dorder Napisano 16 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Witam wszystkich miłośników 2 desek i białego szaleństwa. Po kilku latach jazdy na stokach, chcę zacząć przygodę z freeridem. Stąd mam pytanie, czy ktoś szusował w bieszczadach, albo chociaż widział kogoś szusującego. Zależy mi na nazwach górek bo bym pojeździł sobie w świeżutkim puszku. Za odpowiedź z góry dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duzyninja Napisano 18 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 jeżeli chodzi o freeride to na bieszczady szkoda zachodu - lepiej wybrać się w tatery zachodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kundello Napisano 18 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Tyle że w taterach ludków jak mrówków;) , a w biesach pustki i taniocha. Większość górek w Bieszczadach jest zalesiona, więc będzie dość niebezpiecznie wybrac się w nieznane tereny i w dodatku przykryte śniegiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryki Napisano 30 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Bieszczady są super. Nie samym freeride człowiek żyje. http://brutusek.pl/t...eszczadach,s,9/ Mały przewodnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorder Napisano 3 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 no chyba macie racje że ciężko w Bieszczadach o freeride ;p Ale i tak Bieszczady są super ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.