Skocz do zawartości

[Lidl] oferta rowerowa cz.2

mrmorty

Rekomendowane odpowiedzi

U mnie były dwa modele akurat i XL to ani jednej nie było, no nic trzeba przeboleć będzie, czarne z niebiesko żółtymi akcentami miały długie tylko chyba najwidoczniej.

Hehe, na opakowaniach :D? te koszulki były tak poprzebierane już że hej... ! ciężko było się połapać.

Tak w ogóle byłem koło 14, no i... ku mojemu zdziwieniu kaski chyba nawet nie ruszane :D kilkanaście sokojnie było, wszystkiego jeszcze spoooro.

U mnie w miejscowym Lidlu zostało pełno koszulek, spodenek, wieszaków na rower,pompek, torb podsiodłowych, liczników itd.

Ja kupiłem sobie torbe podsidłową z narzędziami i jestem zadowolony.

Torba z narzędziami, łatkami, łyżkami do opon, szmatką z irchy, i dwoma żarówkami za 25zł

W porównaniu do małej torby Krossa jest o niebo lepsza, a za tą samą cenę.

Kolega kupił licznik za 25 zł i też jest zadowolony.

Dzisiaj mu go założyłem i jest okej :)

wizyta nr 4 wymiana, odbylo sie bezproblemowo. L ciasna w brzuchu wiec bedzie wyznacznik do chudniecia :)

u mnie za to odwrotnie i niby wszędzie pasuje tylko luzy na brzuchu. Trzeba jakieś kebaby chyba uskuteczniać i polubić się z czipsami ;)

Dzisiaj byłem zakupy udane:

Kask+koszulka.

Kask bardzo estetyczny, solidnie wykonany.

Koszulka- kwestia gustu- kupiłem, żeby sprawdzić, co jest warta, zamek raczej słabo wykonany, ale na sezon starczy.

Ja wczoraj wpadłem po obejrzec okularki bo w pt połamałem stare i przy okazji kupilismy z dziewczyna sobie te spodenki za 35zł i przejechałem w nich wczoraj 45km i na razie jestem pozytywnie zaskoczony:) Szkoda, ze okulary są tak zapakowanie,ze nie mozna mierzyc ale kupilem w ciemno i sa ok. wyglądają tak sobie ale sa lekkie i wygodne

Moja pompka stacjonarna już się rozpadła.

Gumeczka pękła :) na tłoku - teraz już wiem dlaczego ta pompka taka licha.

Zastanawiam się, czy iść do lidla wymieniać na nowa (bo pewnie jeszcze mają na stanie), czy poczekać jak już nie będzie i kasa do ręki - jeśli w ogóle uwzględnią gwarancję.

Ewentualnie myślę nad przerobieniem tłoczka na skórzany, wtedy powinna pompować do 10 bar bez zająknięcia.

dlugie spodenki sa beznadziejne, wkladka zsuwa sie z tylka, nastepnego razu na nich nie bedzie

A kupiłes aby na pewno dobry rozmiar? Prawidłowo dobrane (obcisłe, wkładka z tyłu nie odstaje od pośladów) nie mają prawa się zsuwać.

Moja pompka stacjonarna już się rozpadła.

Gumeczka pękła :) na tłoku - teraz już wiem dlaczego ta pompka taka licha.

Zastanawiam się, czy iść do lidla wymieniać na nowa (bo pewnie jeszcze mają na stanie), czy poczekać jak już nie będzie i kasa do ręki - jeśli w ogóle uwzględnią gwarancję.

Ewentualnie myślę nad przerobieniem tłoczka na skórzany, wtedy powinna pompować do 10 bar bez zająknięcia.

Ja poczekałem, aż im zejdą. Pani najpierw chciał przyjąc gwarancję i dosłać nową z magazynu, ale po minucie wróciła z informacją, że na magazynie już nie mają (co mnie wielce ucieszyło). Kasa do ręki, podpis na papierze i do domu. Akurat ten element w Lidlu jest pewny, wiec można czasem brać badziew na przetrwanie, jak się rozpadnie to już powinniśmy mieć dozbierane na coś lepszego. U mnie tak poszło z SPDami, pompką stacjonarną i szortami z wkładką (aczkolwiek fajne były i ich jednych żałuję).

Ja potwierdzam że spodenki są do d. Skusiłem się na napis coolmax. Rozmiar dobry, bo w mnieszy bym się nie wcisnął (a szczupły jestem).

Wkładka lata w każdą stronę. Zrobiłem w nich trasę 190km i lepiej chyba lepiej żebym więcej nie komentował...

Jeśli chodzi o koszulkę to trzeba pomacać w sklepie, jeżeli jest grubsza-coś jak Brubeck Thermo to warto bo za tyle Brubecka z długim rękawem tej linii nie dostaniesz. Więc może się przydać na zimę. Ale Brubeck Dynamic jest mniej więcej za tyle samo.

• Mod Team

Słuchajcie, powiem szczerze że w tym przypadku niezbyt warto oszczędzać. Ja też wolę kupić taniej, ale czasem tanio kupić = dwa razy kupić.

Nie mam jakoś zaufania do ciuchów ze sklepów dyskontowych. Mam koszulkę kolarską z długim rękawem, mam rękawiczki bez palców i długie z jakimś windblockiem. Po roku wszystko wygląda jak zużyta szmata. Trzymają się jedynie spodenki kolarskie w wersji 3/4 ale i to pewnie z tego powodu, że są niezbyt wygodne i używam ich tylko pod spód szerszych spodni gdy jadę się wyżyć na trasach DH.

Tez jestem zwolennikiem kupowania raz a pozadnie. Raz kupilem juz spodenki rowerowe w Lidlu i raczej nie bylem zachwycony, leza teraz w szafie i sie kurza. Natomiast w przypadku bielizny termo postanowilem skorzystac dzis z okazji i polecialem z rana po komplet i musze powiedziec ze wyglada to calkiem obiecujaco. Jak sie szybko zeszmaci to trudno, akurat jest to n-ty komplet bielizny termo wiec nie bedzie mi szkoda. Ale jakosc niczego sobie, trzeba jeszcze sprawdzic jak dziala.

Jesli ktos sie waha czy jechac to jak najbardziej polecam.

Ja sobie kupiłem rękawiczki bez palców, komplet narzędzi i koszulkę z z zamkiem za 29,99. Rękawiczki wyglądają na wybitnie jednorazowe - ale dotychczas jeździłem cały czas w pełnych, więc na wiosnę zmiana się przyda. Narzędzia może i ciężkie - ale ja w mieszkaniu studenckim nie mam absolutnie żądnych narzędzi, warto mieć więc cokolwiek. Dziś np. używałem płaskich kluczy z zestawu w roli łyżki do opon:) Z kolei największy imbus przydał się do przykręcenia kierownicy w makrokeszu współlokatorki

Koszulka - jak za tę cenę to bardzo udany zakup.Tak więc pierwsze zakupy rowerowe w Lidlu uznaję za udane:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...