Grand231 Napisano 20 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Witam w związku z tym że po wysłaniu moich starych CB Candy X po raz piąty na gwarancję otrzymałem od producenta zwrot pieniędzy albo wymianę na właśnie te pedały - link w związku z tym chciałbym zasięgnąć u was opinii czy warto zabrać te pedały?, jaka jest sytuacja z ich wytrzymałością?, czy ktoś kto ich używał mógłby się wypowiedzieć?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eloo Napisano 20 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 mam te pedały od czerwca i nadają sie już do wyrzucenia a nie używałem ich ani często ani w specjalnie trudnych warunkach. Zainwestuj w wyższy model albo weź kasę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 20 Listopada 2011 Autor Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Hmm czyli tak jak myślałem, szkoda że CB robi teraz taki szajs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.