawić Ogólnie ludzie wyją w koszach i rozpakowują, potem obsługa byle jak składa to do kupy i są takie cuda wianki. Sama koszulka jest ok zwłaszcza za tę kasę. Trochę nitek do wycięcia w środku było i tyle. Krój tylko dość luźnawy, mogła by być bardziej dopasowana ale to szczegół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iskra14 Napisano 6 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Koszulka buty i okulary dzisiaj przetestowane dla wiadomości piekniejszej części naszego forum koszulkę moge polecić buty do biegania wykorzystywane także na rower również super, a jak za tą kasę to rewelacja W okularach miałam na początku mały problem z przełożeniem szkieł ale po chwili załapało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter127 Napisano 6 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Brał ktoś pompke może? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyprian Napisano 6 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Może napiszę coś o stojaku. Kupując go nie spodziewałem się cudów, po złożeniu w sumie zaskoczył mnie stabilnością, ale jednak plastik trochę przerażał. Przetestowałem go dosyć porządnie akurat składałem 4 szosy single i coś majsterkowałem i niestety w trzecim dniu pękł co prawda na razie tylko trochę i działa, ale chyba nie za długo. Dużo rzeczy w późniejszym czasie można w nim powymieniać lub zmodyfikować i na pewno nie jest to tragiczny zakup i do domowych spraw wystarczy w zupełności. Co do 30 kg nośności to bym polemizował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymon627 Napisano 7 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Może napiszę coś o stojaku. Kupując go nie spodziewałem się cudów, po złożeniu w sumie zaskoczył mnie stabilnością, ale jednak plastik trochę przerażał. Przetestowałem go dosyć porządnie akurat składałem 4 szosy single i coś majsterkowałem i niestety w trzecim dniu pękł co prawda na razie tylko trochę i działa, ale chyba nie za długo. Dużo rzeczy w późniejszym czasie można w nim powymieniać lub zmodyfikować i na pewno nie jest to tragiczny zakup i do domowych spraw wystarczy w zupełności. Co do 30 kg nośności to bym polemizował Idź najlepiej oddaj ten stojak i wymień na nowy jeśli ci pękł. Sent from i9000 using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyprian Napisano 7 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Z tego co się dowiedziałem jest problem z wymianą można za to oddać na gwarancji i zwracają pieniążki co mało mi daje.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szych Napisano 7 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Jeśli nie ma towaru w sklepie możesz poprosić o zwrot kasy. Jeśli towar mają nadal dostęny w swoich magazynach, to proponują wymianę, ale się przy niej nie upierają (przynajmnie takie mam doświadczenia z 2 Lidli, gdzie oddaję dojechany sprzęt rowerowy). Działa to też w drugą stronę i możesz poprosić o ściągnięcie stojaka. Nie wiem jak łapałes rower i która część pękła, tu może tkwić problem. Moje doświadczenia wskazująj, że o ile chwyt jest pod odpowiednim kątem (najpierw wieszam za sztycę, potem dokręcam śrube mocującą poprzeczkę) i nie przesadza się z opieraniem na rowerze, to spokojnie daje radę przeprowadzić serwis każdego elementu. Brakuje mu sztywności do wersji stalowych, ale poza tym nie mam zastrzeżeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
endless11 Napisano 7 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 witam jak tam czy ktoś jeszcze może sie pochwalić swoimi doświadczenia z użytkowania stojaka z Lidl-a? Znalazłem jeszcze taki egzemplarz i zamierzam go kupić, ale nie wiem czy warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szych Napisano 7 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Ja dodam tylko, że przyda się superglue, żeby dokleić gumki w chwycie, bo się luzują. Poza tym działa, trochę buja, ale swoje zadanie spełnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arthuryankovski Napisano 7 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Jeżeli ktoś z Warszawy chciałby kupić stojak, to mogę odstąpić swoją rezerwację z Lidla na Tarchominie. Kupiłem innym kanałem... Wysyłane za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoleK Napisano 7 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Widział ktoś pulsometr w tym tygodniu? bo mnie nie było a teraz u mnie wszystko jest procz pulsometrów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek111 Napisano 7 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 U mnie to samo. Pulsometrów brak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szych Napisano 7 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 w Gdańsku wieczorem nie było żadnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 7 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 @endless11 jezeli chcesz serwisowac swój rower / rower kumpli w domowym zaciszu to wydaje mi sie ze za 129 zeta lepszego stojaka nie kupisz ... Z moim Cubusiem daje sobie rade doskonale ... wazy ponizej 11 kg ... ale i z Giantem nie ma problemu - waga około 14 kg. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 7 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Pytanie do użytkowników kolarek z Lidla - czy spodenki nie mechacą się Wam od siodełka? Bo nie wiem czy to wina słabego materiału czy tego że mam zniszczone i popękane siodełko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihalp90 Napisano 7 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 U mnie ok, nie mechacą się. Materiał ok. Siodełko Accenta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konr4d Napisano 7 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Pytanie do użytkowników kolarek z Lidla - czy spodenki nie mechacą się Wam od siodełka? Bo nie wiem czy to wina słabego materiału czy tego że mam zniszczone i popękane siodełko. Chyba mamy z tej samej serii bo wcześniej pisałeś o problemach z przesuwaniem do przodu które też miałem. Dodatkowo moje też są zmechacone strasznie jak na 2 miesiące lekkiego użytkowania. No i mają dziurę na d.. za przeproszeniem :/ ogólnie straszny badziew Wysyłane z mojego XT910 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr321 Napisano 8 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Pulsometr - bez zastrzeżeń, jeździłem pod liniami 400kV, 220kV, trakcją elektryczną na dość obciążonej linii i w każdym przypadku wskazywał prawidłowo. Aktualizacja: mój pulsometr lubi się resetować pod wpływem wstrząsów, niestety zdarzyło mu się to już dwukrotnie, za każdym razem kładąc go na stół("upadek" z 1 cm). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hassanbey Napisano 8 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Zakupiłem stojak we wtorek....objeżdżając wszystkie LIDL`e w Szczecinie znalazłem tylko jeden w jednym sklepie. Nie wiem czy wykupione czy tak nie wiele ich rzucili. Stojak jak na swoją cenę jest OK. Solidna konstrukcja, ciężki ale taki musi być. Do domowego użytku na pewno spełni swoja rolę. POLECAM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.