TrojanTank Napisano 17 Listopada 2011 Napisano 17 Listopada 2011 Witam. Mam maly problem z wyborem ramy.Jezdze na dircie, w tej chwili mam rame Mielec Tank + i dostalem propozycje wymiany ramy na Prodigy , i nie wiem co zrobic. Jakies rady ? Liczy sie dalmnie kazda pomoc bd bardzo wdzieczny za wypisanie minusow i plusow ram Z gory Dzieki
Resty Napisano 23 Listopada 2011 Napisano 23 Listopada 2011 Miałem Tanka+ i bardzo miło go wspominam. wytrzymał 3 lata ciężkich katuszy. A co do Prodigy to warto wspomnieć że ta rama ma kompletnie inną geometrię. Mielec jest długi i stabilny - Prodiż za to krótki i agresywny. Prodigy jest ramą skierowaną na dirt i właśnie na podobnej geometrii składane są rowery dirtowe w dzisiejszych czasach - łatwiej na takich wchodzą tricki, rotacje itp. ...ale... skoro jesteś już przyzwyczajony do mielca to może być ciężko. Ja wsiadając z mojego mielca na prodigy kumpla stwierdziłem "to nie dla mnie". Musisz przejechać się i sam zdecydować.
TrojanTank Napisano 27 Listopada 2011 Autor Napisano 27 Listopada 2011 Dzieki za odp a tak troche odejde od tematu ;p Nie sprzedawales tego mielca w tym roku ?;p bo ja kupilem wlasnie od ziomka z ustki ten rowerek co teraz mam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.