Mod Team mrmorty Napisano 21 Listopada 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Zgodnie z zapowiedzią - zamknąłem poprzedni temat bo niemożebnie się rozrósł i założyłem kolejny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Jakoś pusto w tym wątku... No to na dobry początek - od 10.12.2011: http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-C04BCC19-A6E96209/lidl_pl/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=23163 Niektóre produkty były nie tak dawno w ofercie. Gogle narciarskie na rower to może lekka przesada (choć dla jeżdżących w zawiejach i zamieciach śnieżnych to może być dobry pomysł), ale bielizna czy rękawice mogą się sprawdzić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek95 Napisano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Jakieś opinie o tej odzieży termoaktywnej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkowiec1929 Napisano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Ja się zastanawiam nad tą kurtką narciarską. Ciekawe czy to taki Softshell z prawdziwego zdarzenia : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comrat Napisano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 ciekaw jestem tej kurtki softshellowej... czy nadaje się na rower :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Trudno powiedzieć. Te kurtki też chyba niedawno były w ofercie. Może na forach narciarskich czy turystycznych są jakieś opinie o ich właściwościach? Z punktu widzenia rowerowego - zwłaszcza mocno pochylonej sylwetki na MTB czy szosie - istotne jest, by rękawy i tył miały mocno przedłużone. Co do tego można mieć wątpliwości...To wygląda na artykuł sponsorowany z poprzedniego, wspomnianego "rzutu" zimowego:http://www.narty.pl/tresc-artykulu/artykulu/zimowe-szusowanie-dla-kazdego-ubrania-narciarskie-w-lidlu/2946.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. Dry Napisano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Nie nadają się. Tył by jaszcze uszedł ale rękawy mają normalną długość. Chociaż przy długich rękawicach to będzie dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 1 Grudnia 2011 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Piszecie czy to Softshell z prawdziwego zdarzenia - otóż jeśli producent nie wkleił tam jakiejś membrany czy głupiej podpinki to zda egzamin. Jeśli chodzi o rękawy to w najbardziej komfortowej sytuacji są ci, którzy są co najmniej o jeden rozmiar "mniejsi" niż największy rozmiar bo zamiast "L" można kupić "XL" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 mam dwa komplety bielizny jeden do biegania i jeden narciarski i powiem tak daje radę taj spodnie do 5* używam ich pod spodenki jak spada poniżej 5 do powiedzmy -2 nakładam oba komplety i jest milutko ciepło chodź nie za gorąco (narciarskie są minimalnie grubsze i mają fajniejszy wzór) koszulkę mam tylko jedną (do biegania) i daje radę czasem nawet za ciepło jak przy 5* nałożę kurtkę przeciw wiatrową minimalnie ocieplaną i dam se ognia po nogach to robi się mokro bo już za ciepło ogólnie polecam zwłaszcza jak jest na przecenach (w uk gdzie teraz mieszkam były przeceny 50% ostatnio na odzież do biegania a dali całą nową partie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hushovd Napisano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Mam kurtkę Crane z Niemieckiego Lidla po 15 Euro jest niesamowita tania jak barszcz i z tkaniny która odparowuje pot a nie przepuszcza wiatru polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 rękawiczki rowerowe zimowe z lidla słabo oddychają, więc robi się wilgotno i zimno... nie polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Publius Napisano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Mowisz o tych, które były dostępne jakoś z końcem września? W moich nie ma takiego problemu... Wysłano z IDEOS S7 Slim z użyciem Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Mowisz o tych, które były dostępne jakoś z końcem września? W moich nie ma takiego problemu... Wysłano z IDEOS S7 Slim z użyciem Tapatalk witam tak o te rękawiczki chodzi nie podpasowały mi ale narciarskie z lidla na ostre mrozy jak najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Publius Napisano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Moze masz jakis nieudany egzemplarz, albo za cieplo jeszcze Wysłano z IDEOS S7 Slim z użyciem Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M1n1s7eR Napisano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Moze masz jakis nieudany egzemplarz, albo za cieplo jeszcze Wysłano z IDEOS S7 Slim z użyciem Tapatalk Ich było kilka rodzajów, może w tym rzecz. Jak możecie to wrzućcie zdjęcia swoich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 5 Grudnia 2011 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 rękawiczki rzeczywiście nic specjalnego, ale myślę że powinny zadziałać przy ujemnych/niskich temperaturach. Przyjrzałem się szwom - membrany tam nie wkleili więc w całości są wykonane z tkaniny typu Softshell. Takie cuda - wynalazki najlepiej działają przy niższych temperaturach - wszystko się rozbija o ciśnienie osmotyczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Publius Napisano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Ich było kilka rodzajów, może w tym rzecz. Jak możecie to wrzućcie zdjęcia swoich. W moim lidlu chyba wszystkie były identyczne, różniły się jedynie rozmiarem. Jak wroce do domu to zapodam jakieś fotki. Wysłano z IDEOS S7 Slim z użyciem Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Publius Napisano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Tak wyglądają moje rękawice: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mixchris Napisano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 10 grudnia czyli już w tą sobotę mają wrzucić Termiczne podkoszulki narciarski i kalesony po 29.99 sztuka firma Crivit "optymalna cyrkulacja powietrza i szybkoschnące" takie hasła przyciągają. Myślicie że jest to coś warte? Może jako pierwsza warstwa? http://fanlidla.pl/gazetka/2011.12.10.sport/3948,Termiczna,podkoszulka,bielizna,termoaktywna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nrv Napisano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Za tą cenę myślę, że nie zaszkodzi spróbować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mixchris Napisano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 · Ukryte przez mrmorty, 8 Grudnia 2011 - nic to nie wnosi do tematu Ukryte przez mrmorty, 8 Grudnia 2011 - nic to nie wnosi do tematu Też tak myślę Odnośnik do komentarza
marcinek1992 Napisano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 witam Chyba w wakacje kupiłem wkładki do butów z coolmaxem. Na samym początku nie zauważyłem różnicy ale po paru dniach użytkowania jednak poczułem różnice. Teraz gdy mam już je z 4 miesiące to te wkładki się zepsuły gdyż zaczynają pażyć w stopy. Mam do was pytanie: czy oprócz lidla mógłbym je gdzieś dostać? Czy są jakieś podobne do nich? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Publius Napisano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Myślicie że te kalesony się nadadzą do cywilnego uzytku? Wysłano z IDEOS S7 Slim z użyciem Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 9 Grudnia 2011 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 przecież jazda na nartach to zabawa zazwyczaj dla "cywili" nadadzą się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajtspid Napisano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Pubilus pyta chyba o codzienne noszenie ich pod spodniami - do pracy, szkoły. Nie widzę powodu dla którego miałyby się nadać. Rajty jak każde inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.