pierotez Napisano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Słuchajcie, a co myślicie o tej minipompce nożnej za 17,90. Bym ją łykną za tą cenę - teraz latam na cpna. Ciekawe jakiej jakości będą ochraniacze, rękawiczki. Fajnie że buty sprawdzone, biorę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 bo wtedy tylko szkodzą. Dlaczego mają szkodzić? Ważne, że chronią przed muszkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terefere Napisano 1 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Dlaczego mają szkodzić? Ważne, że chronią przed muszkami. Jak to dlaczego? Źrenice widzą jak w nocy i są powiększone, a dostają promienie słoneczne. Normalnie nie mając okularów mrużysz oczy, bo Cię słońce razi. Sam się zastanawiałem nad tymi okularami na noc, ze względu na 3 komplety szkieł, ale w końcu nie kupuję, bo nie będę wozić specjalnie kolejnej pary, a na alledrogo są okulary z dwoma parami szkieł poniżej stówki, a jest większe prawdopodobieństwo na istnienie tych filtrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 1 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Słuchajcie, a co myślicie o tej minipompce nożnej za 17,90. Bym ją łykną za tą cenę - teraz latam na cpna. Ciekawe jakiej jakości będą ochraniacze, rękawiczki. Fajnie że buty sprawdzone, biorę. Jak do MTB powinna dać radę przy pompowaniu do powiedzmy 2bar (mierzonych pod palcem) Ale do szosy bym raczej wziął coś sprawdzonego, w droższej pompce stacjonarnej z Lidla manometr nie działał dokładnie i końcówka po jakimś czasie jest do wymiany także tu też nie spodziewał bym się cudów choć to nowość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 1 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Jak to dlaczego? Źrenice widzą jak w nocy i są powiększone, a dostają promienie słoneczne. Normalnie nie mając okularów mrużysz oczy, bo Cię słońce razi. Sam się zastanawiałem nad tymi okularami na noc, ze względu na 3 komplety szkieł, ale w końcu nie kupuję, bo nie będę wozić specjalnie kolejnej pary, a na alledrogo są okulary z dwoma parami szkieł poniżej stówki, a jest większe prawdopodobieństwo na istnienie tych filtrów Albo ja jestem ślepy, albo tam są przeźroczyste szkła Zakładasz takie i przynajmniej robaki Ci nie wlezą do oczu, ja głównie dlatego je kupuje. Kupisz okulary prawie 5 razy drożej, a ryzyko, że filtry się tylko na naklejce, jest takie samo. Z tego co się orientowałem, to okulary z pewnością, że mają te filtry, kosztują dużo więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iza121 Napisano 1 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 ale kupując okulary przezroczyste markowe ma się zdecydowanie większą pewność i lepsze wykonanie, ja właśnie wybrałam taką opcję zakup przezroczystych tańszych ale i tak markowych + ciemnych równie markowych droższych i z polaryzacją (bardzo fajny wynalazek) Okulary z poprzedniego rzutu miałam tj mam do dziś (rozważałam ich ponowny zakup) ale szczerze powiedziawszy po przemyśleniach stwierdziłam, że się nie opłaca. One mają jakąś dziwną powłokę na sobie, która wieczorem zniekształca obraz (dopóki jej się nie wytrze, a to trochę trwa) i bardzo łatwo je porysować. Kupione w zeszłym roku, a już przezroczyste nie nadają się do użytku, pomarańczowe są lekko porysowane, ciemne mimo, że nigdy nie używałam również mają rysę W porównaniu mam stare ok 4-5 letnie okulary solano i gdyby nie to, że odkleił się ten nosek gumowy i wciąż się odkleja jak zmokną, to byłyby nadal świetne mimo, że spadały niezliczoną ilość razy uderzając o beton nie mają śladów uszkodzeń, ani na oprawkach, ani na szkłach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dymcio111 Napisano 1 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Ja kupiłem sobie przezroczyste Uvex'a w rowerowym za około 70zł. Dobrze przylegają do twarzy. Jedynie przy deszczu albo jazdy zimą przy postoju parują i trzeba lekko je z nosa zsunąć aby odparowały lub zacząć jechać. Po za tym to bardzo dobrze mi się w nich jeździ, uvex robi ich różne kolory chyba przezroczyste, przyciemniane, żółte i pomarańczowe. Wysłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 1 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Orientuje się ktoś, czy ta oferta jest od rana dostępna? Czy wykładają wieczorem? Chcę jutro jechać, ale z rana, żeby ominąć upały... do Lidla mam 15km i nie widzi mi się robić tego na marne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebaw11 Napisano 1 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Orientuje się ktoś, czy ta oferta jest od rana dostępna? Czy wykładają wieczorem? Chcę jutro jechać, ale z rana, żeby ominąć upały... do Lidla mam 15km i nie widzi mi się robić tego na marne. Ja padjede przed otwarciem sklepu. ok 7.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonKa378mierczak Napisano 1 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 W Poznaniu otwieraja o 7, tak ze cos kolo 7:30 bede w swoim Kupie co dobre i sie zwine do pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 1 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 O godzinie 8 w Lidlach otwartych o 7 może już nie być większości asortymentu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Faraonek Napisano 1 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Nie przesadzasz? Ja byłem w lidlu 3 dni po rozpoczęciu promocji i sporo gratów jeszcze było (na poprzednim rzucie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruce95 Napisano 1 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Ja kupiłem 2 koszulki i spodenki tydzień po rozpoczęciu promocji ( tej pierwszej w tym roku)... Myślę że ten szał Lidlowy gdzie trzeba lecieć z samego rana powoli mija. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
criginold Napisano 1 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 u mnie otwierają o 8 i równo o 8 zamierzam tam być. Różnie to bywa z tymi ofertami, czasem jest naprawdę parę sztuk danego asortymentu i tak jak ktoś wyżej napisał, godzinę po otwarciu nie ma już czego szukać. Zaryzykuję z tymi okularami. W sumie nic poza nimi mnie nie interesuje z tego rzutu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 1 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 O 8 będę w lidlu. I tak lepiej mi jechać rano, bo nie ma upału Byle nie padało, bo się wkurze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyziu Napisano 1 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Ja mam zamiar kupić pulsometr mam nadzieję, że koło południa jeszcze będą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 1 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Powiem tak, na poprzedniej akcji z ciuchami i kaskami prawie wszystko poszło na otwarciu, potem na kolejnej akcji torebki i pompki też się szybko rozeszły, znalazłem w drugim sklepie w mieście. I gdzieś pomiędzy tymi poprzednimi akcjami byłem w trzecim sklepie w Rzeszowie, widać najmniej uczęszczanym, długo po akcji z kolarkami i był spory wybór, kupiłem i nawet zmieniłem później na inny rozmiar. Największy szał był na kaski, kolarki, pompki ale to też zależy od umiejscowienia Lidla i tego czy w mieście jest więcej. Sporo osób bierze na zasadzie że jest tanie to się przyda, wezmę wnuczkowi" itp. Pamiętajmy jeszcze o handlarzykach z allegro, w wielu miejscowościach sprzątają rano. Zresztą wszystko jest w tym i poprzednim temacie opisane. Szkoda że dętek nie ma teraz, kupił bym bo się sprawdzają a 15zł za dwie. U mnie właśnie burza idzie, zobaczymy co będzie rano, już raz jechałem na chyba motocyklową akcję przed 7 w deszczu, rzecz jasna rowerkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubWelnowski Napisano 1 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 U mnie otwierają o 9, i o tej godzinie juz tam będę. Chce kupić okulary bo już te muchy i inne gówna wnerwiają mnie i moje oczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 1 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 W kwestii okularów(bo przecież co z tego, ze mam już tego od zarąbania;P) takie pytanie do kogoś kto już takowe w Lidlu kupował- to można przymierzyć czy jest jakoś tak pięknie zapakowane, że trzeba kupić na pałę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
justek Napisano 1 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 mogę spokojnie polecić rękawiczki - dostałam na dzień kobiet i całkiem się sprawdzają, a cena bezkonkurencyjna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koziakaka Napisano 2 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 wlasnie pisali, ze sa slabo wykonane. jak jezdzisz 5km w tygodniu to moze wystarczy, ale do porzadnej ekspoatacji lepiej nie kupowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 2 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Mam wątpliwości, czy jechać. Jest dość pochmurnie, a autobusy tam praktycznie nie jeżdżą. Grr. Jeszcze jak na złość wszyscy od których mógłbym pożyczyć "kosiarkę" śpią. Cóż, poczekam z 30min i jak nie będzie padać, to chyba zaryzykuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 2 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Ja już objechałem, ludzi sporo, brali najchętniej koszulki, nawet po kilka, pompki no i największe zainteresowanie butami ale było na tyle że dla jeszcze sporo zostało choć czarne najszybciej poszły. Ja nie wiem cze nie pojadę wymienić bo wziąłem nieco luźniejsze a jak porównałem z kilkuletnimi biegowymi to jednak są zdecydowanie bardziej ciasne. Torebka ta z podwójnym zamkiem ma jeden od "powiększania" choć w praktyce może z centymetr albo dwa przedłuża się długość torebki. Wieszaków na rower było dwa, stojaki trzy ale nie patrzyłem czy ktoś brał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 2 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 A ja wygląda sprawa z możliwością przymierzenia okularów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n4k5 Napisano 2 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Kupiłem stojak serwisowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.