byczy Napisano 20 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Witam, składam rower do dirtu i potrzebuje dobry amortyzator.Tak się zastanawiam który z poniższych jest lepszy: http://www.bikeradar...r-u-turn-13310/ czy http://sklep.gregori...mper-1-2011/983 Bardziej by mi odpowiadal DJ z racji jego ceny, poniewaz chciałem przeznaczyć na amor około 1500 zł.A może jest coś lepszego w tej cenie ? PS.W nazwie tematu jest błąd.Oczywiście chodzi mi o DJ z 2011 roku a nie 2010.Przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybka33 Napisano 20 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Revelation, nie jest do dirtu. Jeśli coś z RS do dirtu to Arygle, albo Pike ustawiony na 80/100mm. A niekturzy robią "cóś" takiego jak Parygle(Połowa Pika i Arygla) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadargo Napisano 20 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Chyba Argyle I Faktycznie ja również tego amora bym szukał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
byczy Napisano 20 Listopada 2011 Autor Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 czyli odstawic DJ i brac argylea ? Jesli tak to jestem skazany na argyle RC poniewaz wersja RCT kosztuje ponad 2500 zl.Da on rade czy lepiej czekac i uzbierac kase na wersje RCT ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybka33 Napisano 20 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Bierz to na co Cię stać. Kupowanie czegoś za więcej niż się ma jest często bardzo bolesne(mówię Ci to z własnej autopsji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadargo Napisano 20 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 RC jest na sprężynie stalowej ciężej go ustawić pod siebie niż SoloAir. Jeśli masz możliwość dozbierania oczywiście że RCT jest lepszym wyborem. Bierz to na co Cię stać. Kupowanie czegoś za więcej niż się ma jest często bardzo bolesne(mówię Ci to z własnej autopsji) W tym wypadku uważam że nie masz racji i może jak coś takiego piszesz rozwiń co masz na myśli. Teraz to takie "nie bo nie i już" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
byczy Napisano 20 Listopada 2011 Autor Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 A gdybym mial wybierac pomiedzy dj 1 2011 a Argylem wersja RC to co brac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadargo Napisano 20 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Nie wiem jak Marcoki teraz stoją z jakością ale zakładając że jest OK... brałbym DJ1 albo szukał używki RCT w dobrym stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
byczy Napisano 20 Listopada 2011 Autor Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 chcialbym miec nowy sprzet wiec chyba wybiore DJ 1. dziekuje za pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.