ElDiablo Napisano 27 Maja 2012 Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Nie jakość schodzi na psy, tylko produkty są kierowane do innej grupy odbiorców Wyjaśnij, bo nie za bardzo rozumiem..... Mi zeszłorczone szorty rozeszły się na szwach po 2 wyjazdach w teren (~120km) Hmm... moje mają ok. 1300 km przebiegu i jak wspomniałem - całe.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jokulus25 Napisano 27 Maja 2012 Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 tylko żeby teraz nie było kłótni , każdy jeździ inaczej to mu się mogą wcześniej zepsuć proste a adresowane są tak jak już było wspomniane do amatorów więc jak ktoś już wyższej klasy w tym środowisku kupi i mu nie pasuje to kto kazał kupować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garp Napisano 29 Maja 2012 Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 W Lublinie przy Tysiąclecia wystawili znowu kaski (przecenione o 10 zł, na 80), koszulki i spodnie. Sporo ich jeszcze jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saladdin Napisano 31 Maja 2012 Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Trochę nie do końca na temat, ale: W Krakowie, a dokładniej w Modlniczce, w Factory Outlet (Futura Park) jest outlet Tchibo. I jest kupe rzeczy rowerowych: Spodenki za 50 zł (nie testowałem), koszulki po 35 zł, Softshell po 120 zł ... i jeszcze jakieś rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebaw11 Napisano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Orientuje sie ktos kiedy moze byc kolejna akcja rowerowa w LIDLu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 W zeszłym roku była rowerowa oferta "jesienna" po 20-tym sierpnia. Na początku lipca też coś było, ale nie mam pewności, czy tylko rowerowa, czy mieszana (ogólnorekreacyjna) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Koszulki z Lidla rowerowe sprawdzają się, jeździ się całkiem przyjemnie. Kolarki z wkładką już kilka wycieczek po ponad sto km zrobiły, i sporo krótszych, w upale nie jest za dobrze bo w środku strasznie się wszystko poci i można się odparzenia nabawić ale na pewno lepiej niż w zwykłych spodenkach, materiał na tyłku się nieco zmechacił ale na razie się trzyma, co do wkładki to mam wrażenie że jest za bardzo "z przodu" czyli na jajkach a nie pod pupcią choć jeżdżę w bardzo rekreacyjnej, wyprostowanej pozycji, generalnie pampersa trzeba "wcisnąć" pod tyłek i jest zdecydowanie wygodniej, nie mam porównania bo to moje pierwsze spodnie z wkładką, chętnie posłuchał bym opinii innych osób bo myślę nad kupnem lepszych spodenek na dłuższe wycieczki i nie wiem ci wziąć. Dętka z Lidla jeździ nabita do 5 atmosfer w oponce szosowej 1,5 i nic się nie dzieje także warto było dać 7,5 za sztukę. Ostatnio kupiłem odblaskową kamizelkę za 7,99, myślę że przyda się do nocnych jazd w trasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konr4d Napisano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Też mam wrażenie że wkładka w tych spodenkach jest za bardzo z przodu przez co siedzi się w połowie na wkładce, w połowie nie co powoduje gorszy efekt niż jazda wcale bez Wysyłane z mojego XT910 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebaw11 Napisano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Od 2 lipca drobna oferta rowerowwa ponownie http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=27987 Kupuję 2 koszulki i spodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcingrychtol Napisano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Ten licznik bezprzewodowy za 30zł mnie intryguje. Do tej pory elektronika w Lidlu była całkiem całkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebaw11 Napisano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Ten licznik bezprzewodowy za 30zł mnie intryguje. Do tej pory elektronika w Lidlu była całkiem całkiem. Na razie wszysto co mam z LIDLa się "trzyma" Jakość do ceny ma świetny stosunek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bacakatowice Napisano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 a co powiecie na temat pulsometru z LIDLA (od 02.07.2012) warto za tą kasę go kupić http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-1799C864-6F951EBD/lidl_pl/hs.xsl/index_28042.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurczak2 Napisano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Czy ktos mi moze powiedziec jak dziala to : http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-C0905F2B-90B0E1DF/lidl_pl/hs.xsl/index_28015.htm ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Kupuję 2 koszulki i spodnie Dzięki za link Na krótki dystanse do 100km spodenki są okej choć wkładkę trzeba "wsuwać" pod tyłek przynajmniej na moim siodełku gdzie jeżdżę prawie wyprostowany. Co do koszulek, są okej, przewiewne, z przydającą się kieszonką na plecach, nie wiem jak wytrzymałość bo każdą po kilka razy dopiero używałem. Ale w Decathlonie kupiłem koszulkę do biegania Kalenji i muszę przyznać że jest lepsza. Owszem, łatwo ją ubrudzić bo są w odblaskowych kolorach, nie mają kieszonki ale czuć je potem a koszulki z Lidla dziwnie śmierdzą no i są ciemne co w słoneczne dni nie jest pożądane. Jeśli chodzi o torebki - popatrzcie jakie macie siedzenie i porównajcie z tym na zdjęciach Lidla, ja do mojego nie wcisnąłem, za mało miejsca jest na uchwyt. Jak ktoś chce kupić to mam torebkę do sprzedania z poprzedniej oferty, nie użyłem jej nigdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebaw11 Napisano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Dodatkowo kupię okulary przeciwsłoneczne, ciekawe się wydają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szych Napisano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Czy ktos mi moze powiedziec jak dziala to : http://www.lidl.pl/c...index_28015.htm ? Tak samo jak podbne spraje w samochodach. Razem z powietrzem masz cząsteczki jakiegoś lepiku. Jak zaczynasz pompować, powietrze ucieka dziurą i cząsteczki ją zaklejają. W samochodach może zdawać test, ale opona rowerowa trochę inaczej pracuje i bałbym się tym łatać detki. Dodatko łatki, klej + łyżka mniej miejsca zajmują Co do reszty oferty - jesli ten stojak będzie w miarę solidny, to jest bardzo ciekawą opcją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adhed Napisano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 całkiem niezła oferta wezmę koszulkę rowerową + spodenki i t-shirt do biegania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Co myślicie o tym stojaku serwisowym ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iza121 Napisano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 o stojaku myślę, że jest mega beznadziejny, po pierwsze rower montuje się do niego za górną rurę - a tam jest zwykle całe okablowanie (przerzutki/hamulce), jak je się ściśnie to z możliwości regulacji, czy też wymiany tych linek nici. Teoretycznie można by spróbować, zamontować rower za dolną rurę ale będzie on wtedy ustawiony pod sporym kątem. Jak już kupować stojak to taki co trzyma rower za sztycę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luxtorpeda Napisano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Ten sam licznik kupiłem w zeszłym roku w wersji przewodowej za ~19 zł, jak dla mnie niespecjalnie czytelny wyświetlacz wątłe te cyferki jakieś i niewyraźne, ale zasilił jedną maszynę z rodzinnej stajni. Pulsometr - żadnych zastrzeżeń, działa jak należy, wygodne mocowanie na kierownicy, dwie krople potu i nawet żelu nie trzeba ehh żeby jeszcze miał bluetooth i gadał z telefonem ) pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurczak2 Napisano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Nie wiadomo jak jest z wykonaniem. Zanim go kupisz, obejrzyj, czy np. nie ma tendencji do składania sie pod wpływem ciężaru, bo jak się wyrobi to za rok moze byc do wyrzucenia, a 130zl to juz jest pewna kwota. Mi starczy stojak, ktory tylko podnosi tylne koło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcingrychtol Napisano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Ten sam licznik kupiłem w zeszłym roku w wersji przewodowej za ~19 zł, jak dla mnie niespecjalnie czytelny wyświetlacz wątłe te cyferki jakieś i niewyraźne, ale zasilił jedną maszynę z rodzinnej stajni. Trzeba sprawdzić, bo Lidl czasami poprawia swoje produkty. Np. bardzo chętnie kupowany kask miał kiedyś siatkę z przodu tylko w środkowych otworach, a ostatnio miał także w tych bardziej z boku. Poza tym wydawało mi się, że w zeszłym roku ten licznik co był dostępny, wyglądał trochę inaczej (jak sigma bc 1009), ale mogę się mylić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
x153 Napisano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Chciałbym uprzedzić, że nie powinno się nosić okularów przeciwsłonecznych. Okulary przeciwsłoneczne BEZ SOCZEWKI POLARYZACYJNEJ niszczą wzrok! W trosce o własne zdrowie proponuję odżałować kilka dyszek i kupić okulary z soczewką polaryzacyjną. A za infi o ofercie wielkie dzięki - koszulki ze dwie kupię, gacie pewnie też, koniecznie torebkę z narzędziami, zobaczę kurtkę i rękawiczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcingrychtol Napisano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Okulary przeciwsłoneczne BEZ SOCZEWKI POLARYZACYJNEJ niszczą wzrok! W trosce o własne zdrowie proponuję odżałować kilka dyszek i kupić okulary z soczewką polaryzacyjną. Okulary niszczą wzrok, ale nie te bez polaryzacji, tylko te bez filtra UV. Ciemne okulary rozszerzają źrenice, przed które wpada więcej promieni UV jeśli ich nie zatrzymamy. O szkodliwości okularów bez polaryzacji słyszę pierwszy raz w życiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Publius Napisano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 o stojaku myślę, że jest mega beznadziejny, po pierwsze rower montuje się do niego za górną rurę Napisali że uchwyt obraca się, więc może się da zamocować za sztycę albo za podsiodłówkę? Trzeba by zobaczyć. Czy ktos mi moze powiedziec jak dziala to : http://www.lidl.pl/c...index_28015.htm ? To lipa jest, lepiej mieć łatki i zapasową dętkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.