Skocz do zawartości

nocne kręcenie po ulicach wrocławia

GTavalanche

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

może są jakies osoby chętne coś pokręcic po wrocłąwiu nocą? obojętnie jaki rodzaj sprzętu liczą sie chęci:) czekam na jakies propozycje na wszytskie jestem szeroko otwraty:D

Napisano

Po godzinie 20-stej mogę polecić osobowicki wraz z rędzinskim :) mnóstwo latających czerwonych oczków :woot: Jest mega :thumbsup:

no nie mów że po Rędzińskim śmigasz..

Napisano

a co w nim złego :) że ciemno jak w przysłowiowej d.... jakoś mi nie przeszkadza a obcowanie z leśnymi stworami jest fajne :w00t: nawet a zwłaszcza nocą.

ps:

2011-11-21%2B23.35.34.jpg

23:30 Osobowicki, jakość nędza bo z kom :icon_cool: ale i tak jest fajnie. pozdrower

Napisano

a co w nim złego :) że ciemno jak w przysłowiowej d.... jakoś mi nie przeszkadza a obcowanie z leśnymi stworami jest fajne :w00t: nawet a zwłaszcza nocą.

ps:

23:30 Osobowicki, jakość nędza bo z kom :icon_cool: ale i tak jest fajnie. pozdrower

Przygotowania do MNM w toku ;) ZUCH!

Napisano

Helloo Panowie...

Ja wracam do żyw po anginie ropnej z zapaleniem ucha i węzłów chłonnych podżuchwowych... MIÓD był :D:voodoo:

Jakieś nocne kręcenie się szykuje, tak?

Napisano

Jesli tylko przyjda te zamowione lampki z GB z emtb to dolacze do teamu Pure - ciuchy juz zakupilem wiec sie taki jeden z drugim ze mnie wiecej smiac nie beda ;)

tylko oswietlenie potrzebuje.

Napisano

Jesli tylko przyjda te zamowione lampki z GB z emtb to dolacze do teamu Pure - ciuchy juz zakupilem wiec sie taki jeden z drugim ze mnie wiecej smiac nie beda ;)

Co za chamy sie z Ciebie smialy?! z kaleki? ;) a to zwyrodnialcy... coz za lampiony zamowiles? opowiadaj :)

Napisano

Co za chamy sie z Ciebie smialy?! z kaleki? ;) a to zwyrodnialcy... coz za lampiony zamowiles? opowiadaj :)

Tylko nie chamy ;) i nie z kaleki chyba że weźmiemy pod uwagę kolor 'włosów' majkela - ł y s y :woot: trza się będzie przez gg ustawić na wyjazda bo widzę, że dołączy szacowny Pilon i jakże mniej szacowny, niedoceniany, łysy, 'kaleki' majki : :w00t: (nie uwłaczając koledze) nie udało mi się namówić jeszcze jednego osobnika na jazdę wieczorową pora, stwierdził że za zimno. Ale może się nawróci jeszcze nieborak :D

Napisano

No jadę, jadę, widzę że ekipa mocna, a też znajomych paru we wrogiej drużynie ;)

Właśnie jade po ochraniacze na buty do Dekałczłona :)

Napisano

Michas a jak wyglada u Ciebie sprawa z ew pozyczeniem bagaznikow bazowych na relingi albo posiadanie fury do ktorej wejda 3 osoborowery? :D

Napisano

Chcialbym tylko napisac, ze wyciagne odpowiednie konsekwencje wobec czlowieczkow naduzywajacych slow: "kaleka", "mniej szacowny" i pochodne. Magicznymi sposobami zacznie znikac powietrze/mleczko z kol tych wichrzycieli i odszczepiencow, zostana napietnowani a takze..... przepraszam musze wytrzec piane jaka sie zebrala w kacikach ust ;)

Kwestie transportu mamy juz zalatwiona dzieki Robertowi :) Ja jeszcze nie wiem o ktorej sie pojawie w Brzegu wiec albo zabiore sie razem z wami albo dowiaza mnie chwilke pozniej.

Napisano

Jeśli jest taka potrzeba to jeszcze jedną czy 2 lampki mogę pożyczyć bardziej potrzebującym... Zasada bardzo prosta - bo nie wszyscy się znamy - kaucja za lampkę i zwrot sprzętu w stanie nie wskazującym na czołowe zderzenie z samochodem lub inne użycie powodujące uszkodzenia ww. sprzętu ;).

Napisano

A gdzie można pojeździć po Wrocławiu, w dzień, żeby było jak najmniej po szosie/chodnikach?

zależy z której strony wrocławia? Masz las osobowicki za nim rędziński - do których dojazd jest w większości wałami nad odrą. W leśnicy masz lesicki(chyba tak się nazywa). Były już propozycje gdzie można jeździć.

ps: Panowie dzięki za wczorajszą MNM - impreza miażdży. Klimat jest po prostu...nie do opisania :woot: Szkoda że zdrowie Pilonowi nie pozwoliło na udział ale za to miło było poznać Daid'a. Może w podobnym składzie albo powiększonym spotkamy się na Fraszce??

Do zoba :)

Napisano

W leśnicy masz lesicki(chyba tak się nazywa).

Las Lesicki to właściwie część Rędzińskiego i jest koło Lesicy, po północnej stronie Odry. Koło Leśnicy jest Las Leśnicki (w zasadzie zagajnik) i Las Mokrzański (sporo większy i to chyba o ten Tobie chodziło ;)). A jak ktoś chce jak najmniej szosy i chodników to najlepiej jeździć poza Wrocławiem - wspomniany Las Mokrzański (ten po części leży we Wrocławiu), Mrozowski, Miękinia, Wilczyński na północy, w Rędzińskim byłem tylko kilka razy.

Napisano

(...)

ps: Panowie dzięki za wczorajszą MNM - impreza miażdży. Klimat jest po prostu...nie do opisania :woot: Szkoda że zdrowie Pilonowi nie pozwoliło na udział ale za to miło było poznać Daid'a. Może w podobnym składzie albo powiększonym spotkamy się na Fraszce??

Do zoba :)

No niestety się nie udało... zakładałem, że na bank pojadę, nawet się okupiłem w ciuchy i żele, dopóki siedziałem w domu, na zwolnieniu. Ale czwartek i piątek w pracy mnie dobiły :( Pecha mam ostatnio strasznego, praktycznie od sierpnia ciągnie sie choróbsko... tydzień ok, potem nawrót :(

Jak poszło? Pod zdjęciach widzę, że mniej więcej 19:00 - 22:00 walczyliście :)

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...