Skocz do zawartości

[Lidl] oferta rowerowa cz.2

mrmorty

Rekomendowane odpowiedzi

Troche mnie zaskoczył Lidl koło mnie bo zmieniły sie godziny otwarcia i czynne od 7, a ja przyzwyczajony przyszedłem o 8.

Rowerowe rzeczy prawie nie ruszone i zainteresowanie raczej marne. Za to przy tych biegowych tłumy.

Oglądałem tę utwardzaną torebkę podsiodłową ale zamek nie wzbudzał zaufania.

UWAGA !! - podstawki licznika nie da się obrócić !!

mozna odkrecic ale po obróceniu nie da się z powrotem złożyć całości. Sam licznik jakościowo jak na 30 zł szału nie robi ;)

Ma ktoś takie spodenki 3/4 rowerowe? Zastanawiam się nad nimi tak na jesień jako dodatkowa warstwa.

ludzi sporo, wiekszosc amatorszczyzna i takie ze to okresle 'polaczki' ktore mysla ze dzieki zakupom zmotywuja sie do sportu. jeden gnojek nabral koszulek i czegos tam hurtem, razem z 30 albo wiecej sztuk. powinni na kasie takich zawracac

pulsometr wyglada najsolidniej ze wszystkiego tam, wzialem na lepsze czasy. do tego koszulka mi i kobiecie, jej licznik, sobie funkcyjna, zwykla, skarpetki. narzedzia liche to nie bralem, a okulary poracha wiec tez nie bralem

buty cieszyly sie najwiekszym zainteresowaniem.

stojaki byly popakowane w kartony, ze mnie nie interesowaly to nie wyciagalem.

okulary mozna mierzyc

Udało mi się kupić koszulkę, spodenki (te krótsze) i okulary. Co do okularów to 2 albo 3 pary leżały "luzem" więc była możliwość ich sprawdzenia. Ludzi było bardzo dużo. Wydaje mi się że sklep był szybciej otworzony niż o 8 bo niektórych rzeczy było naprawdę mało.

n4k5 jak kupiles stojak to napisz cos wiecej, przeciez ludzie chca opinii

@dymcio - koszulki byly 2 rodzaje, biale opakowania i czarne. pewnie to jest jedno i to samo, ale wywnioskowalem ze jedne z poprzedniego rzutu.

aha i byly liczniki przewodowe tez, troche zaluje ze nie wzialem zamiast bezprzewodowego - mniej awaryjne. cena ta sama

Nie mam go jeszcze w rękach, w pracy siedzę.

Stojaki sprzedawane były już w Niemczech, Belgii, Holandii, także jak Cię goni to sporo znajdziesz w internecie na jego temat.

Kupiłem jeszcze podsiodłówkę, tą na 2 zamki, zdam relację jak będę miał wszystko w łapach.

zebralem okulary i koszulke

Ludzi sporo, ale chyba glownie biegaczy bo rzucili sie na buty i opaski uciskowe etc

Towary tez sporo, ale mysle ze pod koniec juz malo co bedzie.

Okulary w sumie mozna otworzyc bo sa z tylu na drucik tylko przypiete, generalnie tam jakies babeczki nawet spodenki na tylek ubieraly hehe,

Dzisiaj pojade w okularach i koszulce do pracy i zobaczymy ile to warte jest. Poki co oprawki sa bardzo plastikowe, ale trzy pary szkielek i futeral, nawet jakby mialy byc tylko sezon to dobra cena.

Sprawdzil ktos ta kurtke? Oplaca sie ja kupic na sytuacje awaryjne?

moim zdaniem kurtka jest taka czescia ubioru, ze jezeli nie jest naprawde dobra to lepiej jechac bez, bo i tak i tak bedziesz mokry, z tym ze w plastiku od potu. z tego powodu nie kupilem, kiedys nazbieram na dobra i firmowa

co do koszulek - mam z 175cm i wzialem L i siega mi za jaja, wiec sa dosyc dlugie. ale szczawiem nie jestem i M byla za mala w klacie. warto przymierzyc. funkcyjna tez L i mocno obcisla, nie wiem czy nie za bardzo :P

@down

dzis byly meskie i damskie i w czarnych i w bialych, w sumie jakby 4 rodzaje, wiec to pewnie z poprzedniego rzutu. ja mialem najpierw biala, a potem wymienilem na czarna nie wiem czemu.

No te termoaktywne koszulki były w poprzednim rzucie w białych kartonikach chyba damskie i w ciemnych kartonach męskie. Poprzednio kupiłem 2szt i sprawują się dobrze, jeszcze bym dokupił ale kase muszę oszczędzać bo kredyt bym chciał spłacić z końcem miesiąca... Pewnie poczekam na najbliższą okazję. Przemyślę.

Wysłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk

Byłem 10 min po otwarciu i się lekko zdziwiłem bo ludzi tłum. Pierwsza myśl: "wow, ilu u mnie w mieście jest sportowców:D", ale drugie spojrzenie pozwoliło mi zauważyć, że mimo 24 lat byłem tam zdecydowanie najmłodszą osobą. Większość to starsi ludzi;/ brali po 2 pary butów, pewnie stwierdzili, że tanie i wygodne więc do chodzenia będą w sam raz. Kurtki i koszulki też miały branie.

Na szczęście to co mnie interesowało czyli okulary cieszyło się zerowym zainteresowaniem. Mogłem na spokojnie oglądnąć.

Czas na głupie pytanie:

Jako, że to moje pierwsze okulary z wymiennymi szkiełkami ktoś mi powie jak je prawidłowo wyciągać? Są dość delikatne więc nie chce niczego połamać:)

ciagni za ta czesc od wewnetrznej strony okularow, maja mniejszy zabek tam niz po zewnetrznej stronie.

Koziakaka, mi tez ta koszulka bardzo nisko siega, az sie zdziwilem bo M byla znow za mala, ale zobaczymy na rowerze, mysle, ze wtedy sie fajnie rozciagnie na wyprostowane plecy.

Dlatego tez nie zabralem tej kurtki, plastikiem troszke nia tracalo

Ja pod LIDLem byłem o 7,30 i za mną się robiła kolejka już. Głównie emeryci i dzieci.

Kupiłem:

- 2x koszulka rowerowa

- Spodenki z wkładką

- Okulary

- Pulsometr

Wszystko świetnie wykonane, nie mam zastrzeżeń.

Mów o tym stojaku, co z nim, stabilność, wiotkość?

Chcemy wiedzieć, rzesza ludzi siedzi przed monitorem w butach i czekają na twoją wypowiedź jako sygnał na szturm Lidlów Polskich.

Dopiero koło 16 będę mógł coś napisać.

Ciągnę od wew. strony i nic. Chyba na chama spróbuje. Jak coś pęknie to polece z reklamacją...

instrukcja brzmi tak: ciągniesz do góry ramkę od wewnętrznej strony (przy nosku) - ciągniesz to tak, aby cała oprawka się lekko rozszerzyła właśnie z tej wewnętrznej strony i wyciągasz wewnętrzną stronę szybki, a zakładasz na odwrót

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...