yoahim Napisano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 Jaki rozmiar powinienem wziąć tych spodenek za 49.99zł jeśli normalne jeansy nosze 32-33? Nie będą złe, jeśli od czasu do czasu będę chciał pograć w nimi w piłkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dymcio111 Napisano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 kilka fotek jeszcze kasków z zagranicznych lidli Tutaj są jakieś na ebay niemieckim, ale jakby różnią się troche wyglądem, od tych co teraz mają być jakby te co teraz po lifcie były Co do tych skarpetek http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/index_25865.htm to kupiłem rok temu te krótkie, po niecałym roku dziury na palcach chociaz były na mnie dobre rozmiarowo, przetarły się też na piętach, na zewnątrz przy małych palcach, ogólnie lipa 2 pary poszły się j$%^ć :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wesolek Napisano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 Reasumując wszystkie wypowiedzi, co polecacie kupić z tej oferty Lidla? Kask chyba wezmę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekZadyma Napisano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 a ktoś widział na oczy te rękawiczki? za taką kase i z długimi palcami chyba się skuszę... tylko, czy dadzą rade wytrzymać chociaż jeden sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sorcerer Napisano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 a ktoś widział na oczy te rękawiczki? za taką kase i z długimi palcami chyba się skuszę... tylko, czy dadzą rade wytrzymać chociaż jeden sezon Szczerze to zaczynaja sie cenic za te rekawiczki. Kiedys byly po 19zl chyba. Warto sie zastanowic czy nie lepiej kupic czegos z 661 w cenie owszem 2x wiekszej, ale chyba warto. Dosc sporo sie rozciagaja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iza121 Napisano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 oni się cenić zaczynają ze wszystkim Sorcerer jeśli masz te rękawiczki - to jak u nich z tym domniemanym nie przepuszczaniem wiatru Poci się w nich łapka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sorcerer Napisano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 oni się cenić zaczynają ze wszystkim Sorcerer jeśli masz te rękawiczki - to jak u nich z tym domniemanym nie przepuszczaniem wiatru Poci się w nich łapka Dzisiaj bylem w nich przy +5oC, do 20-25oC w cieniu jest na pewno ok. Z przepuszczaniem nie jest zle, na zimniejsze dni/deszcz nie nadaja sie. Moja para ma juz 2gi sezon, sporo zniszczone, uzywane na jachcie ktore je dosc mocno nadszarpnal od lin. U dziewczyny to samo, po jachcie tragedia. Do lajtowej jazdy wystarcza, najgorsze ze sporo sie rozciagaja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brt0555 Napisano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 Ja jutro lece po koszulke, maszynke do czyszczenia( chce wyprobowac jak to dziala), moze spodenki. Mogliby zrobic wiekszy rzut ubran moim zdaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekZadyma Napisano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 Ja jutro lece po koszulke, maszynke do czyszczenia( chce wyprobowac jak to dziala), moze spodenki. Mogliby zrobic wiekszy rzut ubran moim zdaniem. Ja odradzam kupno takowej maszynki=] miałem ją może ze 3 tygodnie i po kilku porządnych treningach z "przesmarowanym" łańcuchem połowa włosia wypadła, a z reszty zrobiła się taka jedna szczota... masakra -.- a dzięki za info o rozciąganiu rękawiczek=] kupie rozmiar mniejsze=] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pikuas Napisano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 ja mam takie rękawiczki - wszystko niemalże takie samo tylko są krótkie (zeszloroczna oferta) i jedna jest cala popruta mimo ze jezdzona sporadycznie na zmiane z innymi. IMO lepiej dorzucic i za 40-45 zł i kupic Polednik'a rękawiczki na wiosne/lato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brt0555 Napisano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 Ja mam kellysa za 45zlt i wytrzymaly juz 3-4 lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 Meridy za 50 zł trzymają już 3 lata wyglądają jak nowe. Chyba się skuszę na ten kask, w tej cenie nic lepszego chyba nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sorcerer Napisano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 Ktos cos moze sie wypowiedziec na temat bielizny? Moze dziewczynie bym wzial... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioG Napisano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 bielizna jest ok. ja mam, żona ma... zadowoleni... tylko dokładnie trzeba rozmiar spasowac. co do rękawiczki to nie polecam. wolę decathlon. mam letnie i zimowe i lekkie szosowe, na razie po 2 sezonach jak nowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dasn Napisano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 KIJOWE INFO NIE JEST ZLE. Na stronie biedronki zero informacji na temat w/w i ewentualnym rozpoczeciu. Wiec moze kolega zdradzi troche informacji? Na stronie Biedronki jest info że te rzeczy będą od 10.04 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pikuas Napisano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 ktos cos moze powiedziec o okularach z biedronki? zainteresowaly mnie ze wzgledu na wkladke dla szkiel korekcyjnych i 5 kolorow szkieł - zestaw bardzo atrakcyjny ale jak z jakoscia i systemem wpinania szkiel? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymooteusz Napisano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Zameldowałem się dzisiaj w progu Lidla punktualnie o godzinie 7.00 rano. Bez kolejki, towar nie przebrany Zakupiłem szorty rowerowe, całkiem przyjemny materiał, wygląda na dobre wykonanie, na mnie 176cm wzrostu 74 kg wagi idealnie pasuje rozmiarówka M. Jak się będą sprawować okaże się oczywiście w trakcie sezonu letniego. Wziąłem też kamizelkę rowerową w rozmiarze M, który pasuje na mnie tak dobrze jak szorty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartkos Napisano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Zakupy zrobione Ta kamizelka jest całkiem fajna, oprócz koszulek skusiłem się też na nią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santaa Napisano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Ja też sie wybrałem do Lidla, ale tym razem "na luzie" Byłem ok. 9.30, asortymentu mnóstwo i tak w sumie spontanicznie nabyłem koszulkę "bieliźnianą" za 38zł i zestaw narzedzi w torbie podsiodłowej [23zł] Jakby co, to kaski są znowu produkcji SpeQ Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 U nas też tłumów nie było, jedynie przy kaskach i polarach parę osób się kręciło. Mając w pamięci informacje wyczytane na forum żeby brać rozmiar większy jeśli chodzi o koszulki (te po 27.99) wziąłem XL bo normalnie L-ki noszę ale masakra jaka wielka. Zaniosłem z powrotem, wymieniłem bez problemu ale na M-kę bo pisaliście że te koszulki działają dobrze jeśli przylegają do ciała tyle że tutaj też jest problem, przez szyję na wcisk wejdzie ale obcisła nie jest za to luźna też nie i trochę krępuje ruchy, do tego rękawki za krótkie czego nie lubię, nie wiem może te koszulki mają być luźne i wrócę się wymienić na L, może nie będą robić problemów z drugą wymianą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sorcerer Napisano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Czy ktos jezdzil w obydwu dostepnych kaskach z Lidla? Dziewczyna ma ten za 50zl, ale wentylacja jest jaka jest. Pytanie, czy ten za 90zl jest zdecydowanie lepszy? Mnie tak to przynajmniej wyglada, patrzac na otwory z tylu kasku ktorych w Lidlu brak, aby chlodzic okolice szyi, zreszta sam mialem podobny bella. Jesli moje przypuszczenia sie sprawdza i kask pasuje na glowe dziewczyny to bedziemy probowac go wyrwac po obnizce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. Dry Napisano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 U mnie bez kolejek. Kupiłem tylko lampki. Obie mają tylko ciągły tryb świecenia. Tylna ok a przednia zaskoczyła mnie jasnością. Jeno duża. Mam nadzieję, że klipsy w lampkach nie będą tak tandetne jak zeszłoroczych licznikach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ol3k Napisano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Również interesuje mnie ten kask, ktoś już może go kupił, oglądał? Jakie wrażenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neverhood Napisano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Jestem fanek lampek lidlowych Te lampki są robiony z myślą do szosówek, ale ... Obecna lampka niestety nie przebiła tej z tamtego roku (jesień). Przednia lampka , Dioda w obudowie luxeona. Prąd 0.16A -> 0.5W. Świeci to podobnie do żarówkowej 2.4W. Czyli wystarczy na rower. Żadnych trybów. Tylko włącz/wyłącz. Wskaźnik rozładowanej baterii. Optyka dobra, znów jest to homologowana z linią światłocienia. Czyli światło jest kierowane na drogę, a nie kosmos. Jak ja lubię niemieckie przednie lampki. Zasilanie 4xAA, przy tak małym prądzie to długo poświeci. Jest gniazdo do zasilacza. Przycisk półprzeźroczysty, ze wskaźnikiem rozładowanych akumulatorów. Ta lampka wydaje ciekawa do modyfikacji np. inna dioda, inna elektronika. Reflektor nie latarkowy - bardzo dobrze. Gniazdo ładowania podłączyć pod zewnętrzne zasilanie np. dynamo/akumulator.No i wszystko jest łatwy dostęp. Dokładna nazwa producenta art. no. 19007 model, XC-112/L-LUX 0.5W. Tylna lampka, jak na szosówkę. Ma wskaźnik wyczerpania akumulatorów. Generalnie nietypowa budowa. Niestety nie miga, tylko włącz/wył. Świecą mocno, przez co zużywają więcej prądu.Za to nie lubię szwabskich tylnych lampek. Lampka ma tylko 1 leda i to nie jest power led. Jakaś wariacja 5mm (ale spłaszczona). Klosz lampy ma wcięcia tak, że rozprasza poziomo czerwone światełko. To jest inna liga. Czyli znów optyka górą. Elektronika ma na wejściu duży kondensator, czytaj nie wyłącza się od wstrząsów.Po małej modyfikacji taśmą klejącą przycisk podświetla się już na zielono. Wcześniej główne czerwone światło "przebijało" wskaźnik. Czyli przycisk świecił się cały czas na czerwono. Zasilanie 2AAA, pobiera ponoć 0.2W. Model XC 103/L-stick Kupiłem 2 zestawy. 1 przednia pójdzie na stałe do starej szosówki - zostanie przykręcona - wbudowana na stałe. Za taką cenę ... A tylne, to do szuflady. Bez migania i odblasku nie ma machania. Cholera, lidl powinien mi płacić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kitwie Napisano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 A biedronkowa oferta jest od Czwartku mam tylko nadzieję, żę okulary nie będą zamknięte jak te lidlowskie. Wyglądają fajnie. Liczę, że nadadzą się też do tenisa. W sumie jak się tą gumą na tył głowy zepnie powinno byc okej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.