netta1987 Napisano 17 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 witam ktokolwiek widział ktokolwiek wie szukam klamko manetek do przełaju pasujących do srama w systemie 1:1 czyli mtb. jeśli takowych nie ma to czeka mnie zmiana sporej części osprzętu w nowym rowerku a chciał bym tego uniknąć. aktualnie mam prostą kierę a chcę zmienić na baranka i tu jest cały problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nemo2009 Napisano 17 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 witam ktokolwiek widział ktokolwiek wie szukam klamko manetek do przełaju pasujących do srama w systemie 1:1 czyli mtb. jeśli takowych nie ma to czeka mnie zmiana sporej części osprzętu w nowym rowerku a chciał bym tego uniknąć. aktualnie mam prostą kierę a chcę zmienić na baranka i tu jest cały problem Ja widziałem tylko manetki,ale mogę się mylić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 17 Listopada 2011 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 manetki są i to w różnych wersjach a mi chodzi by przejść z prostej kiery na baranka bez zmiany tylnej przerzutki bo mam nową jak i manetki które teraz mam są nowe i wolał bym zmienić je i kiere niż cały zestaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.