Skocz do zawartości

[Lidl] oferta rowerowa cz.2

mrmorty

Rekomendowane odpowiedzi

Byłem w lidlu aż w Przasnyszu i powiem co kupiłem + opinie,

Kask-czarno,biało,zółtozielony dobry lekko kółkiem przycisnąłem i za######isty-60zł

Spodenki do kolan-Czarne z żółtymi paskami,fajne,mini kieszonka w srodku jak na mp3 oraz jakieś kawałki na łydki,małe,nie wchodzą nad kolano.-40zł

Koszulka -jak wyżej wygląd-fajne kieszonki,zamek,jedyne co to m za mała a l minimalnei za długa i duża troszeczke,ale wiadomo-cena-nie pamietam...

Okulary w ciemnym szarym opakowaniu-Ciemne szkła,białe szkła i 2 pary pomarańczowych+fajny futerał i sznurek na szyję-okulary i szmatka tez warte ceny 10zł

Torebka z narzedziami-Nie wiem czemu miałem tylko imbusy i łatki,łyżki,ale ok + torebka w miare pojemna-ogolnie spoko jak te 30zł

Licznik,ogolnie w miare ok jak na tą cene więc test na rowerze i zobaczymy..

No jeszcze kupiłem skarpetki za 12zł

Ogolnie wydałem 350zł w lidlu ale to szczegół :)

Ogolnie zakupy udane w 99% :)

Kupiłem okulary, głównie dla pomarańczowych szkieł bo białe i czarne już mam. Ogólnie ładnie wykonane, szkła bez problemu się wymienia.

Przy zakupie radzę zwrócić uwagę na to co jest w pudełku, bo są co najmniej 3 rodzaje. Jedne matt titanium, drugie gloss silver i trzecie niebieskie (nie pamiętam nazwy), w każdym razie najlepiej szybki wymienia się w tych pierwszych.

a ktoś wogóle widział wieszaki na rowery? dzisiaj zjeździłem 4 kieleckie i ani jednej sztuki nie widziałem za to innego towaru dużo, w jednym mniej w drugim więcej.

w bialymstoku byly

[glupie pytanie] Rozumiem, że ten pulsometr nie ma bluetooth i z Endo, czy Sports Trackerem, a w zasadzie z telefonem się nie połączę? [/glupie pytanie]

Wysyłane za pomocą Tapatalk 2

oczywiscie, ze nie...

Byłem dziś na zakupach i kupiłem tę czarną koszulkę i czarne rękawiczki. Chciałem kupić tą rozpinaną na całości, ale już nie było (same Mki). Jeszcze jutro jadę do jednego, ale z tego widziałem to najszybciej schodziły (byłem w 2 lidlach).

Pulsometrów nie było żadnych, a liczników dużo. Stojaków też 0.

Okulary w ciemnym szarym opakowaniu-Ciemne szkła,białe szkła i 2 pary pomarańczowych+fajny futerał i sznurek na szyję-okulary i szmatka tez warte ceny 10zł

w komplecie jest po 1 parze szkiełek więc nie wiem jakim cudem masz 2 pary pomarańczowych? Ktoś chyba dołozył...

i te okulary nie kosztuję 10zł, a prawie 20zł bez paru groszy

Ja kupiłem stojak serwisowy ... jak za 129 zeta nie ma sie do czego przyczepić ... przypomnę tylko ze na alleokazji przeciętny stojak to 160 zeta i wiecej + przesyłka.

Stabilny ... moje rowery trzyma bez problemu za sztyce ... uchwyt trzymający rower w części ściskajacej wykonany z twardego solidnego tworzywa, część mająca kontakt z ramą z miększego tak więc bez ryzyka dla lakieru ... masa tego ustrojstwa to 7 kg ...

Dziś wiem czego mi brakowało do serwisu :).

Jedyne do czego mam zastrzeżenia to plastikowe zaciski rur zobaczymy jak sie beda sprawować.

No i dziś dostałem urodzinową koszulkę od mojej 4-letniej Zuzki :), czerwoną z zamkiem na 1/3 przodu.

Koszulka w Lidlowym rozmiarze M jest odrobine większa od forumowych L`ek :) ... jakośc klasyczna jak za 25 zeta mistrzostwo świata, nawet jak coś nie pierdnie, zalicze glebe, rozedre to zwyczajnie nie żal :).

Ciekawy jestem kiedy pojawią się buty SPD ... musze cos sobie sprawić na dojazdy do roboty, troszke mi szkoda butów "startowych".

Pozdro

Bo właśnie nie wiem,były zapakowane orginalnie więc nikt nie mół dołozyć ,pozaklejane taśmą itd. widocznie w fabryce się machneli...;.

U mnie było tak

Stojak-

Kask-5

Rękawiczki-0

Liczniki-50

skarpetki-7

buty-10

lampki-2

spodenki krótkie-3 (wszystko porozrzucane)

spodenki 3/4-1 ( wszystko porozrzucane.)

koszulki z zamkiem na całej-0

koszulki z zamkiem na 1/3-5

było sporo bezrękawnikow...

Pulsometry-15

Mp3-30

Awaryjny spray-10

Żelowe podkładki-10

Jak ktoś robi zakupy w Lidlu powyżej 100zł to warto mieć znajomego na stacji Shell. Tam za tankowanie powyżej 20litrów dostajecie bon o wartości 15zł właśnie do Lidla.

Robiąc zakupy za 100zł możecie 15zł odjąć, za 200zł - 30zł etc. Wystarczy że ktoś Wam da parę takich kuponów :P Też się wybieram do Lidla z zapasem 3 kuponów :P

Jak ktoś robi zakupy w Lidlu powyżej 100zł to warto mieć znajomego na stacji Shell. Tam za tankowanie powyżej 20litrów dostajecie bon o wartości 15zł właśnie do Lidla.

Robiąc zakupy za 100zł możecie 15zł odjąć, za 200zł - 30zł etc. Wystarczy że ktoś Wam da parę takich kuponów :P

ej nie no za######ista promocja,wydajesz 100zł w lidlu i otrzymujesz zniżke na shell

na shellu wydajesz conajmiej 120zł na tankowanie i dostajesz za to 15zł,czyli wydaje 330 a dostaje 15zł za to extra :P czyli wydam 315zł nie no epicko :)

ej nie no za######ista promocja,wydajesz 100zł w lidlu i otrzymujesz zniżke na shell

na shellu wydajesz conajmiej 120zł na tankowanie i dostajesz za to 15zł,czyli wydaje 330 a dostaje 15zł za to extra :P czyli wydam 315zł nie no epicko :)

llancer za czytanie ze zrozumieniem miałbyś niedostateczny. Czy nie napisałem cytuję: "Jak ktoś robi zakupy w Lidlu powyżej 100zł to warto mieć znajomego na stacji Shell" ? Jak masz znajomego to Ci takie kupony da... Rusz głową :)

llancer za czytanie ze zrozumieniem miałbyś niedostateczny. Czy nie napisałem cytuję: "Jak ktoś robi zakupy w Lidlu powyżej 100zł to warto mieć znajomego na stacji Shell" ? Jak masz znajomego to Ci takie kupony da... Rusz głową :)

otóż znajomego mam :) tylko jest on szefem stacji i powiedział ,ze nie może rozdawać i koniec.

A po za tym opisałem sytuacje bez znajomości.

Ja stosowałem już kompresy, ponieważ jestem bardzo "kontuzjogenny" i za tą cenę to mogę polecić, choć ten chłodzący mógłby trochę dłużej trzymać to zimno, ale przy dzisiejszej pogodzie... czego mu się dziwić :P Ogólnie to rozgrzewający na jakieś 5 minut do mikrofali na najmniejszej mocy ok. 180W, a chłodzący na 1h do zamrażarki i są gotowe do użycia, więc w sumie można je szybko użyć ponownie. ten "woreczek" szmaciany na kompresy miły w dotyku i posiada dodatkowo gumkę przyszytą z jednej strony a z drugiej rzep, aby przypiąć kompres, żeby się trzymał.

Ja mam tą materiałową i nie mam najmniejszego problemu z jej ściąganiem. Na pewno odpiąłeś rzep z tyłu? :D

tak poprostu ściskam a to gówno wyjść nie chce :/

mam jeszcze niezamocowaną ale,wychodzić nei chce,musze z 10 sekund naciskać na stronę aż palce mi się odgniatają i wtedy jakoś może uda się:/

najwyżej pilniczkiem przetre w środku itd. :/

Czy ktos kto ma torbe z narzedziami z lidla może napisaćczy też prawie nie może wyjąc jej z zatrzasku ? Bo ściskam na maxa i rzadko kiedy jakos wyjdzie....

Ja też mam torbę z narzędziami, ale z zatrzasku wychodzi normalnie, tylko mam problem z narzędziami, jedne te z tymi dziurkami (nie wiem jak to się nazywa) są na maksa odchylone i teraz nie umiem ich z powrotem złożyć :(

Ja też mam torbę z narzędziami, ale z zatrzasku wychodzi normalnie, tylko mam problem z narzędziami, jedne te z tymi dziurkami (nie wiem jak to się nazywa) są na maksa odchylone i teraz nie umiem ich z powrotem złożyć :(

Bo te z oczkami są tak jakby obok tego plastiku,one poprostu już tak wystają,ale wiesz możesz oddzielnie śrubokręty i tamte...

Ale ja w tej torbie zmieściłem dętkę,łyżki,łatki,lampka led dość spora,druga na kierownice,na tył lampka,zestaw kluczy ,licznik słuchawki i telefon,i nie jest rozpięta tym dodatkowym :) więc w miare pojemna....

Hm. Byłem w Lidlu na Grochowskiej w Warszawie. Masakra jakaś.

- stojakow brak

- wieszakow brak

- kilka koszulek rozpakowanych

- 5 par butów, głównie damskich

- kilka kompresow, oczywiście rozpakowanych

- najwięcej jest okularow, ale wszystkie pootwierane

- liczników, pulsomwtrow, pompek, torebek, spodenek brak...

A działa to tak. Podszedłem do kosza, w których były przedluzacze. Nie zdążyłem dobrze odejść, a towar został zaatakowany przez 2 babinki.... :)

Wysyłane za pomocą Tapatalk 2

Po 2 dniach testów przyłączam się do pozytywnych opinii stojaka. Świetne narzędzie, które niesamowicie ułatwia jakiekolwiek serwisowanie (i w przeciwieństwie do wieszaka sufitowego, możemy je rozłożyć wszędzie, zabrać w bagażniku na zawody). Spokojnie daje radę powisić rowery za sztycę, wymaga to jedynie pochylenia roweru do przodu. Klamry z ABSu są wystarczająco wytrzymałe, szybkozamykacze trochę mnie niepokoją, ale nawet luźno ściągnięte gwarantują odpowiedni ścisk.

Jeśli ktoś jeszcze tego produktu nei zakupił, to powinien się spieszyć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...