Publius Napisano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 No wlasnie o to mi chodzilo, czy nie mają jakichs poduszek czy czegos co je wykluczy z normalnego noszenia ich zimą pod portkami Wysłano z IDEOS S7 Slim z użyciem Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Kalesony narciarskie (funkcyjne) z poprzedniej, niedawnej edycji (były sporo droższe, coś pod 50 zł) chyba lepiej się na rower nadają - są cieńsze, bardziej elastyczne. Te dzisiejsze są grubsze, mniej rozciągliwe - raczej na co dzień, do biegania czy faktycznie na narty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Publius Napisano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Duzo bylo? Bo nie wiem czy bedzie po co isc jeszcze po poludniu Wysłano z IDEOS S7 Slim z użyciem Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mixchris Napisano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Właśnie stałem się szczęśliwym posiadaczem zestawu kalesonów i koszulki z Lidla Bardzo przyjemne w dotyki i miłe uczucie ciepła, wykonanie średnie, bardzo elastyczne i mimo dopasowania nie krępuje ruchów (nie wiem jak będzie na rowerze?), suwak w koszulce zabezpieczony materiałem i tym samym nie uwiera. Nie wiem jakie był poprzednio ale te kalesony są naprawdę cieniutkie i elastyczne tak samo koszulka może jak ktoś kupi za mały rozmiar Nie mogę się w pełni wypowiedzieć gdyż nie jeździłem jeszcze w tym zestawie. Prędko ich nie przetestuje bo jestem n L4 do przyszłego piątku Ciekawe jak z "oddychalnością"? Myślę że jako pierwsza albo druga warstwa koszulka da radę Jak by ktoś chciał mogę wrzucić fotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nrv Napisano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Zaraz jadę do swojego i zobaczymy czy coś uda mi się kupić. Można zrobić tez komuś z tego całkiem spoko prezent pod choinkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Właśnie stałem się szczęśliwym posiadaczem zestawu kalesonów i koszulki z Lidla Trafiłeś w tym Lidlu u nas w Ząbkach?? byłem tam raptem tydzień temu nic nie było?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mixchris Napisano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Bo to dopiero od dzisiaj są dostępne. Radzę się pospieszyć bo spory tłum się kręcił wokoło kalesonów i ludzie brali po kilka sztuk (pewno na prezenty) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nrv Napisano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Pojechałem po te koszulki ale się spóźniłem. Zostało raptem kilka par kalesonów, spodnie soft shellowe i polary. Także nie kupiłem nic ani sobie ani na prezent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Publius Napisano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 No wlasnie zmierzam do bemowskiego, licze ze cos zostalo Wysłano z IDEOS S7 Slim z użyciem Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 12 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Wiosna idzie, więc być może kogoś zainteresuje od 20.02: http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/index_24779.htm Podobna koszulka funkcyjna, jaką zakupiłem w zeszłym roku (i gacie z pampersem) to wg. mnie jedne z ciekawszych ciuchów, jakie nabyłem w Lidlu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
speedy95 Napisano 15 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Mnie to zastanawiają te słuchawki z tej oferty. Miał ktoś może takie bo wiem, że były już wcześniej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szych Napisano 16 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Takie małe podsumowanie roku 2011: Z całkiem sporej ilości rzeczy, jakie kupiłem, do krainy wiecznej reklamacji odeszły: - pompka stacjonarna. manometr nie działał, fatalnie wykonana nasada, wbrew opisowi, nie dawała rady pompować Presty. do tego nogi gięły się jak z gumy i wcześniej czy później bym je pewnie połamał - buty SPD. wytrzymały 5,5 dnia rajdu w górach, poddały się przed samą metą. ostatnie 15km jechałem z podeszwą przyzipowaną do stopy. tutaj blacha do bloków zwyczajnie odkleiła się od podeszwy i została na pedale w pewnym momencie. do tego były ciężkawe - spodenki luźne. fajne, wygodne, przewiewne, ale, jak kilku innym forumowiczom, materiał nie wytrzymał i popruły się na szwach (szwy wytrzymały). żałuję ich chyba najbardziej. moja dziewczyna i teściu jeżdżą w spodenkach i koszulkach z tego samego rzutu i sobie chwalą, może wolniej pedałują - spodenki 3/4 z pieluchą - po kilku jazdach przetarły się szwy. tych nie oddawałem, tylko sam doszyłem z powrotem pieluchę, bo robia mi za zapasowe. We wszystkich powyższych przypadkach rzeczywistość zweryfikowała stosunek cena/jakość. Może do niedzielnego turlania się po ścieżce by się sprawdziły, ale jak widać bardziej zaawansowana jazda te produkty przerosła. Z innych zakupów : - mój kask służy i ma się dobrze. kumplowi za to strzeliło mocowanie, co miejsca mieć raczej nie powinno. patrząc po opiniach, raczej odosobniony przypadek.jedyne czego żałuję, to że nie kupiłem z drugiego rzutu, bo były zdecydowanie lepsze. - maszynka do czyszczenia cały czas w użyciu - skarpetki z pierwszego rzutu chyba najlepszy zakup w Lidlu - licznik jeździ na miejskim rowerze i sprawuje się wg. oczekiwań. co ciekawe - ma lepszy zakres temperatur ujemnych niż Sigmy, który poniżej -10C nie wskazują - kupiłem sakwy, ale nie było za bardzo kiedy i jak testować. tylko górna walizka robi co jakiś czas za bagaż podręczny. Jeden plus Lidla, że wszystkie reklamacje odbywały się bardzo sprawnie, podpisać papier, kasa do ręki i dziękujemy za wizytę, nawet nie bawili się w naprawy i gwarancje. Jak ktoś szuka sprzętu na początek, to jest to dobre miejsce na doposażenie. Potem zawsze można oddać na reklamację i kupić sobie coś lepszego, jak dozbieramy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vroobell Napisano 16 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Takie małe podsumowanie roku 2011: Z całkiem sporej ilości rzeczy, jakie kupiłem, do krainy wiecznej reklamacji odeszły: - pompka stacjonarna. manometr nie działał, fatalnie wykonana nasada, wbrew opisowi, nie dawała rady pompować Presty. do tego nogi gięły się jak z gumy i wcześniej czy później bym je pewnie połamał - buty SPD. wytrzymały 5,5 dnia rajdu w górach, poddały się przed samą metą. ostatnie 15km jechałem z podeszwą przyzipowaną do stopy. tutaj blacha do bloków zwyczajnie odkleiła się od podeszwy i została na pedale w pewnym momencie. do tego były ciężkawe - spodenki luźne. fajne, wygodne, przewiewne, ale, jak kilku innym forumowiczom, materiał nie wytrzymał i popruły się na szwach (szwy wytrzymały). żałuję ich chyba najbardziej. moja dziewczyna i teściu jeżdżą w spodenkach i koszulkach z tego samego rzutu i sobie chwalą, może wolniej pedałują - spodenki 3/4 z pieluchą - po kilku jazdach przetarły się szwy. tych nie oddawałem, tylko sam doszyłem z powrotem pieluchę, bo robia mi za zapasowe. We wszystkich powyższych przypadkach rzeczywistość zweryfikowała stosunek cena/jakość. Może do niedzielnego turlania się po ścieżce by się sprawdziły, ale jak widać bardziej zaawansowana jazda te produkty przerosła. Z innych zakupów : - mój kask służy i ma się dobrze. kumplowi za to strzeliło mocowanie, co miejsca mieć raczej nie powinno. patrząc po opiniach, raczej odosobniony przypadek.jedyne czego żałuję, to że nie kupiłem z drugiego rzutu, bo były zdecydowanie lepsze. - maszynka do czyszczenia cały czas w użyciu - skarpetki z pierwszego rzutu chyba najlepszy zakup w Lidlu - licznik jeździ na miejskim rowerze i sprawuje się wg. oczekiwań. co ciekawe - ma lepszy zakres temperatur ujemnych niż Sigmy, który poniżej -10C nie wskazują - kupiłem sakwy, ale nie było za bardzo kiedy i jak testować. tylko górna walizka robi co jakiś czas za bagaż podręczny. Jeden plus Lidla, że wszystkie reklamacje odbywały się bardzo sprawnie, podpisać papier, kasa do ręki i dziękujemy za wizytę, nawet nie bawili się w naprawy i gwarancje. Jak ktoś szuka sprzętu na początek, to jest to dobre miejsce na doposażenie. Potem zawsze można oddać na reklamację i kupić sobie coś lepszego, jak dozbieramy. faktycznie chyba próbowałes zakatować na amen ich sprzęt myślę że oferta nie jest skierowana dla hardkorów. przeciętnym użytkownikom rzeczy posłużą. mam jakąś taką termokoszulkę z lidla i bardzo sobie chwalę. testuję ostatnio na spinningu jak również taką luźniejszą dla biegaczy/rowerzystów i wytrzymują. portki z pieluchą (te seksownie obcisłe) też spoko tzn. nie przetarły mi się ale faktem jest że też bardziej robią mi jako zapas - no ostatnio też na spininngu trochę w nich popedałowałem. skarpetki w porządku - mam kilka par. maszynkę do czyszczenia łańcucha nabyłem w zeszłym roku i tez jest spoko :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 16 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Sam miałem wątpliwości co do butów SPD, jako towaru technicznie dużo bardziej "zaawansowanego", niż zwykłe "adidasy" :-). Doszedłem jednak do wniosku, że bedę je używał - do czasu, aż padną moje główne, już leciwe espedy - tylko w rowerze z noskami. I tutaj od 5 tys. km nic złego się z nimi nie dzieje. Sam jestem ciekaw, czy po przykręceniu bloków i wykorzystywaniu ich z klikami nie padną zbyt szybko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garownik Napisano 16 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Może się pojawić jeszcze jedna taka podobna oferta w Lidlu tylko taka bardziej na rower?Jakieś spodenki i koszulka mogą być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 16 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Tak - na ogół dwa razy w roku jest dedykowana oferta rowerowa: wczesną wiosną i późnym latem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JemJogurt Napisano 16 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Ostatnio była w listopadzie chyba. Co do słuchawek to nie spodziewaj sie rewelacji, wątpie żeby pociągneły miesiąc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peterp079 Napisano 17 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Ciekawy jestem na ile ta koszulka z linku poniżej będzie wytrzymała. Idealnie by się nadała jako potówka na lato pod koszulkę rowerową. Tylko czy się nie rozwali po pierwszym praniu? Testował Ktoś może coś takiego: http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-8174CF57-D710786B/lidl_pl/hs.xsl/index_24779.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 17 Lutego 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Z tego co pamiętam, to ubiegłoroczne koszulki termoaktywne były chwalone. Jednak wyglądały chyba inaczej. Musiałbyś przejrzeć część 1 tego tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seker1995 Napisano 17 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Z tego co wiem, to ludzie chwalili te koszulki funkcyjne, jak i spodenki, które były poprzednio i pamiętam, że te rzeczy schodziły jako jedne z pierwszych. Choć niech napisze ktoś jeszcze, kto przetestował ten sprzęt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 17 Lutego 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 zajrzyjcie na ngt.pl - tam też powstał podobny dział i ludzie wrzucali recenzje funkcyjnych ciuchów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hassanbey Napisano 17 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Ja obecnie używam długich spodni z wkładką Coolmax i rękawiczek zimowych z Lidla. Jedno i drugie chwalę sobie. Na spodniach przeleciałem jak na razie jakieś 600km ale w zimie sprawują się bardzo dobrze w połączeniu z bielizna termoaktywną długą Brubeck. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peterp079 Napisano 20 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Zakupiłem przed chwilą owe koszulki o które pytałem wyżej i po pierwszym pomacaniu wrażenia bardzo pozytywne. Porządnie wykonana i fajnie leżąca koszulka. Jeśli tylko będzie służyć tak dobrze jak się prezentuje w wykonaniu to myślę że warto kupić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BADBOY211 Napisano 20 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Spokojnie odzież z lidla daje rade może nie wygląda "rasowo" ale spełnia swoje funkcje bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peterp079 Napisano 20 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 No szczerze powiedziawszy to chyba właśnie poza ciuchami termo bardzo średnio daje rade... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.